محسن حبیبی عضو هیات علمی دانشگاه و هیات مدیره نظام مهندسی ساختمان کرمانشاه با اشاره به مشکلات زندگی آپارتمانی که در حال حاضر به شدت در حال افزایش است، به خبرنگار خبرگزاری شبستان، گفت: اکثر خانه های آپارتمانی از نور و فضای کافی برخوردار نیستند.
وی تصریح کرد: ما در یک کشور اسلامی زندگی می کنیم و باید با توجه به اعتقاداتمان و پایبندی به اصول دینی برای آسایش و رفاه بانوان مسلمان برنامه ریزی کنیم تا زنان بتوانند طراوت و نشاط خود را حفظ کنند.
حبیبی، با اشاره به جمعیت 50 درصدی زنان در جامعه، گفت: بانوان بیشترین وقت خود را در فضای محدود یک آپارتمان سپری می کنند و کمبود نور و فضای کافی برای تحرک، در مرور زمان آسیب های جدی به سلامت جسمی و روحی زنان وارد می کند.
وی یادآور شد: اگر به سلامت جسمی و روحی زنان توجه نشود نمی توانیم انتظار داشته باشیم زنان ما فرزندانی شاد و سالم تربیت کنند و به کانون خانواده گرما ببخشند.
این عضو هیئت مدیره نظام مهندسی ساختمان، گفت: برخی از بانوان مجبور می شوند برای اینکه تحرک داشته باشند بی هدف به بازار بروند که این امر نیز به دلیل حفظ امنیت اغلب در ساعات شلوغ و پر تردد روز صورت می گیرد.
وی با اشاره به عدم استفاده صحیح از اوقات فراغت، اظهار کرد: خیابان گردی های بی هدف برخی از بانوان معضلاتی از قبیل شلوغی بی اندازه معابر، ایجاد ترافیک و بالا رفتن مصرف سوخت و ایجاد آلودگی هوا به ویژه در شهرهای بزرگتر و حتی در مواردی آسیب های اجتماعی را نیز به دنبال دارد.
این مدرس دانشگاه، اضافه کرد: برخی اوقات خرید های بی هدفی که ناشی از خیابان گردی بی رویه است می تواند به اقتصاد خانواده ها ضربه وارد کند.
حبیبی با اشاره به محدودیت هایی زنان در جامعه دارند، ابراز کرد: ایجاد یک فضای اختصاصی جهت فعالیت های ورزشی زنان کافی نیست و مسئولین موظف هستند با مشورت گرفتن از کارشناسان و انجام نظر سنجی های همگانی برای فراهم کردن سایر امکانات رفاهی ویژه زنان تلاش کنند.
نظر شما