به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حجت الاسلام علی دشتکی، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی همدان در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان گفت: رویکرد معاونت تشکلهایی مردمی ستاد احیای امر به معروف بر اساس سیاست کلی ستاد است.
وی افزود: در راستای احیای فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر 10 هزار نفر از مبلغان، مادحین و اولیای مسجد در شبکه تبلیغ ثبت نام و ساماندهی شدند.
وی تصریح کرد: 2 هزار و 200 هئیت مذهبی در استان همدان فعالیت دارند که از این تعداد 750 هئیت دارای گروه تذکر لسانی می باشند که از بروز هرگونه خرافه گویی در مراسمات مذهبی به ویژه سوگواری اباعبدالله جلوگیری می کنند.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی همدان اظهار داشت: همچنین از مجموع یک هزار و 800 مسجد در استان ، 500 مسجد دارای گروه تذکر لسانی می باشد.
حجت الاسلام علی دشتکی ابراز داشت: در طول سال 5 هزار مبلغ و مبلغه در استان به مناطق مختلف اعزام می شوند که در دهه ی اول محرم یک هزار و 700 مبلغ در دو هزار و 200 نقطه استان پوشش تبلیغ را برعهده داشتند.
بیکاری از منکرات استان همدان است
سردار غلامعلی ابوحمزه، فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان نیز گفت: شورای امر به معروف و نهی از منکر از سال 91 در استان تشکیل به تهدیدات، آسیب ها و فرصت ها پرداخته است.
وی افزود: خانواده، آموزش و پرورش، مراکز آموزش عالی، ادارات ، کارخانجات، اصناف ، تشکل های دینی و مذهبی و سایر اقشار جامعه در اولویت های امر به معروف و نهی از منکر هستند.
وی تصریح کرد: احیای این فریضه الهی باید به طور مرحله به مرحله انجام شود و آموزش های چهره به چهره و برگزاری جلسات ماهانه در سطح شهرستان ها از اهم اقدامات شورای امر به معروف و نهی از منکر است.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان بیکاری، اعتیاد، فقر و بد حجابی از جمله منکرات استان ما هستند و باید آسیب های آنان مورد بررسی قرار بگیرد.
نظر شما