به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، محمد پوستین دوز، معاون بیمه ای و امور استان های صندوق بیمه کشاورزی، امروز(13 مهر) در جلسه شورای اداری خوزستان، گفت: یکی از مهمترین مباحث مطرح شده در روستاها تأمین اجتماعی و افزایش رفاه اجتماعی است.
وی با اشاره به راه اندازی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان در سال 84 افزود: تشکیل این صندوق در راستای یکی از اهداف مقدس جمهوری اسلامی ایران به منظور توجه به روستاها و عشایر بوده و این صندوق در خدمت تامین رفاه اجتماعی و افزایش رفاه در روستاهای کشور است.
پوستین دوز، جامعه هدف این صندوق در سراسر کشور را 6 میلیون و 500 هزار خانوار در سراسر کشور عنوان کرد و اذعان داشت: این صندوق تا به حال یک میلیون و پانصد هزار نفر از جامعه هدف را تحت پوشش قرار داده است.
وی اضافه کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان به خانوارهای تحت پوشش خود خدماتی از قبیل بازنشستگی، از کار افتادگی و پرداخت مستمری بازماندگان ارائه می دهد.
معاون بیمه ای و امور استان های صندوق بیمه کشاورزی، با بیان این که بیمه شدگان تنها پنج درصد از 15 درصد حق بیمه این صندوق را پرداخت می کنند، ادامه داد: 10 درصد مابقی سهم حق بیمه را دولت پرداخت می کند.
وی خاطر نشان کرد: در مورد افراد و خانوار تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی میزان حق بیمه پرداختی توسط بیمه شده به صفر می رسد.
پوستین دوز، استان خوزستان را با داشتن 328 هزار خانوار روستایی و عشایر در رتبه چهارم خانوارهای تحت پوشش این صندوق میان سایر استان ها دانست و اظهار کرد: جا دارد سطح پوشش را در این استان گسترش دهیم.
وی تاکید کرد: به میزان افزایش خانوار تحت پوشش سرمایه بیشتری وارد استان می شود و جلوی مهاجرت به شهرها نیز گرفته می شود.
نظر شما