مردم سربازان نهضت تولید محتوا هستند

خبرگزاری شبستان: دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: از مولفه های اقتصاد در فضای مجازی یکی مردمی بودن است که خوشبختانه مردم ما آمادگی راه اندازی نهضت تولید محتوا را دارند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبستان، آیین افتتاحیه ی دهمین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال، عصر امروز دوشنبه سوم آبان ماه، در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد. مرتضی موسویان رییس مرکز رسانه‌های دیجیتال، محمود صلاحی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، ابوالحسن فیروزآبادی رییس مرکز ملی فضای مجازی و جمعی از فعالان عرصه ی تولید محتوای مجازی از حاضران این مراسم بودند. 

 

ابوالحسن فیروزآبادی، رییس مرکز ملی فضای مجازی، در این مراسم گفت: چند سالی است که در کشور شاهد تحولات مهمی در حوزه ی تولید محتوا و برنامه های دیجیتال هستیم. تحولاتی که با سرعت چشمگیر در حال شکل گیری است و نیازمند تامل و توجه است.

 

وی ادامه داد: ضریب نفوذ شبکه های اجتماعی در ایران، از رشد بسیار بالایی برخوردار است. به طوری که میانگین ضریب نفوذ ما از کشورهای دارای موقعیت شبیه به ایران بالاتر است. به طور مثال شبکه اجتماعی خبررسان دارای بیش از 100 هزار کانال اجتماعی با موضوعات مختلف علمی، فرهنگی و هنری است که در هر شبانه روز یک میلیون مطلب تولید می کند که به طور متوسط هر کدام 1500 بازدید دارند. یعنی هر مطلب در این شبکه اجتماعی مجازی، به طور متوسط یک و نیم میلیارد بار دیده می شود.

 

فیروزآبادی با بیان اینکه آمارها نشان می دهد تولید محتوا به زبان فارسی از تولیدات عرب زبان پیشی گرفته است، افزود: برای مثال در شبکه ویکی پدیا 1.2 درصد محتوای کل به مقالات فارسی اختصاص دارد. ما در صحنه تولید محتوا شاهد حضور فعال مردم هستیم و این حضور ویژگی مثبتی است که به موفقیت ما در فعالیت های اقتصادی کمک می کند. در حوزه های مختلف مثل تولید بازی های رایانه ای نیز از میانگین جهانی بالاتر هستیم. همچنین استفاده ما و تعداد کاربران بازی های رایانه ای در ایران هم از آمارهای میانگین جهانی بالاتر است.

 

دبیر شورای عالی فضای مجازی، تاکید کرد: از مولفه های اقتصاد در فضای مجازی یکی مردمی بودن است که خوشبختانه مردم ما آمادگی راه اندازی نهضت تولید محتوا را دارند. آمارها نشان می دهد 18 درصد از دانشجویان کشور در رشته های ICT‌ تحصیل می کنند. همچنین، تولید محتوا در حوزه سیاست و فرهنگ به معنای تولید قدرت است و در حوزه اقتصادی نیز، می تواند به بحث اشتغال کمک کند.

 

وی یادآور شد: از ویژگی های اقتصادی تولیدات دیجیتال، این است که ایجاد شغل در این حوزه نسبت به تولید اشتغال در حوزه های دیگر با سرمایه گذاری کمتری انجام می شود. البته مشکلاتی نظیر بحث مالکیت معنوی، تولیدات غیرموثق و مشکلات توسعه زیرساخت وجود دارد که بایستی توسط دستگاه های ذیربط حل شوند. 

کد خبر 582845

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha