دکتر محمد حسین قربانی، نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، با اشاره به نقش کانونهای فرهنگی هنری مساجد در توسعه پایدار، گفت: کشور ما با تهدیدات فرهنگی متنوعی مواجه است و بهترین فضایی که به سادگی از نظر فرهنگی در دسترس عامه مردم به ویژه جوانان قرار دارد، مسجد است.
وی افزود: کانونهای مساجد می توانند بهترین نوع ارتباط را از نظر اجتماعی و فرهنگی بین مردم و مردم و مسئولان ایجاد کند.
نماینده مردم آستانه اشرفیه با بیان اینکه نتوانستیم کانونها را به طور شایسته فعال کنیم، گفت: هیئت امنای مساجد، کانونهای فرهنگی و پایگاههای بسیج به صورت مشترک فعالیت فرهنگی داشته باشند.
وی اذعان کرد: اینکه بسیاری از منابع در کانونها قرار بگیرد، درب کانون بسته باشد و در حوزه فرهنگ اثرگذاری دیده نشود، صحیح نیست.
قربانی تاکید کرد: کانونهای فرهنگی هنری مساجد با توجه به هدفی که ورای فکر ایجاد آنها بوده در کارهای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و پیشبرد اهداف نظام می توانند موثر واقع شوند.
وی یادآور شد: اثرگذاری کانونهای فرهنگی در توسعه کشور زمانی اتفاق میافتد که برنامه خاص و امکانات مناسب و برنامه منسجم در این رابطه وجود داشته باشد.
نماینده مردم آستانه اشرفیه خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهایی که کانون های مساجد را به حلقه ارتباطی بین نوجوانان و جوانان و ارزش های دینی و فرهنگی تبدیل میکند، سپردن امور کانونها به دست جوانان است.
وی با بیان اینکه گستردگی شبکههای مجازی و ماهوارهای بین نوجوانان و جوانان و کانونها فاصله انداخته است، گفت: داشتن برنامههای متنوع فرهنگی و هنری، کانونها را به رسالت اصلی خودشان میرساند.
قربانی افزود: نگران هدایت نشدن ظرفیت و انرژی عظیم جوانان و نوجونان برای توسعه کشور هستم.
وی اعلام کرد: یک تشکیلات خاص نباید متولی فرهنگ باشد، فرهنگ یک کار ملی است و همه باید در آن سهیم و اثرگذار باشند.
نماینده مردم آستانه اشرفیه با اشاره به اینکه فرهنگ میتواند تاریخ یک قوم و تاریخ را عوض کند، گفت: اگر میخواهیم ارزشها و صلابت نظام را حفظ کنیم باید در زمینه فرهنگ کارهای ویژهای انجام دهیم.
قربانی اظهار داشت: کانونهای فرهنگی هنری مساجد میتواند خط مقدم فعالیتهای فرهنگی باشد.
نظر شما