خرم آباد _ خبرگزاری شبستان؛
استان لرستان به عنوان بام طبعیت ایران، دارا بودن پل های تاریخی بیشمار، آبشار ها و دشت های طبیعی، فرصت های گردشگری بیشماری دارد.
استان لرستان نگینی سبز و درخشان است و سرزمینی سرسبز و بکر است که جاذبههای تاریخی و طبیعی خدادادی بیشماری را در دل خود جایداده است.
استان لرستان در هر فصل، چهارفصل از جاذبههای طبیعی و رنگارنگ فراوانی دارد که بیشترین سهم را از مناظر دیدنی و طبیعی به خود اختصاص داده است.
شهرداری خرم آباد در سال های اخیر جهت تقویت شاخص های گردشگری در شهر خرم آباد و بهسازی ورودی های شهر طرح های خوبی را در دست اقدام دارد و برخی از آنها را نیز تا حدودی تکمیل کرده است که پارک کاسیت خرم آباد یکی از این نمونه هاست.
پارک آبشار طلایی از دیگر طرح های در دست اقدام شهرداری خرم آباد است که می توان آن را از بینظیر ترین پروژههای گردشگری ایران دانست.
آبشار طلایی خرم آباد در یک کیلومتری خرمآباد قرار دارد ولی به دلایلی چون محصور شدن آن توسط عدهای سودجو و جذب شدن آب آن در ادامه مسیر به علت شنی بودن زمین، مهجور ماند.
محل اجرای این پروژه پیش از این جایگاه زباله ها و نخاله های ساختمانی، ساخت و سازهای غیرمجاز و غیر اصولی و دارای منظره ای مشمئز کننده بود که اسباب ناراحتی ساکنین منطقه 60 متری را فراهم کرده بود.
یحیی عیدی بیرانوند، شهردار خرم آباد، در خصوص این پروژه گفت: آبشار طلایی در زمینی به مساحت 44 هکتار از پل دره گرم شروع می شود و به آبشار طلایی مخملکوه خرم آباد ختم میشود.
وی افزود: عملیات اجرایی این پروژه از سال 93 شروع شده و در صورت تامین منابع مالی با سرعت بیشتری ادامه مییابد.
عیدی بیرانوند، خاطرنشان کرد: اعتبار این پروژه غیر از بهای اراضی آن حدود 100 میلیارد ریال است ولی برای فازهای بعدی پروژه شامل ساخت آبشارهای مصنوعی در طول مسیر و نورپردازی آن به همین مقدار اعتبار نیاز داریم.
وی تصریح کرد: تا کنون 2 میلیارد تومان برای اجرای این طرح هزینه شده و عملیات اجرایی آن از زمان شروع حتی یک روز هم تعطیل نشده است.
عیدی بیرانوند، همچنین با اشاره به این که کل هزینه اجرای این پروژه از محل منابع شهرداری تامین میشود گفت: با تکمیل این پروژه و پروژههای دیگری چون بوستان شاپوری، سرانه فضای سبز خرمآباد از 4.2 متر مربع به 7.5 متر مربع میرسد.
شهردار خرم آباد، افزود: کنترل مجدد تمامی مراحل انجام شده توسط نقشه بردار طرح، تسریع در تکمیل مراحل پروژه و فاز بندی آن، ساخت آب بند و حوضچه مخصوص برای کنترل مواد آبرفتی ناشی از بارندگی های آتی در دستور کار شهرداری قرار دارد.
مجموعه گردشگری آبشار طلایی به عقیده بسیاری از کارشناسان یکی از بزرگترین مجموعه های گردشگری غرب کشور واقع در اراضی_دولتی و غیرشخصی حدفاصل پل دره گرم و آبشارهای سه گانه مخملکوه است.
این پروژه یکی از پروژه های مهم شهرداری در راستای نهضت زیباسازی و ساماندهی ورودی_های شهر است.
نظر شما