اقتصاد مقاومتی برپایه بهره مندی از دانش جوانان کشور است/ عشایر نمونه بارز اقتصاد مقاومتی

خبرگزاری شبستان:مشاور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان اقتصادمقاومتی را یک اقتصاد دانش بنیان بر پایه بهره مندی از دانش جوانان کشور عنوان کرد و بهره مندی از دانش جوانان و ایجاد زیرساخت های ارائه این دانش را زمینه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، دکتر علی اکبر سقایی، مشاور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان شنبه(3مهر)، در جلسه هم اندیشی پنجمین کنگره «فرهنگ و هنرِ روستا و عشایر» که با رویکرد گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی و با حضور مدیران مسئول کانون های فرهنگی، هنری و ائمه جماعات مساجد روستا به میزبانی اصفهان در اردوگاه شهید بهشتی شهر ابریشم در حال برگزاری است به ایراد سخن پرداخت.

سقایی تولید ارزش را در رجوع به خود عنوان کرد و اظهار داشت:با توجه به سخنان مقام معظم رهبری که رجوع به خود را در تولید ارزش لازم می دانند، باید توانمندی ها و استعدادهای ذاتی و بالقوه ای که خداوند در وجود انسان نهادینه کرده است را به ماهیت بالفعل مبدل نموده تا تولید ارزش نماید.


وی تاسیس نهضت ترجمه در مساجد را در اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی لازم و ضروری برشمرد و خاطر نشان کرد: تاسیس نهضت ترجمه به معنای دعوت از نخبگان و ترجمه ی طرح ها، آثار و اختراعات آنان به زبان های مختلف دنیا و عرضه آن به جهانیان است.


مشاور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان با بیان اینکه عشایر نمونه بارز اقتصاد مقاومتی هستند، اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی را نیازمند د اشتن پیوست رسانه ای دانست و تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری از آن صحبت به میان آورده است به معنای استفاده از اقتصاد دانش بنیان بر پایه ی بهره مندی از دانش جوانان کشور است ولی به دلیل بازتاب و انعکاس ضعیف این موضوع در رسانه ها، از آن به عنوان اقتضاد ریاضتی در اذهان عمومی یاد می شود.


وی همچنین اضافه کرد: بهره گیری از دانش جوانان کشور، ثبت جهانی این آثار به نام کشور ایران، محیا کردن زیرساخت ها و شرایط  و نحوه ارائه این دانش به جوامع دیگر و جریان سازی که از آن به گفتمان تعبیر شده است، زمینه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی مطابق با دیدگاه مقام معظم رهبری است.

سقایی با بیان اینکه ایده گرفتن از مردم سبب مشارکت آنان در فعالیت های کانون های فرهنگی، هنری و مساجد می شود ادامه داد: محل تولید ایده انسان است و اگر بحث خلاقیت باز و ارائه و انتقال ایده های مردم در بستر مساجد و کانون های فرهنگی، هنری صورت گیرد مشارکت، یادگیری و ارزشمندی را دوچندان می کند.

وی ایجاد «تایم بانک» را در پیشبرد اهداف و محقق شدن اقتصاد مقاومتی ضروری دانست و خاطرنشان کرد: اینکه از نخبگان محلی در تمامی عرصه ها بخواهیم مدت زمانی از وقت خود را در مساجد و کانون های فرهنگی، هنری جهت پیشبرد اهداف فرهنگی صرف کنند به معنای بهره مندی از مدل تایم بانک در راستای بهره مندی از دانش آنان و جذب این نیروها به مساجد است.

 

 

کد خبر 575978

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha