به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، ایران باید تا سال 1404 در گردشگری کشور اول باشد، تخصیص یارانه به احزاب حق آنها است، ارائه گزارش کمیته انتخابات خانه احزاب در جلسه شورای مرکزی برخی از سرتیترهای اخبار احزاب در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:
تخصیص یارانه به احزاب حق آنها است/احزاب حامی منتقد دولت باشند
ابوالقاسم رئوفیان، دبیر كل حزب اسلامي ايران زمين در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد اختصاص یارانه به احزاب گفت: از افتتاح خانه احزاب خوشحالیم و خرسندیم از اینکه بی خانمانی احزاب به پایان رسید و احزاب خانه دار شدند. این نهاد صنفی استحقاق این را دارد که در مکانی بهتر و با پیشینه و تاریخچه مثبتی در اختیار داشته باشد، امیدوارم در آینده این موضوع بیشتر مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
وی در مورد اختصاص یارانه به احزاب گفت: به سهم خودم از وزارت کشور تشکر می کنم و از معاونت سیاسی این سازمان کمال تشکر را دارم که بنای تخصیص یارانه به احزاب را دارند.
رئوفیان تصریح کرد: تخصیص یارانه به احزاب حق احزاب است حتی این موضوع در پیش نویس خانه احزاب که باید مورد تایید مجلس قرار می گرفت هر ساله ردیف بودجه ای را برای احزاب در ردیف برنامه بودجه قرار دهند و بی منت به احزاب بودجه دهند.
دبیر کل حزب ایران زمین خاطرنشان کرد: احزاب اگر بخواهند فعالیت داشته باشند و در سطوح ملی و استانی مشارکت کنند نیازمند منبع تامین هزینه دارند و برخی احزاب وابسته به قدرت هستند و یا از دل قدرت بیرون آمدند که بی نیاز هستند که به این احزاب نباید به نظرم یارانه دهند مگر اینکه از وابستگی خود به قدرت صرف نظر کنند و سپس یارانه بگیرند.
وی تاکید کرد: وابستگی اقتصادی استقلال احزاب را تحت الشعاع قرار می دهد. برخی احزاب در دل قدرت بیرون آمده و دولتی تشکیل شده و از دل آن حزبی بیرون آمده است. به نظر می رسد نه اینکه دولت به احزاب یارانه بدهد بلکه اختصاص یارانه به احزاب باید بدون منت دولت باشد و دولت نیز از احزاب بخواهد تا دولت را منصفانه نقد کند.
رئوفیان گفت: وقتی بیماری می خواهد مریضی خود را مداوا کند خود را در اختیار پزشک قرار می دهد و بیمار در اختیار طبیب است و از پول و مال خود در اختیار طبیب می گذارد بدون آنکه منتی بر سر پزشک بگذارد از او می خواهد تا او را جراحی و معالجه کند، احزاب اینچنین نقشی را دارند، در واقع جراحان متخصصی هستند که دولت ها را به لحاظ آسیب پذیری و اینکه چه اشکالاتی در کار دولت وجود دارد، جراحی کرده و غده ای که حیات سیاسی دولت را به خطر می اندازد، هشدار داده و آن غده را از بدنه دولت بیرون می کشند.
رئوفیان تصریح کرد: دولت باید به احزاب یارانه بدهد تا احزاب بتوانند به موقع به دولت هشدار دهند و به موقع به او متذکر شوند و به عنوان دولت در حاشیه دولت را کمک کرده تا در تمام مسایل نه تنها مسایل سیاسی او را یاری کنند.
وی گفت: دولت با این تصور به احزاب یارانه دهد که احزاب بتوانند به موقع عملکرد دولت را رصد کنند و هر جا اشتباهی رخ داد و خطری تهدید کرد هشدار به موقع بدهند و خطر را از دولت دور کنند اما اگر دولت در ازای اختصاص یارانه به احزاب حامی تابع دولت باشند این خطر بزرگی است اما اگر دولت به احزاب یارانه دهد و انتظار داشته باشد تا احزاب حامی منتقد دولت باشند، مطلوب است. حامی منتقد دولت بودن یعنی کمک دولت بودن به دور از هر نوع وابستگی.
ایران باید تا سال 1404 در گردشگری کشور اول باشد/پس از جنگ به صنعت توریسم تاکید داشتیم
آیتالله اکبر هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز (امروز) در دیدار متخصصان، مدیران و روسای اتحادیهها، انجمنها و مؤسسات بخش خصوصی گردشگری، با برشمردن امتیازات جغرافیایی، تاریخی، تمدنی، فرهنگی و آثار باستانی ایران برای توسعه صنعت توریسم، اظهار داشت: به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، برای مردم خیلی از کشورهای دنیا آرزو بود که ایران و مردم انقلابی کشورمان را ببینند که البته شرایط جنگ و شورشهای قبل آن مانع شد.
وی با توضیح سیر توجهات کشور به گردشگری، گفت: پس از جنگ و آغاز دوره سازندگی، شخص رهبری و دولت بر توجه به میراث فرهنگی و صنعت توریسم تأکید داشتند که میدانیم اگر گسترش یابد، میتواند جای فروش نفت را بگیرد و اکنون در سند چشمانداز بیست ساله میبینید که رهبری و مجمع لازم دیدند که تا 1404 ایران مقام اول را در گردشگری داشته باشد.
در این دیدار که به مناسبت آغاز هفته گردشگری برگزار شد، هاشمی رفسنجانی، با تشریح اوضاع برخی کشورهای دنیا که صنعت توریسم پیشرفتهای دارند، گفت: الان روسای اکثر کشورهای دنیا به این نتیجه رسیدهاند که باید به این صنعت توجه شود.
وی با بیان برخی نظرات مثبت و منفی درباره صنعت توریسم و توسعه گردشگری، گفت: در زمانی که ابزار اطلاعرسانی تا عمق خانههای مردم در مناطق دور دست رفته، ترس از ورود توریسم برای القائات فرهنگی، توجیه مناسبی نیست.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، مخالفت بیاستدلال با صنعت توریسم را ضدیت با منافع ملی دانست و گفت: در کنار همه درآمدها و اشتغال آفرینیها، فرصت مناسبی است که فرهنگ دینی، مذهبی و انقلابی خود را از طریق آنها به دنیا معرفی کنیم.
هاشمی رفسنجانی، با بیان این جمله که «ایران از لحاظ میراث فرهنگی خیلی قوی است»، گفت: تفاوت ایران با اکثر کشورهای دنیا این است که مجموعه آثار تاریخی ایران بیان کننده سیر تدریجی تاریخ ایران است که مثلاً یک کاروانسرا در دل بیابانها، علاوه بر آثار تمدنی و فرهنگی، تاریخ ایران را بیان نماید.
وی «سیرو فی الارض» را دستور صریح خداوند به مسلمانان در قرآن دانست و با بیان چند آیه مربوط به تأکید بر حفظ امنیت گردشگران علمی، گفت: بهترین و منطقیترین مکتب دنیا را داریم که میتوانیم آن را به جهانیان عرضه کنیم. به شرط اینکه انسانهای واپسگرا، بلندگوی آن نباشند، زیرا به خاطر منطق قوی اسلام نباید نگران القائات دیگران باشیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأکید بر «شغل آفرینی صنعت گردشگری» در کشور، گفت: کارآفرینی و افزایش درآمدهای ارزی دو ویژگی اصلی صنعت توریسم است.
هاشمی رفسنجانی، صنایع دستی را زمینهای بسیار ممتاز برای ایران در جهت جذب توریسم دانست و گفت: ایران زمینهها و ظرفیتهای زیادی برای دیدن و سوغاتی بردن دارد که در کنار آن، مردمی مهربانند که علیرغم تبلیغات سوء دیگران و برخی سوء مدیریتها، از لحاظ مهمان نوازی در جهان بینظیرند.
وی با تأکید بر اهمیت ورود بخش خصوصی به صنعت توریسم و یادآوری این نکته که به خاطر بومی شدن دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور نیاز دانشجویان به بسیاری از خوابگاهها کم شده، همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با مسؤولان بخشهای گردشگری را برای استفاده گردشگران از خوابگاههای این دانشگاه در سراسر کشور مناسب دانست و گفت: البته مزاحمانی در جهت گسترش توریسم هستند که مختص ایران و یا کشورهای اسلامی نیست، چون میبینیم در کشوری مثل آمریکا هم شخصی تندرو چون ترامپ صحبت از دیوار در گرداگرد کشور برای جلوگیری از ورود مهاجران به ویژه مسلمانان میکند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به سیاستهای کلی مربوط به این بخش، گفت: همه امکانات کشور باید در این زمینه باشد و میتوان با استفاده از تجربیات مثبت دنیا به میل بخش خصوصی، حمایتهای نظارتی دولت و تأییدات رهبری، به آینده درخشان این صنعت در کشور خوشبین بود.
ارائه گزارش کمیته انتخابات خانه احزاب در جلسه شورای مرکزی
احمد شریف رئیس کمیته اطلاعرسانی خانه احزاب ایران درباره جلسه شورای مرکزی خانه احزاب، اظهار داشت: جلسه شورای مرکزی خانه احزاب با حضور اکثریت اعضا در محل خانه احزاب برگزار شد.
وی افزود: قرار بود در جلسه امروز قرار بود مسئولان جدید کمیتهها انتخاب شوند که به دلیل ذیق وقت به جلسه آینده موکول شد.
عضو شورای مرکزی خانه احزاب ایران تصریح کرد: در جلسه امروز گزارش عملکرد کمیتههای بانوان، اطلاعرسانی، انتخابات، حقوقی، اموری مالی و پشتیبانی به استماع اعضای حاضر رسید.
«محسن رضایی» در انتخابات آتی شرکت نمیکند
در پی برداشت های نادرستی که از اظهارات دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، به مناسبت هفته دفاع مقدس شده، روابط عمومی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام اطلاعیه ای صادر کرد.
متن اطلاعیه روابط عمومی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام بدین شرح است:
1- دکتر رضایی با اصرار بسیاری از رزمندگان و فرماندهان دفاع مقدس، احساس وظیفه کرده و پس از سال ها به بازگویی تاریخ شفاهی جنگ پرداخته اند.
2- برخی، «وقفه شش ماهه» در جنگ پس از آزادی خرمشهر و اتمام حجت با دشمن را به «توقف در جنگ» و «عدم ورود به خاک عراق» تفسیر کرده اند، در حالیکه نظر دکتر رضایی که در مصاحبه مطرح شده این است که اگر یک وقفه شش ماهه در جنگ می دادیم و بعد از عدم پذیرش شرایط ایران از سوی عراق (که قطعا عراق تمکین نمی کرد) وارد خاک عراق می شدیم بهتر بود. بدیهی است هر برداشت و تفسیری غیر از این، نادرست است.
3- همچنین ایشان در پاسخ به سوالی پیرامون نامزدی در انتخابات، گفتهاند: «من در این انتخابات شرکت نمی کنم.»
نظر شما