برای سوالات جوانان پاسخ قرآنی داشته باشیم

خبرگزاری شبستان: معاون مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با بیان اینکه باید برای سوالات جوانان پاسخ قرآنی داشته باشیم، گفت: همه ما به آیین گفت و گو نیاز داریم و قرآن کریم ویژگی های آیین گفت و گو را بیان کرده است.

داود تک فلاح، معاون مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و قائم مقام دبیر ستاد مسابقات بیست و یکمین جشنواره قران و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور در گفت و گو با خبرنگار شبستان در خصوص نقش و اهمیت برگزاری این مسابقات گفت: در ارایه فعالیت های دینی و قرآنی باید همه جامعه مدنظر قرار گیرد چرا که در حوزه فرهنگ قرآن و عترت ویترین فعالیت های فرهنگی است و باید به دنبال جذب حداکثری باشیم.

 

تک فلاح افزود: باید به سمت ایده های نو برای جذب جوانان تحصیلکرده طراحی و اجرا شود و گفتمان سازی با محوریت قرآن و عترت در دستور کار قرار گیرد که اگر این گفتمان سازی به صورت علمی باشد قطعا به جذب حداکثری منجر می شود.

 

وی افزود: قرآن را نباید به کلیشه ها و برگزاری جشنواره محدود کرد هرچند این جشنواره نسبت به سال قبل تعداد شرکت کنندگان آن از 15 هزار نفر به حدود 30 هزار نفر افزایش یافته است و میزان جوایز نیز برای برگزیدگان نسبت به سال قبل دو برابر شده است که بیانگر اهتمام مسئولان برگزاری جشنواره به نقش آن است.

 

وی افزود: باید برای سوالات جوانان پاسخ قرآنی داشته باشیم، همه ما به آیین گفت و گو نیاز داریم و قرآن کریم ویژگی های آیین گفت و گو را بیان کرده است و اگر ما به قول قرآن به صورت احسنت صحبت کنیم کدام زبان است که از صحبت های ما استقبال نمی کنند.

 

وی افزود: باید تک تک افراد کشور برای خود چشم اندازی بلندمدت در زندگی داشته باشند مثلا در 20 سالگی، 30 سالگی و یا 50 سالگی چه برنامه و اهدافی دارند و اگر ما بتوانیم گفتمان سازی و برنامه ریزی جوانان برای زندگی آنها را نهادینه کنیم قطعا می توانیم در فعالیت های فرهنگی و قرآنی نیز موفق عمل کنیم.

 

مرحله نهایی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههاي علوم پزشکی کشور از ششم تا نهم مهرماه در  مشهد مقدس در حال برگزاري است.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 577246

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha