رونمایی از نسخه تکامل یافته ضدبدافزار بومی پادویش/افتتاح مرکز عملیات دفاع سایبری

خبرگزاری شبستان:ایران به یک قدرت منطقه ای تبدیل شده است، افتتاح مرکز عملیات دفاع سایبری، رونمایی از نسخه تکامل یافته ضدبدافزار بومی پادویش، بازگشت نخستین ناوگروه اعزامی جمهوری اسلامی به بندر باکو برخی از سرتیترهای اخبار دفاعی در هفته گذشته بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، ایران به یک قدرت منطقه ای تبدیل شده است، افتتاح مرکز عملیات دفاع سایبری، رونمایی از نسخه تکامل یافته ضدبدافزار بومی پادویش، بازگشت نخستین ناوگروه اعزامی جمهوری اسلامی به بندر باکو برخی از سرتیترهای اخبار دفاعی در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:

امروز ایران اسلامی به یک قدرت منطقه ای تبدیل شده و به صورت مستقل نقش آفرینی می کند

حجت الاسلام آل هاشم، نماینده ولی فقیه در ارتش در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه امروز در مقطع حساس و سرنوشت سازی در نظام بین الملل و منطقه غرب آسیا که بخش اعظم جهان اسلام را در بر می گیرد قرار داریم، افزود: هندسه قدرت تحت تأثیر عوامل گوناگون، دستخوش تحولات اساسی شده و زمینه های شکل گیری ساختار و نظامی جدید را فراهم آورده که در آن قدرت های سنتی پیشین جای خود را به مجموع هایی از کشورها و بازیگران جدید با هویت های نوین داده است.

حجت الاسلام آل هاشم در ادامه با بیان اینکه کشورهایی که سوابق طولانی در استعمارگری دارند با استفاده از وضعیت منطقه بدنبال اهداف استکباری و استعماری خود می باشند، افزود: به نظر نمی رسد منطقه غرب آسیا در آینده نزدیک روی آرامش و ثبات به خودش ببیند لذا منازعات ضداسلامی و تفرقه افکنانه که در جهت منافع رژیم صهیونیستی می باشد در میان مدت ادامه خواهد یافت اما قدرت های مداخله گر غربی و دولت های مستبد و وابسته منطقه هرگز نمی توانند در بلند مدت و برای همیشه مانع توده های عظیم مردم شوند چرا که بیداری اسلامی در نهایت موجب سرنگونی حکام جور و ستم خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در ارتش با بیان اینکه امروز همه زورگویان در مقابل جمهوری اسلامی ایران صف آرایی کرده اند و طیف گوناگونی از دشمنان در یک جبهه گسترده در مقابل ایران اسلامی ایستاده و توطئه آفرینی می کنند، افزود: علاوه بر گستردگی جغرافیایی خصومتها و تهدیدها علیه جمهوری اسلامی ایران از حیث موضوع هم این تهدیدها دارای تنوع و گستردگی زیادی بوده و فشارهای سیاسی، تحریم های اقتصادی، تهدیدهای نظامی و تهاجم گسترده فرهنگی در سال های اخیر علیه جمهوری اسلامی ایران را شامل شده است.

وی خطرناک ترین نوع تهدیدها علیه انقلاب اسلامی را حوزه گفتمانی و هویتی دانست و افزود: دشمنان خارجی و ایادی داخلی آنان متمرکز بر حوزه گفتمانی انقلاب اسلامی ایران شده اند و  حتی ایجاد و پشتیبانی از گروه های معاند و تروریستی در منطقه در وهله اول با هدف ایجاد چالش گفتمانی در مقابل انقلاب اسلامی ایران شکل گرفته است به نحوی که امروزه صدها شبکه ماهواره ای و تلویزیونی و هزاران سایت اینترنتی در همین راستا قدم بر می دارند.

تغییر در ابعاد فکری و هویتی نسل جوان بعنوان عامل اصلی قدرت در آینده و تُهی سازی هویت انقلاب اسلامی هر چند با حفظ ظاهر آن از سوی دشمنان؛ از جمله مسائل دیگری بود که رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش به آنها اشاره کرد و گفت: بدیهی است که جنگ دشمنان با ملت ایران اسلامی هرگز به پایان نخواهد رسید و نظام اسلامی همچنان در معرض تهدیدهای گوناگون دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قرار دارد. بویژه اینکه ایران اسلامی امروز با درایت و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) و مجاهدت همه سربازان نظام به یک قدرت مسلم منطقه ای تبدیل شده و به صورت مستقل در منطقه و جهان نقش آفرینی می کند.

حجت الاسلام آل هاشم در ادامه گفت: مقام معظم رهبری بزرگترین راهبرد مقاومت در برابر دشمنان را انقلابی گری و انقلابی ماندن بیان فرموده اند و پنج شاخص را برای انقلابی ماندن ترسیم نموده اند که عبارتند از: پایبندی به مبانی و ارزش های اسلام و انقلاب، هدفگیری آرمان های انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها، پایبندی به استقلال کشور، حساسیت در برابر دشمن و نقشه های او و عدم تبعیت از آنها و در نهایت تقوای دینی و سیاسی.

افتتاح مرکز عملیات دفاع سایبری در هفته جاری با دو مقیاس موضوعات داخلی و خارجی

سردار غلامرضا جلالی رییس سازمان پدافند غیر عامل در حاشیه همایش نکوداشت پدافند غیرعامل در وزارت ارتباطات در جمع خبرنگاران از افتتاح مرکز عملیات دفاع سایبری در هفته جاری با دو مقیاس موضوعات داخلی و خارجی خبرداد.

وی افزود: در این مرکز باید 40 سامانه نصب شود که تا کنون 21 سامانه نصبنصب شده است.

رییس سازمان پدافند غیر عامل در مورد امنیت تلفن همراه مدیران در سیستم مخابراتی تصریح کرد: تلفن‌همراه مدیران با تلفن‌همراه هوشمند مدیران متفاوت است؛ زیرا تلفن همراه هوشمند قابلیت‌های مختلفی از جمله شنود، ثبت مکان، تصویربرداری، ثبت اثر انگشت، اسکن قرنیه چشم، حفظ عکس‌ها، اطلاعات دفترچه تلفن و حفظ پسوردهای بانکی را دارد.

سردار جلالی ادامه داد: این اطلاعات به تنهایی برای فرد دارای اهمیت نیست اما به ایجاد بیگ دیتاهایی منجر می‌شود که استفاده‌های زیادی می‌توان از آنها برد.

رییس سازمان پدافند غیرعامل تاکید کرد: مسئولانی که مکانشان مهم است و اطلاعات مکانی آنها می تواند علیه‌شان استفاده ‌شود، اساساً نباید از گوشی هوشمند استفاده کنند. برای دیگر مسئولان نیز قابلیتی ایجاد کرده ایم که گوشی‌های موجود امن‌سازی شود.

وی در مورد اختصاص بودجه به سازمان پدافند غیر عامل طبق قول سخنگوی دولت گفت:بودجه مصوبه پدافند غیر عامل در برنامه پنجم و ششم توسعه حذف شده است آقای نوبخت قول خود را فراموش کرده‌اند و در بودجه اثری از پدافند غیرعامل دیده نمی‌شود که در این باره با کمیسیون‌های ذیربط مذاکره کرده‌ایم. و طبق توافق مجلس و دولت قرار است بند بودجه پدافند غیر عامل اضافه شود.

ضدبدافزار پادویش تمام دغدغه های امنیتی کاربران را در فضای بومی پاسخ می دهد

محمد خوانساری، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در همایش نکوداشت هفته پدافند غیرعامل با اشاره به استفاده گسترده مردم از تلفن همراه گفت: با تحقیقات جدیدی که انجام شده است 90 درصد از مردم در 5 ماه اخیر 5/3 میلیون بدافزار در روی گوشیهای خود دارند  که این بدافزارها کاربران را تحریم می کند.

وی گفت: اگر به دنبال ایجاد مصونیت هستیم باید ابزار بومی در فضای مجازی را برای اعتماد بیشتر کاربران فراهم کنیم.

وی با اشاره به رابطه مطلوب دولت صنعت و بخش خصوصی اظهار کرد: محصول تکامل یافته برای ضدبدافزار پادویش این قدرت را دارد که تمام دغدغه های کاربران را پوشش داده و امنیت لازم برای استفاده از شبکه های مجازی را برای انها فراهم کند.

وی تصریح کرد: این محصول ده سال پیش از این در مخابرات کلید خورد و در سال 90 تفاهم نامه همکاری میان مخابرات و شرکت خصوصی امضاء شد و در سه سال گذشته توسعه و تکامل یافته و در حوزه عملیاتی بومی و کارکردی آزمایش شد.

وی با اشاره به مدل موفق پادویش اظهار کرد: این نسخه در ده فاز توسعه یافت و در سال 91 در نسخه سازمانی و در سال 94 در نسخه خانگی و اندروید تولید شد.

وی گفت: پادویش در سال 95 توانست گواهینامه ارزیابی امنیتی سازمان فناوری ارتباطات را دریافت کند و تمام ابعاد موردنیاز برای امنیت شبکه را از مراجع امنیتی پوشش می دهد.

وی گفت: پادویش نشاندهنده تعامل با شرکتهای دانش بنیان است و توانسته است ارزش آفرینی اجتماعی را نشان داده و همچنین در بازارهای کشورهای همسایه نیز نماینده فروش و سودآوری برای کشور به دست اورد.

پنجمین همایش پدافند غیرعامل در کشور برگزار شد

پنجمین همایش ملی پدافند غیرعامل همزمان با سالروز ابلاغ فرمان رهبری در اجرای پدافند غیرعامل در مرکز همایشهای صداوسیما برگزار شد.

بنابراین گزارش این همایش با حضور سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل، ‌رحمانی فضلی وزیر کشور، شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی برگزار شد.

در این همایش مسئولین لشکری و کشوری با ایراد سخنرانی به اهداف و اهمیت پدافند غیرعامل در کشور پرداختند.

گاه ما به شبکه ملی اطلاعات به عنوان نظام دفاعی کشور است

سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل در همایش نکوداشت هفته پدافند غیرعامل گفت: موضوع فناوری ارتباطات و اطلاعات و توسعه آن در دنیا موضوع مهمی است که حوزه‌های مختلفی را در برمی گیرد که ابتدا به عنوان یک حوزه فرعی آغاز به کار کرده و سپس در حوزه زیرساختها جای گرفته است.

وی افزود: توسعه فعالیتهای ارتباطات و سایبری امروز جای خود را به عنوان مهمترین زیرساختها در تمام حوزه ها نشان می دهند.

وی با اشاره به قابلیت پردازش سرعت و انتقال اطلاعات در فضای سایبری گفت: تلفیق شبکه ارتباطات و فناوری اطلاعات با حوزه‌های صنعتی رسانه دفاعی و حتی اقتصادی بحثهای جدیدی را ایجاد می کند که می تواند بیش از گذشته در حوزه‌هایی مانند اطلاعات تبادل و دسترسی به اطلاعات را فراهم کرده و به همین جهت باید متناسب با حوزه موردنظر برای مقابله با تحریمها و تهدیدهای احتمالی حفاظتهای امنیتی لازم صورت بگیرد در حقیقت اقتصاد سایبری ضرورتهای خود را اقتضا می کند.

وی تصریح کرد: امروز شاهدیم که در حوزه رسانه نیز رسانه های سنتی جای خود را در فضای سایبری به رسانه‌های نوین داده اند و امکان تبادل اطلاعات از فرد به فرد و یا به فرد به گروه در سطح کشور و منطقه و دنیا ایجاد شده است و هر کشوری که بتوانند سرویس لازم را برای ارایه این خدمات را داشته باشند برنده میدان است.

وی اظهار کرد: توسعه فضای سایبری با حوزه دفاعی راهبردهای جدیدی از دفاع و حمله را ایجاد می کند که بسیاری از کشورها در حوزه زیرساختها ارتش نظامی سایبری را راه اندازی کرده اند و در پی آن سیستم فرماندهی کنترل و یا جابجایی و ترابری را در فضای سایبری و نظامی پیش بینی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در آمریکا زیرساختهای فضای سایبری بسیار مهمتر از زیرساختهای حایتی در برنامه ها تلقی می شوند تصریح کرد: در حقیقت زیرساختهای سایبری در این کشورها به عنوان زیرساختهای کنترل کننده بقیه زیرساختهای فرعی محسوب می شود و به همین جهت از اهمیت بالایی برخوردار هستند در حقیقت این زیرساختها با توجه به گستردگی و تلفیق آن با حوزه های دیگر از الزامات و خطرات دیگری نیز برخوردار می شوند که نیازمند توجه ویژه هستند.

وی افزود: حوزه ارتباطات و اطلاعات نقش کلیدی در توسعه کشور دارد و به عنوان یک زیرساخت حاکمیتی محسوب می شود که این نقش را ابتدا باید خود این وزارتخانه و سپس کل کشور بپذیرد.

سردار جلالی تصریح کرد: وزارت ارتباطات با توسعه فناوری و اطلاعات می تواند نقش ارزشمندی در دفاع از ارزشهای سایبری و تمام حوزه های مشترک با فضای سایبری داشته باشد و از این منظر وزارت ارتباطات را می توان وزارت دفاع سایبری نامید.

رییس سازمان پدافند غیرعامل تصریح کرد: تهدیدات در حوزه های گوناگون و در مقاطع مختلف موجب شده است که از حالت نظامی عبور کرده و لایه های ترکیبی و تخصصی از تهدیدات شکل گرفته شود مانند حمله سایبری در فضای اقتصادی.

وی گفت: در جنگهای سایبری تهدیدات لایه به لایه هستند و با سناریوهای خاصی این حملات دنبال می شود.

وی با اشاره به ارایه طرح جدیدی از سوی کشور آمریکا در فضای سایبری و تهدیدات جدید اظهار کرد: لازم است که محققان و اندیشمندان این طرح ها را بررسی کنند و بدانند که از کجا مورد هدف قرار گرفته می شویم در این طرح که بررسی شده است شبکه های سایبری لابه لایه مورد بررسی قرار گرفته اند و تمام مقامات این کشور نیز این موضوع را تایید کرده و آن را نقض نمی کنند در این طرح تمام شبکه های ارتباطی از جمله برق، آب و سایر شبکه های خدماتی ارتباطات به عنوان هدف محسوب می شود.

رونمایی از نسخه تکامل یافته ضدبدافزار بومی پادویش

در همایش نکوداشت هفته پدافند غیر عامل در سازمان ارتباطات و فناوری اطلاعات تفاهم نامه همکاری میان کمیته پدافند غیر عامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شرکتها و سازمانهای تبعه و مرکز آپا دانشگاه فردوسی مشهد و شیراز امضاء شد. همچنین در این همایش تفاهم نامه دیگری مبنی بر همکاری اموزشی و ارتقاء مهارتهای فیمابین کمیته پدافند غیر عامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات امضاء شد.

بنابراین گزارش در این برنامه از سند (فاوا) راهبردی پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شرکتها و سازمانهای تابعه رونمایی شد.

در بخش دیگری از این برنامه از آنتی ویروس هادویش با عنوان نسخه تکامل یافته ضدبدافزار بومی پادویش جهت بهره برداری در سطح ملی رونمایی شد.

در پایان این برنامه نیز از تمبر نکوداشت هفته پدافند غیرعامل با حضور وزیر ارتباطات و فناوی اطلاعات و رئیس سازمان پدافند غیرعامل رونمایی شد.

آموزش میدانی بررسی منطقه عملیات دانشجویان دافوس ارتش آغاز شد

ناخدا یکم غلامرضا طحانی رییس ستاد دافوس در حاشیه اعزام دانشجویان به منطقه عملیاتی لوشان و منجیل به خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی آجا گفت در این دوره سعی می شود تا تلفیق آموزش های نظری، تجارب خدمتی، انتقال تجربه اساتید در محیط صحرا با چهار اقلیم دریا، دشت، جنگل و کوهستان به دانشجویان منتقل شود.

وی تاکید کرد: این آموزش ها به گونه ای خواهد بود که امکان طرح ریزی مشترک بین نیروهای سه گانه و قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء و همچنین سایر دانشجویان مهمان میسر شود.

فرمانده اردوگاه دانشجویان دافوس در ادامه اظهار داشت در نخستین روز از حضور دانشجویان در پایگاه دریایی منجیل توجیه عمومی و آشنایی منطقه توسط فرمانده پایگاه دریایی و آشنایی دانشجویان با مسایل اجتماعی، سیاسی و قومیتی توسط فرماندار رودبار صورت می پذیرد.

ناخدا طحانی در پایان گفت: دانشجویان در این دوره چهار روزه ، باایستگاه های میدانی در مناطق لوشان و سیاه پوش ، رودبار و رستم آباد و ارتفاعات آسمان سرا آشنا خواهند شد.

نخستین ناوگروه اعزامی جمهوری اسلامی به بندر باکو به وطن بازگشت

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از نیروی دریایی ارتشناوشکن دماوند" به همراه "ناو موشک انداز جوشن"، 25 مهرماه سال به فرماندهی ناخدا یکم عرشه عبدالحسین ظفری همراه با پیام صلح و دوستی به بندر باکو در جمهوری آذربایجان سفر کردند.

این نخستین ناوگروه جمهوری اسلامی است که به بندر باکو اعزام شد و دیدار نظامیان دو کشور بیانگر این است که در آینده نیز این‌گونه سفرهای نظامی به منظور تامین امنیت و ثبات نظامی در منطقه ادامه خواهد داشت.

فرمانده ناوگروه جمهوری اسلامی ایران و فرمانده قرارگاه نیروی دریایی جمهوری آذربایجان در این سفر به اهمیت صلح در منطقه تاکید کردند و ایجاد امنیت در منطقه را از شرایط بسترسازی برای فعالیت‌های اقتصادی در دریای خزر دانستند.

ناوگروه ایرانی در جریان این سفر با حجت الاسلام سید علی اکبر اجاق نژاد نماینده ولی فقیه در کشور آذربایجان دیدار کردند که وی در این دیدار حضور ناوگروه ایرانی را در جمهوری آذربایجان نماد صلابت دریادلان جمهوری اسلامی ایران دانست.

فرماندهان نظامی دو کشور در جریان این سفر از تاسیسات نظامی طرف مقابل بازدید کردند و از نزدیک با توانمندی‌های یکدیگر آشنا شدند.

 

کد خبر 583211

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha