به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، ام لیلا محمودی، کارشناس دفتر امور زنان و خانواده بهزیستی استان زنجان گفت: طلاق و ازکارافتادگی همسر، زنان را ناچار به سرپرستی از خانواده می کند و زنان سرپرست خانوار مجبور می شوند در کنار وظایف خانه داری و بچه داری، چرخ اقتصادی خانواده را نیز بچرخانند.
کارشناس دفتر امور زنان و خانواده بهزیستی استان زنجان افزود: در حال حاضر 22درصد از زنان به دلیل ازکارافتادگی و عدم توانایی انجام کار همسران خود ناگزیر سرپرستی خانواده را به عهده می گیرند.
وی با اشاره به حمایت اجتماعی دفتر زنان و خانواده بهزیستی از چنین افرادی، ابراز داشت: سازمان بهزیستی به منظور به حداقل رساندن مشکلات اقشار نیازمند، زنان و دختران خودسرپرست به آنان خدمات حمایتی، آموزشی، روانشناختی و فنی و حرفه ای ارائه می نماید.
محمودی، هدف حمایت بهزیستی از زنان سرپرست خانوار را پاسداری از کیان و قداست خانواده عنوان کرد و اظهار داشت: بهزیستی تلاش می کند با کمک به خانواده های آسیب دیده برای مقابله با مشکلات و بحران های به وجود آمده و ایجاد فرصت های برابر اجتماعی برای آنها یاری رسان این قشر نیازمند باشد.
این کارشناس، بازتوانی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار را از مهم ترین فعالیت های بهزیستی دانست و خاطرنشان کرد: بازتوانی یعنی خانواده به مرحله ای از توانایی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برسد که دیگر نیازمند خدمات بهزیستی نباشد.
به گزارش روابط عمومی بهزیستی زنجان، وی یادآور شد: تشکیل گروه های همیار و آموزش زنان سرپرست خانوار از سیاست های توانمندسازی بهزیستی است که خوشبختانه توانسته بسیاری از زنان سرپرست خانوار را مستقل نماید .
وی ازدواج، افزایش درآمد، دریافت سرمایه کار، بازگشت سرپرست خانواده از مراکز بازپروری و زندان را از آیتم های بازتوانی برشمرد و تصریح کرد: به جز خدمات ذکر شده ارائه مشاوره و مددکاری، پرداخت هزینه درمان و کمک هزینه مسکن در کنار سوادآموزی زنان سرپرست خانوار از سایر خدمات سازمان بهزیستی به این گروه است.
پایان پیام/
نظر شما