نادر سقاء، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل به خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل گفت: ایام محرم فرصت مغتنمی برای ترویج و فرهنگ سازی نذورات فرهنگی در بین عموم جامعه است.
وی با اشاره به اینکه این ظرفیت حرکت خداپسندانه باید در مقابله با تهاجم فرهنگی و آسیب های اجتماعی ساماندهی شود، تصریح کرد: در مراسم های عزاداری ایام محرم و صفر به دلیل حضور مردم به ویژه نوجوانان و جوانان مساجد به عنوان پایگاه برای مطرح کردن اندیشه های و اهداف قیام امام حسین برای حل معضلات فرهنگی و اجتماعی جامعه باشد.
سقا با اعلام این مطلب که مشاوره در اهدا نذورات مختلف از سوی مردم باید فرهنگ سازی شود تا بر اساس نیاز محلات نذورات فرهنگی در کنار سایر نذورات نیز قرار گیرد، افزود: توزیع نذورات باید تلفیقی از نذورات تغذیه ای و فرهنگی باشد زیرا جای خالی نذورات فرهنگی در جامعه احساس می شود.
این مقام مسئول با یادآوری این مطلب که مطالعه، بررسی و نیازسنجی محلات برای نذورات فرهنگی از سوی خیرین صورت گیرد، اظهار داشت: عدم آگاهی و فرهنگ سازی ورود افراد به نذورات فرهنگی بسیار ناچیز است.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان با بیان این مطلب که توزیع کتب مدهبی و عاشورایی، چاپ احادیث و بروشورهای تخصصی ایام محرم و صفر، توزیع نرم افزارهای، ادعیه و برگزاری جلسات پرسش و پاسخ از مهمترین موارد حوزه نذورات فرهنگی می تواند باشد، خاطر نشان کرد: برخی از مشاغل تخصصی نیز می توانند در نذورات فرهنگی سهیم باشند موارد از جمله معالجه رایگان، تدریس رایگان و یا مشاوره روانی و حقوقی باشد.
سقا با تاکید بر اینکه آگاهی سازی و بصیرت افزایی در این ایام خیل عظیمی از مشکلات و معضلات عمومی جامعه را حل می کند، یادآور شد: خیرین استان باید در مسئله نذورات فرهنگی وارد عمل شوند و فرهنگ سازی این مسئله را عهده دار شوند.
نظر شما