به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، محمود باقری، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز ( 4 آبان ) در جمع خبرنگاران، گفت: در سال های اخیر با اقدامات صورت گرفته توسط اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی بسیاری از هنرهای دستی استان که منسوخ شده و رو به فراموشی می رفت، احیا شدند.
وی با بیان اینکه از تولیدکنندگان صنایع دستی استان مانند، سبدبافی، نی چیت بافی، گلیم، گچمه، حمایت می شود، اظهار داشت: در نخستین گام آموزش را به روستاها بردیم و سال گذشته در ۱۵۰ روستای استان کلاس های آموزشی برگزار شده و هنرهای فراموش شده آموزش داده می شود.
باقری، خاطرنشان کرد: افرادی که تمایل به راه اندازی کارگاه صنایع دستی داشته باشند مورد حمایت قرار گرفته و وام 100 میلیون ریالی تا ۵00 میلیون ریالی به آنها پرداخت می شود.
این مسئول فرهنگی و گردشگری با اشاره به اینکه دوره های آموزشی صنایع دستی با هدف ایجاد تولید ملی و اشتغال زایی در روستاهای استان صورت می گیرد، عنوان کرد: در این ۱۰ دوره ۲۵ کلاس تخصصی در تمام شهرستان های استان برگزار شد و هنرمندان بسیاری در زمینه های صنایع دستی گلیم بافی، جاجیم بافی، کیف دوزی، چرم دوزی و… آموزش های لازم را فراگرفتند.
باقری، با بیان اینکه نگاه دولت تدبیر و امید در کهگیلویه و بویراحمد ایجاد اشتغالزایی در روستاهاست، تصریح کرد: در این دوره آموزشی تاکنون ۴۰۰ نفر آموزش دیده و همه آنها کارت مهارت دریافت کردند.
عضو کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۰ دوره آموزشی دیگر برای ۶ ماه دوم سال جهت آموزش همراه با تولید در برنامه این اداره کل است که امیدواریم بتوان گام موثری در راستای تحقق شعار سال که همان اقتصاد مقاومتی است، برداریم.
نظر شما