به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، کارگروه تخصصی صندوق امداد ولایت کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 27 مهر ) با حضور قائم مقام و معاون صندوق امداد کشور، مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد، معاونان و روسای ادارات کمیته امداد، مسئولین شبکه های نیکوکاری و نمایندگان بانک های عامل استان تشکیل جلسه داد.
محمد سنایی، قائم مقام صندوق قرض الحسنه امداد ولایت کشور در این نشست با بیان اینکه یکی از اهداف نظام جمهوری اسلامی رسیدگی به محرومان است، گفت:کمیته امداد یک نهاد مردمی است که به دستور امام راحل برای کمک به نیازمندان تأسیس شده و ساختار کاری آن کمک به قشر نیازمند جامعه توسط افراد توانمند و متمکن و پل ارتباطی بین اغنیاء و فقرا است.
وی با اشاره به انکه صندوق قرض الحسنه امداد ولایت به منظور پرداخت سریعتر و بهتر تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان نیازمند و خدمت به این قشر افتتاح شده است، افزود: وجه تمایز این صندوق با بانک های عامل این است که صندوق قرض الحسنه امداد به هیچ عنوان بانک نیست و تحت عنوان قرض الحسنه کار می کند و نظام کاری آن امدادی بوده که خدمات را به صورت قرض الحسنه ارائه می دهد.
فرید محبی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست، گفت: یکی از وظایف کمیته امداد ارائه تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان است و این صندوق به منظور پرداخت وام کارگشایی و ضروری برای مددجویان نیازمند راه اندازی شده است.
محبی با بیان اینکه بعد از راه اندازی و شکل گیری صندوق موضوع اصلی، جذب منابع و سرمایه گذاری است، افزود: هم اکنون تعداد چهار و هزار و 200 نفر از مددجویان تحت حمایت در استان پشت نوبت دریافت وام کارگشایی هستند که امید است با راه اندازی این صندوق و جذب منابع و مشتری مداری خدمات بهتری به جامعه هدف خود ارائه دهیم.
وی به آمار تسهیلات پرداخت شده سال جاری کمیته امداد استان اشاره و بیان کرد: تعداد یک هزار و 935 مورد تسهیلات کارگشایی با اعتبار 28 میلیارد ریال و 253 فقره وام خودکفایی و اشتغال با اعتبار 33 میلیارد و 900 میلیون ریال در سال جاری از محل اعتبارات دولتی و امدادی به مددجویان نیازمند پرداخت شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه کمیته امداد با تاسیس صندوق قرض الحسنه امداد ولایت یک الگوی بانکداری اسلامی و بدون ربا را اجرایی میکند، عنوان کرد: منابع صندوق را وجوه سپرده های اختصاصی از مرکز، سپرده های اشخاص حقیقی و حقوقی در این صندوق، هدایا و کمک های نقدی و غیرنقدی است.
در این نشست علی نادری، رئیس شعب صندوق قرض الحسنه امداد ولایت کهگیلویه و بویراحمد گزارشی از عملکرد این صندوق از زمان راه اندازی تاکنون ارائه داد و گفت: افتتاح حساب کلیه پرسنل صندوق، ارسال یک هزار و 665 پیامک برای خیرین، ارسال دعوتنامه برای 250 نفر از خیرین هم استانی و مکاتبه با روسای ادارات استانی و شهرستانی جهت افتتاح حساب در این صندوق از مهم ترین اقدامات صندوق در این مدت است.
در پایان حاضرین در این نشست به بحث و تبادل نظر و ارائه راهکار و پیشنهادات برای جذب منابع و خدمت رسانی مطلوب تر به جامعه هدف پرداختند.
نظر شما