دکتر لیلا رضازاده کارشناس تغذیه، با بیان اینکه دانش آموزان در دوران تحصیل انرژی بسیاری مصرف می کنند به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: میزان انرژی مورد نیاز دانش آموزان به دلیل تفاوت در اندازه بدن، میزان تحرک وسرعت رشد آنهامتفاوت است و هرچه میزان تحرک و فعالیت بدنی دانش آموز بیشتر باشد به انرژی بیشتری نیاز دارند.
وی با بیان اینکه کربوهیدرات ها وچربی ها یکی از منابع تأمین کننده انرژی هستند، تأکید کرد: دانش آموزان برای تأمین انرژی خود باید در طول روز از پنج گروه اصلی غذایی استفاده کنند که شامل شیر و لبنیات، گوشت، تخم مرغ، حبوبات و مغزها، نان و غلات، میوه ها و سبزیجات است.
رضازاده، با اشاره به اهمیت صرف صبحانه برای دانش آموزان، عنوان کرد: یکی از مشکلاتی که دانش آموزان با آن درگیر هستند نخوردن صبحانه است که می تواند اثرات منفی بر یادگیری آنان داشته باشد.
مشاور تغذیه، در ادامه بیان کرد:دانش آموزانی که وعده صبحانه را حذف می کنند دچار افت قند خون شده که همین باعث می شود مغز به خوبی قادر به فعالیت نباشد و در نتیجه یادگیری و تمرکز حواس دانش آموز مختل می شود.
وی اضافه وزن و چاقی را یکی دیگر از اثرات منفی نخوردن صبحانه عنوان کرد و گفت: افرادی که صبحانه میل نمی کنند در وقت ناهار بیش از یک وعده غذا می خورند همین باعث اضافه وزن می شود.
این کارشناس در پایان به والدین توصیه کرد: خانواده ها به فرزندان خود آموزش دهند در زنگ های تفریح به جای مصرف غلات حجیم شده از میوه ها، مغزها وساندویچ های خانگی استفاده کنند.
نظر شما