به گزارش خبرنگار شبستان، رحمانی فضلی، وزیر کشور امروز در مراسم هم اندیشی و پاسداشت برترین های مکنا و خیرین امنیت ساز ضمن تسلیت ایام شهادت ابا عبدالله الحسین (ع) گفت: ما از ابعاد مختلف می توانیم به موضوع کربلا و حادثه عاشورا نگاه کنیم ،در هر طرف که بنگریم می توانیم از چشمه های جوشان معرفت، شور و شوق و همچنین خورشید تابان فداکاری، ایثار و مردانگی بهره مند شویم.
وی با بیان اینکه واقعه عاشورا برای همه زمان ها و مکان ها است، بیان کرد: ما باید از این چشمه جوشان سیراب شویم و درس هایی بیاموزیم تا بتوانیم رسالت این واقعه را به سرانجام برسانیم.
وزیر کشور با بیان اینکه از منظر معرفتی سراسر عاشورا درس معرفت، اعتقاد، ایستادگی روی اصول ،ارزش ها و امر به معروف و نهی از منکر است، بیان کرد: این صحنه آزمون بزرگ برای کسانی است که ایمان و اعتقاد دارند و بر ایمان شان استوار و راسخ می باشند.
وی با بیان اینکه ما از لحاظ تاریخی نیز می توانیم درس های تاریخی و اخلاقی از واقعه عاشورا بگیریم، اذعان کرد: جریان عاشورا ارزش های انقلابی را به ارمغان آورد. ما انقلاب خود را در سلسله صدر اسلام می دانیم و آبشخور فداکاری ایران حادثه عاشورا است و از منظر اخلاقی نیز عاشورا دارای فداکاری، ایثار و عشق درونی است.
وی با بیان اینکه عاشورا درس های عبرت انگیز برای ما داشته است، اظهار کرد: کسانی که جبهه حق را انتخاب کرده اند و کسانی که در مقابل دشمن ایستادند همه اینها درس هایی است که در پیش روی خود قرار دادیم و از واقعه عاشورا عبرت آموختیم.
وزیر کشور در ادامه خاطر نشان کرد:درس عاشورا درسی است که پایداری در همه عرصه ها را به ما آموزش می دهد و ما باید رسالتی که بر دوش امام بود را به سرمنزل مقصود برسانیم. امر به معروف و نهی از منکر و مبارزه با ظلم و جور را هنوز داریم از این رو هر سال در این ایام باید ارزش هایی که به ما به یادگار رسیده است را در طول مسیر استفاده کنیم. سرلوحه این درس آموزی، تبعیت از ولی فقیه است. اوست که اکنون پرچمدار ولایت است. میزان اوست. فصل اوست. به این میزان باید ایمان داشته باشیم. ما با کسی بیعت کرده ایم که او باید ما را در این مسیر پیش ببرد. او میزان صحت عمل ماست و ما باید اگر می خواهیم آن راه را ادامه بدهیم به ولی فقیه مان بر سر تعهد ماندن را نشان بدهیم.
وی خطاب به نیروی انتظامی اظهار کرد: شما در نیروی انتظامی نعمت بزرگی هستید و در مجموعه ای کار می کنید که تحت امر ولایت فقیه است. همه به ایمان، شجاعت، راستی و دلسوزی مقام معظم رهبری گواهی می دهند، این شوق بزرگی است که در کنار معشوق با انگیزه تر کار خود را ادامه دهید. هرچه ایشان می گویند همه در جهت صلاح و خیر ملت است، ما موظفیم به مسئولیت و تعهد ایشان در صحنه عمل به صورت عینی تحقق ببخشیم. این توفیق را باید غنیمت بدانیم و از آن خوشه ای برای عاقبت به خیری خود بچینیم.
وی با بیان اینکه در ارزش امنیت سخن های زیادی گفته شده است، تصریح کرد: امنیت باید پایدار باشد این امنیت دو ویژگی مهم دارد. اول ایمان و اعتقاد قلبی و دیگری توجه به مردم که ولی نعمت های ما هستند و ما نسبت به آنها وظیفه داریم. مردمی که در هر مقطعی از زمان و هر شرایطی انقلاب را یاری کردند و با این دوبال امنیت پایدار باید مسیر را موثرتر طی کنیم همیشه در مسیر انقلاب هرجا مردم پای کار بودند موفق بودیم هر جا به مردم ایمان داشتیم موفق بودیم مگر غیر از این است که عامل اصلی انقلاب ما مردم بودند و امام ما به مردم ایمان و اعتقاد داشت و مردم را سرمایه اصلی می دانست.
وی با بیان اینکه در مسیر انقلاب حوادث زیادی رخ داد، افزود: در همه حوادث مردم یاری کردند، مگر ما جنگ را بدون حمایت و ایثارگری مردم می توانستیم پیروز شویم؟ آیا واقعا ما از نظر تجهیزات جنگی بهتر از دشمن بودیم ،ولی ایمان مردم کمک کرد که ما طی هشت سال دفاع مقدس موفق شویم.
وزیر کشور با بیان اینکه امروز مقام معظم رهبری دولت و مسئولان را به دلیل وجود مشکلات در جامعه به مردم ارجاع دادند، گفت: در بحث اقتصاد به دلایل ساختارهای غلط و وابستگی های بزرگ در اقتصاد وضعیت مناسب نداریم که مقام رهبری چاره کار را در همراهی مردم می بینند و اقتصاد مقاومتی را بیان می کنند. عنصر اول اقتصاد مقاومتی مردمی کردن اقتصاد است. همه تئوری های اقتصادی را به توانمندی های مردم معطوف کنیم و این راهی است که تبیین شده و باید این راه را برویم. در ظرف ۳۷ سال این کار را انجام داده ایم. اقتصاد واقعی تکیه بر ظرفیت های مردم است و اقتصاد مقاومتی نسخه شفابخشی است که باید اجرایی شود.
وی با اشاره به آسیب های اجتماعی اظهار کرد: در سه جلسه ۳ ساعته با حضور سران قوا تحلیل جامعی از آسیب های اجتماعی ارائه شد و نسخه ای که ارائه داده اند، حل آسیب ها با تکیه بر ظرفیت های مردمی است. ما اعتقاد قلبی و دینی به این مسئله داریم اما در عمل نتوانستیم سازو کارهای آن را فراهم کنیم. حل آسیب های اجتماعی باید مردمی شود باید مردم پیشگیری کنند. اگر نتوانیم پیشگیری را بر درمان ارجحیت دهیم موفق نیستیم.
وی با تاکید بر اقدامات پیشگیری افزود: اگر ما نتوانیم آسیب های اجتماعی را پیشگیری کنیم، موفق نخواهیم شد. ما سالانه چندین هزار معتاد را درمان می کنیم اما در خوشبینانه ترین حالت 85 درصد آنها برمی گردند. مهمترین اقدام برای پیشگیری از اعتیاد، معتاد نشدن است.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری با اشاره به کارکنان نیروی انتظامی فرموده اند: امنیت پایدار در استفاده از ظرفیت های مردم است، از مشارکت مردم بهره مند شوید. مشارکت فقط در بعد مادی نیست. ایشان فرمودند مشارکت را عینی و واقعی ببینید، در کنار مردم و در خدمت آنها باشید، امنیت کشور به دلیل حمایت های مردم از انقلاب و نظام است.
وزیر کشور ادامه داد:معاندین، ضد انقلاب و دشمنان در اطراف کشور ما همه پول، سرمایه، سیاست و تجربه خود را به کار گرفته اند که در کشور ناامنی ایجاد کنند. خود آنها نیز بر این نکته اذعان دارند ولی به لطف خداوند، مقام معظم رهبری و مردم هنوز نتوانسته اند کاری کنند، ما این امنیت را مدیون مردم می دانیم و لذا امنیت در جمهوری اسلامی امنیت پایدار است و همه باید بدانند هم مقام معظم رهبری و هم مردم همه برپای امنیت هستند.
نظر شما