محدود کردن دین به اعتقادات شخصی، بازی در زمین دشمن است

خبرگزاری شبستان: معاون پژوهشی حوزه علمیه عنبرآباد گفت: دین که نباید فقط به اعتقادات شخصی بپردازد بلکه به تفکر، نگرش و نحوه زندگی انسان نیز مرتبط است و اگر آن محدود به اعتقادات شخصی شود قطعا بازی کردن در زمین دشمن است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، حجت الاسلام حسین فضیلتی نیا صبح امروز ( 15 مهر ) در مراسمی به مناسبت ایام عزاداری امام حسین علیه السلام در حوزه علمیه امام هادی علیه السلام عنبرآباد گفت: مقام معظم رهبری مدظله العالی بزرگ ترین مسئله را در سطح جامعه اسلامی، سبک زندگی می داند و درست همان عاملی است که دشمن برای آن در حال برنامه ریزی و تلاش است.

 

وی افزود: از جمله مسائلی که در سبک زندگی مطرح است می توان به آداب ارتباطات، پوشاک، تغذیه، صله رحم، اوقات فراغت، شادی کردن اشاره کرد که دین مبین اسلام برای هر کدام روش و راه مناسبی را ارائه کرده است.    

 

معاون پژوهشی حوزیه علیمه عنبرآباد عنوان کرد: وقتی همه ما وضعیت خود را با شاخص های سبک زندگی اسلامی مقایسه می کنیم نقاط ضعف و قوت هویدا می شود و در ادامه جهت بهتر زیستن مطابق با سنن اسلامی تلاش کنیم.

 

به گقته وی مطابق آموزه های دینی بسیاری از موانعی که در زندگی دینی ما ایجاد می شود به دلیل ندانستن و آگاهی نداشتن است لذا این امر می طلبد که همه ما معارف دینی خود را بالا ببریم.

 

حجت الاسلام فضیلتی نیا با اشاره به اینکه از جمله موانعی که شخص می تواند با برطرف کردن آن، سبک زندگی خود را تغییر دهد، بالا بردن آستانه صبر است، بیان داشت: برخی رفتارها، تا از بین برود نیاز به وقت و زمان دارد لذا صبر و حلم در ایجاد سبکی جدید بر مبنای دستورات اسلام نقش اساسی را ایفا می کند.

 

وی افزود: برای کسب معارف صحیح اسلامی نیاز به آموزش است و در اینجا ضرورت تعلیم در محیط خانه، خانواده، مدرسه و... مشخص می شود در نتیجه آموزش همیشه از طریق منبرها نیست، بلکه والدین، دوستان و اطرافیان، معلمین همه و همه باید در آموزش به یکدیگر یاری کنند.

 

استاد حوزه علمیه عنبرآباد ابراز داشت: از جمله ارکان سبک زندگی اسلامی، داشتن نظم و انضباط است بنابراین نباید منتظر باشیم تا اینکه میهمانی از راه برسد و منزل خود را تمیز کنیم یا اینکه به خودمان برسیم.

 

وی خاطرنشان کرد: سبک زندگی با اخلاق متفاوت است و اسلام نه تنها با اخلاق ما کار دارد بلکه با سبک زندگی ما نیز که یک عامل رشد محسوب می شود،  نیز کار دارد.  

 

معاون پژوهشی حوزه علمیه عنبرآباد تصریح کرد: دین که نباید فقط به اعتقادات شخصی بپردازد بلکه به تفکر، نگرش و نحوه زندگی انسان نیز مرتبط است تا راه های ترقی را به او نشان دهد.

 

وی با اشاره به اینکه دین در تمام عرصه ها حرف برای گفتن دارد، افزود: ما امروز با مطرح کردن بحث سبک زندگی،  به حقیقت دین نزدیک‌تر می‌شویم چرا که برخی، از دین برای خود کوهی ساخته اند درحالی که اینچنین نیست، بلکه دین می خواهد نحوه درست و سالم زیستن را در دنیا به ما نشان دهد تا به زندگی سعادتمندانه آخرت دست پیدا کنیم و این همان چیزی است که خلاف استراتژی دشمنان اسلام است.

کد خبر 579065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha