عبدالله عبادی، مدیرمسوول کانون فرهنگی و هنری عرفان و تخصصی مشاوره به خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان اظهار کرد: کانون های مساجد در راستای استفاده از ظرفیت مساجد ایجاد شده است.
وی به کارکردهای مساجد از صدر اسلام تاکنون اشاره کرد و گفت: راه اندازی کانون های مساجد در کنار مساجد که پایگاه دینی و مذهبی به شمار می رود، این اطمینان خاطر را به خانواده ها می دهد که کودکانشان بر مبنای آموزه های دینی رشد می یابند.
عبادی با اشاره به اینکه برای جذب جوانان به مساجد باید برنامه ریزی کرد، افزود: اگر برنامه های خوبی در مساجد اجرا شود و مسوولیت اجرای آن را به اعضا سپرد از اثرگذاری بالاتری برخوردار خواهد بود.
مدیرمسوول کانون تخصصی مشاوره در شهرستان طارم از بیانات مقام معظم رهبری در 19 مهر سال 92 به عنوان نقشه راه مسوولان و اعضای کانون ها یاد کرد و گفت: کانونی ها به این منویات لبیک می گویند.
به گفته مسوول کانون مشاوره طارم، این کانون بیش از یک هزار عضو دارد که به یک کتابخانه به هشت هزار جلد کتاب مجهز است و در طول سال برنامه های قرآنی، آموزشی، کارگاه های مهارت زندگی، مشاوره های تحصیلی، ازدواج، انتخاب رشته و شغلی به متقاضیان ارائه می کند.
وی از برگزاری مشاوره تحصیلی برای کنکوری ها در طی سال خبر داد و گفت: امسال 150 نفر از مشاوره تحصیلی این کانون بهره مند شدند.
نظر شما