حفظ استقلال کشور، هدف اصلی و اساسی حوداث ۱۳ آبان بود

خبرگزاری شبستان:کارشناس مسائل سیاسی لرستان، ۱۳ آبان را روز ملی مبارزه با استکبار جهانی خواند و با اشاره به اینکه این روز یاد آور سه حادثه و حماسه بزرگ در ایران است، گفت: رخداد های ۱۳ آبان مصداقی از جنگ همیشگی حق و باطل است.

خبرگزاری شبستان _ خرم آباد؛

 

استکبار یک تعبیر قرآنی است و کسانی که قصد دخالت در امور انسان ها و ملت های دیگر را دارد در همه کارهای آنان مداخله می کنند و برای حفظ منافع خود، خود را آزاد می دانند. حق تحمیل بر ملت ها را برای خود قائل است،حق دخالت در امورکشورها را برای خود قائل است، پاسخگو به هیچ کس نیست، این معنای مستکبر است« رهبر معظم انقلاب».

 

دانشجویان مسلمان و مبارزی که لانه جاسوسی را اشغال کردند با عمل انقلابی خودشان ضربه ای بزرگ بر پیکر آمریکای جهان خوار وارد نمودند و ملت ایران را سر افراز کردند. « امام خمینی (ره)»

 

از ویژگی های استکبار جهانی خوی خود برتر جویی و قدرت طلبی آن است،پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دولت مستکبر آمریکا انواع توطئه های را برای شکست انقلاب به کار گرفت، مصادره اموال، محاصره اقتصادی، کودتا، جنگ تحمیلی، تصویب بودجه برای براندازی جمهوری اسلامی ایران، تلاش برای به انزوا کشاندن ایران در عرصه جهانی، محصور کردن پیام رهایی بخش انقلاب اسلامی، تنها بخشی از توطئه های  آمریکایی هاست.

 

این دولت زور گو و سلطه جو از همان اوایل پیروزی انقلاب در صدد توطئه و تخریب نظام برآمد و سفارت خانه های خود را به مرکز فعالیت جاسوسی تبدیل کرد.

 

با این کار برگ سیاه دیگری بر دفتر دخالت ها  و جنایت های خود افزود، دانشجویان پیرو خط امام خمینی(ره) که روح استقلال طلبی و ظلم ستیزی در جان و روحشان دمیده بود در برابر این دخالت ها و جنایات لب به اعتراض گشودند و بساط لانه فساد و جنایت را برچیدند و با این کار نام و یاد خویش را در تاریخ ایران جاودانه ساختند.

 

13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، یادآور سه حادثه و حماسه بزرگ در ایران است

 

این سه حادثه و حماسه در 13 آبان همگی به نوعی  با سطله جویی مستبدان و روش برخورد ملت ایران با آنها مرتبط است.

 

در 13 آبان سال 1342، شاه امام خمینی(ره) را به ترکیه تبعید کرد، در 13 آبان 1357 نیز 60 نفر از دانش آموزان تهرانی در تظاهرات علیه رژیم منسوخ پهلوی در مقابل دانشگاه تهران به خاک و خون کشیده شدند و در 13آبان 1358 ملت غیور ایران به توطئه مستکبران بویژه آمریکا پاسخی شایسته داد وبا تسخیر لانه جاسوسی امریکا در تهران به اهمیت 13 آبان افزود و به تعبیر حضرت امام خمینی (ره) انقلاب دوم را رقم زد.

 

وقوع این سه رخداد بزرگ نمایندگان مجلس  را به نام گذاری این روز با عنوان «روز ملی مبارزه با استکبار» رهنمون کرد.

 

رخداد های ۱۳ آبان مصداق  برجسته ای از جنگ همیشگی جنگ حق علیه باطل است

 

 

رضا زیودار، کارشناس مسائل سیاسی و فرهنگی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، گفت: سه رخداد( 13 آبان) آثار عمیق و گوناگونی در صحنه سیاسی کشور در پی داشت که اهداف مشترکی را دنبال می کردند.

 

وی افزود: حفظ استقلال کشور، هدف اصلی و اساسی است که  در هر سه رویداد به چشم می خورد.

 

زیودار، با بیان اینکه این سه رخداد مصداق های برجسته ای از جنگ همیشگی میان حق و باطل است، خاطرنشان کرد: مردم در یک طرف این جبهه و استکبار در طرف دیگر آن، در هر سه رخداد حضور دارند.

 

تسخیر لانه جاسوسی

 

 

این کارشناس سیاسی، ادامه داد: 13 آبان ماه 1358، ساختمان سفارت آمریکا در تهران به دست گروهی از دانشجویان متعرض تصرف شد.

 

وی افزود: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران تا زمان تسخیر سفارت آمریکا در تهران، دیپلمات های آمریکایی مستقر در سفارت خانه از هیچ کوششی برای  مقابله با نظام نو بنیاد جمهوری اسلامی فروگذار می کردند.

 

زیودار، بیان کرد: تماس با سرکردگان گروه های ضد انقلاب، ارتباط حمایتی با شبکه های کودتا و براندازی در داخل کشور و تامین مالی گروهک های تروریستی که در غرب و جنوب ایران به انفجار لوله های نفتی و ایجاد نا امنی و بی ثباتی در منطقه کرد نشین مشغول بودند، از عملکرد ماموران سیاسی فعال در ساختمان سفارت آمریکا بود.

 

وی اظهار داشت: این حقایق در اسناد لانه جاسوسی نیز آمده است، برخی مسئولان بلند پایه دولت کارتر پست از شکست وی در انتخابات 1359 در خاطرات خود به نقش نا مطلوب و مخروب دستگاه های حکومتی آمریکا علیه ایران که از طریق سفارت خانه آن کشور در تهران هدایت می شد اقرار کردند.

 

زیودار خاطرنشان کرد: سفارت آمریکا در تهران طی زمستان 57 تا پاییز 58 به مرکز فرماندهی عملیات جاسوسی و خرابکاری علیه نظام جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده بود.

 

وی افزود: نظامی که عمر سیاسی آن به یک سال نمی رسید با این حال سفارت آمریکا زمانی به دست دانشجویان تسخیر شد که آمریکا خواست مشروع ملت ایران برای بازگرداندن شاه و اموال و دارایی های بلوکه شده ایران را نادیده گرفت و حتی امکانات گسترده ای در اختیار فراریان شاه گذاشت تا تشکیلات خود علیه انقلاب اسلامی را سازماندهی و فعال کنند.

 

این کارشناس، ابراز کرد: عملکرد و سیاست خصمانه آمریکا در طول نهضت، حقیقتی ناخوشایند بود که گذشتن از کنار آن به سادگی ممکن نبود.

 

وی تصریح کرد: دولت آمریکا در طول مبارزه انقلابی مردم ایران به روش های گوناگونی رودر روی انقلاب قرار گرفت و از حمایت اطلاعاتی، تبلیغاتی، سیاسی شاه گرفته  تا مشارکت مستقیم در حفظ و آمادگی ارتش برای کودتا و حتی قرار گرفتن در آستانه دخالت نظامی برای جلوگیری از پیروزی انقلاب فروگذار نکرد.

 

زیودار، اذعان داشت: بنابراین خط و مشی امام در رویارویی با آمریکا به شدت تهاجمی، آشکار و قاطع بود و ایشان هیچگونه مصلحت اندیشی در این زمینه را به صلاح نمی دانست.

 

وی بیان کرد: آمریکا در طول یک دوره طولانی 25 ساله از حمایت های دوستانه تا وابستگی فرودستانه دولت ایران بهره برده بود.

 

زیودار، افزود: آمریکا در دوسال قبل از انقلاب ( سال های 55 تا 57) سناریوهای خود را شکست خورده دید و سرانجام با سردرگمی و درماندگی که به فرار شاه از ایران انجامید دوستی خود را با ایران رو به زوال و نابودی دید و چنبره بی تصمیمی و حصار بی خبری در 13آبان 1358 از سیاست ایران رخت بربست و به امید دستیابی دوباره در انتظار نشست.

 

 

وی بیان کرد:تسخیر لانه جاسوسی آمریکا بر سیاست خارجی ایران و آمریکا، وضعیت بین المللی آمریکا بر صحنه داخلی ایران، آثار مهمی برجا گذاشت.

 

این کارشناس مسائل سیاسی، گفت: برای مثال روابط ایران و آمریکا را به تعطیلی کشاند و وضعیت بین المللی ایالات متحده را با بحران 444روزه  رو به رو کرد و چهره جهانی آمریکا را مخدوش کرد.

 

زیودار اظهار کرد: همچنین صحنه داخلی ایران به سود نیروهای ارزشی و مواضع امام (ره) تغییر کرد و چهره ای جدید به خود گرفت.

 

 

 

 

کد خبر 584739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha