/پلاک گمشده/ امام جماعتی که در جبهه ها هم «ازدواج آسان»  برپا می کرد

خبرگزاری شبستان: امام جماعت مسجد جامع تهرانسر حتی در‌‌‌‌ روزهاي جنگ تحميلي در جبهه ها نیز زمینه ازدواج آسان جوانان را فراهم می کرد.

به گزارش خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، برخی از کارشناسان مذهبی بر این اعتقادند که امامت جماعت بودن تنها به اقامه نماز و پاسخگویی به سوالات مردم نیست و تعیین ساعتی مشخص برای حل مشکلات مردم، ارائه برنامه هایی که بر جذابیت برنامه های مساجد بیافزاید و ارتباط منظم و مستمر با نمازگزاران باید بخشی از فعالیت های چنین فردی مسجد باشد.

 

حجت الاسلام حسن حشمتی، امام جماعت مسجد جامع تهرانسر از جانبازان دوران دفاع مقدس است که سال ها حضور مستمر در جبهه های حق علیه باطل را تجربه کرده است و در عملیات های  مختلف حضور داشته و با سردارانی چون شهیدان همت و چراغی و جاویدالاثر احمد متوسلیان همرزم بوده است.

 

بر اساس شنیده ها وی از 36 سال پیش، زمانی که ایده ازدواج آسان رواج نداشت، صبورانه و پدرانه، خانواده‌هایی كه دختر و پسر مجرد داشتند را به هم معرفی می‌كرد تا سنت پیامبر (ص) بر زمین نماند و در‌‌‌‌ همان روزهاي جنگ تحميلي او در جبهه و همسرش در تهران خانواده ها را به هم معرفی می کردند.

 

حشمتي در این زمینه به خبرنگار ما، گفت: در‌‌‌ روزهاي جنگ، رزمنده‌اي را مي‌شناختم كه تصميم گرفته بود به محض برگشت به تهران ازدواج كند. بعد از انجام یکی از عملیات ها به صورت اتفاقی با هم به تهران برگشتیم و وقتي از تصميمش باخبر شدم، به او پیشنهاد دادم که خانواده ای را برایش معرفی کنم و وی قبول کرد و  بعد از آن به وعده ام عمل کردم.

 

وی اضافه کرد: آنان هم وقت را غنيمت دانستند و در‌‌‌ همان مدت كوتاه مرخصي، كارهاي خواستگاري و عقد را انجام دادند، اما چند روز پس از عقد، تازه داماد به مناطق عملياتي بازگشت و در يكي از عمليات‌ها اسير شد و ۱۰ سال هم در بند اسارت ماند، همسرش هم ۱۰ سال سختي و چشم انتظاري را تحمل كرد تا مردش از اسارت آزاد شود.

 

امام جماعت مسجد جامع تهرانسر با اشاره به نقش تاثیرگذار مساجد در دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: این خانه های خدا از همان دوران صدر اسلام به عنوان سنگر عبادی، سیاسی و اجتماعی و در مقاطع حساس سنگر امر به معروف و نهی از منکر به شمار می رفتند و برای سازماندهی رزمندگان نقش سازنده و کلیدی داشتند. چرا که بسیاری از اعزام ها و پشتیبانی ها از مساجد به جبهه ها بود.

 

 

وی گفت: به تعبیر معمار کبیر انقلاب اسلامی «مساجد سنگر هستند» و در عرصه های مختلف به عنوان پایگاهی برای دفاع از یورش های دشمن به شمار می آمدند که این فرهنگ نشات گرفته از فرهنگ اهل بیت (ع) است.

 

امام جماعت مسجد جامع تهرانسر، اظهار کرد: ائمه جماعات در طول جنگ نیز با حضور در جبهه های حق علیه باطل و  ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، روح معنوی را در جبهه ها حاکم می کردند و با ارج نهادن به فرامین رهبر انقلاب در برخی مواقع با جانفشانی در این راه به حضور خود معنا بخشیدند و بخشی از وقتشان را در زمانی که در جبهه ها حضور نداشتند، برای اداره مساجد می گذاشتند.

 

جبهه ها دارای نمونه هایی بارز از تقيد به شريعت بودند

حشمتی خاطر نشان کرد: جبهه ها دارای نمونه هایی بارز از تقيد به شريعت بودند و اين التزام شايد در طول تاريخ، کم نظير باشد، مقيد بودن ائمه جماعات و روحانیونی که در جبهه ها حضور داشتند به ادای واجبات، ترک محرمات و حتی انجام مستحبات و پرهيز از مکروهات، در رزمندگان نیز تاثیر داشت و سرّ پايداری و استواری در نبردها هم حفظ همين روحيه بود.

 

مدافعان حرم تربیت یافته مساجدند

وی ادامه داد: همان گونه که هم اکنون نیز مدافعان حرم که تربیت یافتگان مساجد هستند در سوریه حاضر می شوند تا در قالب نیروهای مردمی در آنجا فعالیت کنند باید گفت که جوانان مسجدی در صورت احساس خطر در صحنه خواهند بود.

 

امام جماعت مسجد جامع تهرانسر بر لزوم بزرگداشت و ترویج حماسه های رزمندگان دوران دفاع مقدس تاکید کرد و گفت: ائمه جماعات در تربیت نیروهای مومن و با ایمان که همانند دوران دفاع مقدس افتخار آفرینی کنند، نقش تاثیرگذاری دارند.

 

 

 

 

 

کد خبر 576262

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha