نیایش های عارفانه امام سجاد(ع) بهترین روش برای پاسداری از فرهنگ عاشورا بود

خبرگزاری شبستان: امام جمعه موقت کرمانشاه، گفت: امام زین العابدین(ع) با اتخاذ صحیح ترین تصمیمات و استفاده از مؤثرترین شیوه ها توانستند از دستاوردها و فرهنگ ارزشمند عاشورا صیانت و پاسداری کنند.

آیت الله محمد حجتی امام جمعه موقت کرمانشاه با تسلیت شهادت امام چهارم شیعیان امام زین العابدین(علیه السلام) به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: امام سجاد(علیه السلام) پس از واقعه عاشورا و سپری کردن دوران اسارت به سمت مدینه راهی شدند و در آنجا نیز شرایط برای گسترش اسلام مهیا نبود.

 

وی ادامه داد: دوستداران و علاقه مندان به دین اسلام در محدودیت شدید حاکمان مستبد اُموری از ترس مال و جان خود به صورت مخفیانه احکام دینی و اسلامی را فرا می گرفتند.

 

به گفته امام جمعه موقت کرمانشاه، امام زین العابدین(علیه السلام) نیز در این دوران با اتخاذ صحیح ترین تصمیمات و موضع گیری های مناسب با استفاده از مؤثرترین شیوه ها توانستند از دستاوردها و فرهنگ ارزشمند عاشورا صیانت و پاسداری کنند.

 

آیت الله حجتی خاطرنشان کرد: دستاوردهای عاشورا آن چیزی بود که مایه عزت و افتخار ابدی برای اسلام، مسلمانان و جهان بشریت به شمار می رفت که این امام بزرگوار با شایستگی تمام از آن محافظت کردند.

 

این مقام مسئول، نیایش های عرفانی و روشنگرانه سیدالساجدین(علیه السلام) را از بهترین روش های این امام بزرگوار برای پاسداری از فرهنگ عاشورا عنوان کرد و گفت: بینش عمیق و زمان شناسی آن حضرت نیز بسیار راه گشا بود.

 

وی اضافه کرد: دعاهای ارزشمند این امام بزرگوار در مجموعه های مهم خمسه عشر، صحیفه سجادیه، دعای ابوحمزه ثمالی و نیایش های روزانه گردآوری شده و دل هر شنونده یا را به لرزه در می آورد.

 

امام جمعه موقت کرمانشاه با بیان اینکه امام سجاد(علیه السلام) در زمان بازگشت به مدینه 34 سال امامت شیعیان را بر عهده داشتند، گفت: در این مدت این امام بزرگوار با حوادث بسیاری رو به رو بودند که با عنایت خداوند متعال به پیروزی دست یافتند.

 

آیت الله حجتی خاطرنشان کرد: این امام در سن 57 سالگی و در محرم سال 95 فمری بر اثر زهری که به دستور ولیدبن عبدالملک به حضرت خورانده شد به شهادت رسیدند و قبر مطهر ایشان نیز در کنار امام حسن(علیه السلام) در قبرستان بقیع میعادگاه عاشقان اهل بیت(علیه السلام) است.

 

کد خبر 580345

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha