به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سیدموسی خادمی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 25 مهر ) در نشست کارگروه فناوری اطلاعات استان به تحقق اهداف دولت الکترونیک در تسهیل و سرعت بخشیدن به امور دولتی و مردم تاکید کرد و گفت: سیستم های ارتباطی و اطلاعاتی کاربردهای گسترده ای در زمینه های خدمت رسانی دارند و دولت الکترونیک سعی می کند تا ارتباط بین دولت و مردم را به راحتی و سهولت از این طریق به انجام رساند.
وی نسبت به پیاده سازی بسترهای لازم برای بهره گیری از همه ظرفیت های دولت الکترونیک در استان تاکید کرد و اظهار داشت: امروزه این سیستم ها در همه امور ضرورت آنها در سطح بالائی احساس می شود و به خصوص در خدمت رسانی، تولید، آموزش، ارائه راهکارها و تصمیمات بهینه، اهمیت آن به اندازه ای است که باید به سمت آن حرکت کرد.
خادمی، با بیان اینکه دولت الکترونیک منحصر به یک سری خدمات قبوض و یا مکاتبات اداری نیست، افزود: هرگونه برنامه ریزی، سیاست گذاری و تصمیم گیری برپایه اطلاعات، افزایش کارایی و بهروری در حوزه اقتصادی، جلب رضایت مردم در ارائه خدمات، کاهش هزینه و زمان برای آمد و رفت به سازمانها و موارد بسیاری دیگر که باید در دولت الکترونیک محقق شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد، به 820 نوع خدمت که در دولت الکترونیک ارائه می شود و عمده آن از طریق مرکز کشور صورت می گیرد، اشاره کرد و گفت: بیش از 120 مورد یعنی معادل 15 درصد آن در استان ارائه می شود و باید تلاش کرد تا این خدمات در استان افزایش یابد.
وی با بیان اینکه هم اکنون بستر لازم برای اتصال همه دستگاه های اجرائی استانی و ادارات شهرستانی به دولت الکترونیک در استان فراهم است، یادآور شد: در دولت تدبیر و امید از 59 دستگاه اجرائی مرکز استان متصل به دولت الکترونیک اکنون به 143 دستگاه رسیده است.
به گفته استاندار کهگیلویه و بویراحمد، بستر لازم برای اتصال 400 اداره شهرستانی که بخشی از آنها به این سیستم متصل شده اند، هم فراهم شده است.
خادمی، به دستگاه ها و اداراتی در استان که تاکنون به شبکه دولت متصل نشده اند، تاکید کرد: تا پایان مهرماه جاری به این شبکه متصل شوند و باید تمام مکاتبات سیستمی انجام شود.
وی با اشاره به اینکه یک درصد از اعتبارات دستگاه های اجرائی به حوزه فناوری اطلاعات اختصاص داده شده است، تاکید کرد: در این خصوص اقدام لازم صورت گیرد.
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: این استان به لحاظ زیر ساختی شبکه دولت از ظرفیت بالائی برخوردار بوده و مشکل اساسی در این رابطه، کمبود نیروی متخصص این حوزه در دستگاه های اجرائی است.
رسولی اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد به نسبت جمعیت و شرایط جغرافیائی از ضریب خوبی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در میان استانهای کشور برخوردار بوده و تلاش براین است، برای هرچه بهتر خدمات دهی به مردم و تحقق دولت الکترونیک، اقدمات بیشتری صورت گیرد.
نظر شما