آبرسانی به ۱۰۲ روستای قزوین با تانکر

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: تامین آب جزو اولویت‌ های جدی نمایندگان استان است و امروز ۱۰۲ روستا با تانک آبرسانی می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، داود محمدی شب گذشته (24 مهر) در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که در سالن باغستان برگزار شد، بیان کرد: در سفر هیئت دولت به قزوین،903 میلیارد تومان اعتبار به این استان اختصاص پیدا کرد که حدود 9 برابر بودجه امسال است.

 

وی ادامه داد: استان قزوین حدود 250 میلیارد تومان از درآمدهای کشور را تأمین می ‌کند، 115 میلیارد تومان از این مبلغ به عنوان تملک و دارایی به ما برگرداننده می ‌شود و 135 میلیارد تومان به عنوان هزینه ‌های جاری مدنظر است، در واقع حدود 20 درصد بودجه‌ ای که استان قزوین به خزانه دولت می ‌ریزد به استان برگرداننده می ‌شود.

 

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس افزود: ما با قاطعیت به دنبال بازنگری شاخص‌ های تخصیص اعتبار به استان قزوین هستیم، قزوین با شرایط خاصی که برای استان شدن پیش آمد هیچ مبلغی بابت هزینه‌ های راه‌ اندازی استان دریافت نکرد و درواقع تابلوهای شهرستان تغییر پیدا کرد و به تابلوهای استان مبدل شد.

 

وی با اشاره به بحران آب در استان خاطرنشان کرد: مردم استان هم به لحاظ آب شرب و هم آب کشاورزی در شهر و روستاها دچار کمبود هستند و تامین آب جزو اولویت‌ های جدی نمایندگان استان است و امروز 102 روستا با تانک آبرسانی می شود.

 

محمدی به مقوله اشتغال و ایجاد تحرک اقتصادی در جامعه اشاره کرد و گفت: بانک‌ ها در این حوزه می ‌توانند قدم ‌های ارزشمندی بردارند، جهت ‌گیری موفق بانک ‌های در این زمینه می‌ تواند موجب رشد اقتصادی شود، نرخ بیکاری در استان قزوین با وجود صنعتی بودن از میانگین کشوری بالاتر است.

 

وی با بیان اینکه بر اساس آمارها 42 درصد جوانان تحصیل کرده کشور بیکار هستند، اعلام کرد: این یک خطر است و نظام باید قدم جدی در حوزه اشتغال بردارد و من معتقدم بانک‌ ها رکن اصلی ایجاد این تحول اقتصادی هستند و می‌ توانند مشکل بیکاری جوانان را حل کنند.

 

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بودجه‌ ها و اعتبارات باید به سمت ایجاد شغل سوق پیدا کند و این موضوع به طور دقیق رصد شود و سیستم بانکی نباید در این زمینه کم‌ کاری کند.

 

وی اضافه کرد: شرکت گوشت زیاران در یک دوره زمانی بین 10 تا 15 درصد از واردات گوشت کشور را تحت تاثیر قرار م ی‌داد، بیش از یک هزار شغل مستقیم در این مجموعه ایجاد شد و فعالیت این شرکت موجب تنظیم بازار گوشت می ‌شد و اینها مزیت ‌هایی است که باید با کمک بانک ‌ها احیاء شود.

 

محمدی ادامه داد: باید به صنایعی که زیرساخت‌ های موجود را فراهم کرده‌ و به سرعت ایجاد شغل می ‌کنند، کمک شود و بانک‌ ها باید نگاه ویژه‌ تری در این حوزه داشته و با سرعت بیشتری ارائه تسهیلات را دنبال کنند.

 

وی خاطر نشان کرد: باید نظارتی دقیق بر روند اجرای طرح بهین‌ یاب صورت گیرد چراکه این تجربه در مورد بنگاه‌ های زودبازده وجود دارد که حدود 75 درصد انحراف از هدف داشتیم و تسهیلات ارائه شده صرف مصارف دیگری شده بود.

کد خبر 580691

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha