کاربردی کردن علوم دینی در برنامه‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی  است

خبرگزاری شبستان: امید با بیان این که کاربردی کردن علوم دینی یکی از برنامه‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی است، گفت: یکی از برنامه‌ها این است که قرآن و علوم دینی به صورت کاربردی در این دانشگاه تدریس شود تا علوم دینی و قرآنی در متن زندگی ما قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، محمدحسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی امروز (8 مهر) در مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور که در مجتمع یاوران مهدی (عج) برگزار شد، عنوان کرد: بیش از 20 نفر از دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در دفاع از حریم ولایت به شهادت رسیدند و به عنوان شهدای مدافع حرم از افتخارات ما هستند.

 

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: امسال بیش از 13 هزار نفر از دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در مسابقات قرآنی شرکت کردند که نشان می‌دهد که 3 تا 4 درصد دانشجویان در فعالیت‌های قرآنی و این جشنواره حضور داشتند.

 

امید با بیان این که خوشبختانه دانشجویان این دانشگاه با فعالیت‌های قرآنی ملموس هستند، گفت: در سال جاری و ماه گذشته با تصویب هیأت امنای دانشگاه، مرکز فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی راه اندازی شد و فعالیت‌های قرآنی دانشگاه با وجود این مرکز بیش از بیش خواهد بود.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: یکی از تهمت هایی که به ایرانیان می‌زنند این است که ایرانیان با قرآن مأنوس نیستند، در حالی که 6 نفر از اصحاب صحاح سبعه شیعه هستند.

 

امید افزود: در دوران تاریخی کشور ما و دوران متفاوت شاهنشاهی فراز و نشیب وجود داشته است اما به برکت انقلاب اسلامی فعالیت‌های قرآنی در سطح کشور توسعه زیادی یافته است و امروز جشنواره‌های قرآنی در مراکز و نهادهای مختلف برگزار می‌شود.

 

وی تصریح کرد: حافظین قرآن کریم و قاریان قرآن در ایران جایگاه ویژه ای در جهان دارند و امروز آنچه که واقعی بوده است به ظهور و بروز رسیده است.

 

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: کاربردی کردن علوم دینی یکی از برنامه‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی  است، ذات این دانشگاه کاربردی است و نسل سومی است، به همین دلیل قرآن و علوم دینی به صورت کاربردی در این دانشگاه تدریس می‌شود تا علوم دینی و قرآنی در متن زندگی ما قرار بگیرد.

 

امید ادامه داد: یکی از برنامه‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی این است که دروس دینی و قرآنی را با نگاه کاربردی به دانشجویان ارائه دهیم، در این طرح، علوم مرتبط با هر یک از رشته‌ها از قرآن کریم استخراج می‌شود و با توجه به رشته دانشجویان دروس قرآنی ارائه می‌شود.

 

وی اضافه کرد: امسال دروس دینی و قرآنی کاربردی به صورت آزمایشی در چند مرکز تدریس می‌شود و در سال آینده همه مراکز از این طرح بهره مند شوند.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان این که دانشجویان این دانشگاه علاقمند به قرآن و عترت هستند، گفت: بیشترین شهدای دانشجوی مدافع حرم از دانشگاه جامع علمی کاربردی هستند و خدا را شاکریم که دانشجویان متدین و با فرهنگ و با ایمان داریم.

 

 

کد خبر 577297

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha