به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی حمل و نقل و پایه های استان زنجان، ایرج دست نشان مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان زنجان ضمن تشریح وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی استان در شهریور ماه سالجاری اظهارداشت : با توجه به كنترل تردد وسايل نقليه با 58 دستگاه ترددشمار برخط در محورهاي بين شهري استان، در شهریور¬ماه سال جاري تعداد 11.125.059 تردد وسيله نقليه در 29 مقطع از محورهای مواصلاتي داراي ترددشمار برخط فعال استان زنجان (58 مسیر بصورت رفت و برگشت) ثبت شده است.
دست نشان تصریح کرد : در این مدت تعداد ترددها در جادههای کشور حدود 483 میلیون تردد بود که ااستان زنجان با این میزان تردد رتبه 15 ام کشور را داراست. بیشترین تردد در آزادراه زنجان-قزوین(خروجی استان) با 651.202 تردد و محور خرمدره-ابهر با 388.807 تردد و کمترین تردد در محور تکاب- دندی با 201.66 جابجایی صورت گرفته است.
مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان زنجان درخصوص نرخ جریان تردد دراین مدت افزود: ميانگين نرخ جريان تردد وسايل نقليه در محورهاي استان در اين مدت، 262 وسيله نقليه در هر ساعت بوده است. ميانگين كشوري اين نرخ در اين مدت 383 وسيله نقليه ميباشد. استان زنجان در خصوص نرخ جريان تردد وسايل نقليه در محورهاي مواصلاتي، رتبه 17 را در كشور داراست.
بیشترین نرخ جریان تردد در آزادراه زنجان-قزوین(خروجی استان) با 876 تردد در ساعت و کمترین نرخ تردد در محورتکاب- دندی با 27 تردد در ساعت صورت گرفته است.
نرخ جریان تردد وسايل نقليه سنگين در كل محورهاي مواصلاتي استان زنجان در اين مدت 53 وسیله نقلیه سنگين در ساعت بوده است. در حاليكه ميانگين كشوري اين نرخ 54 وسیله نقلیه سنگين بوده و استان زنجان رتبه 14 را در كشور داراست.
سهم 52 درصدی آزادراههای استان از تردد
رییس اداره مدیریت راههای اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان زنجان گفت : 52 درصد از میزان ترددها درمحورهای مواصلاتی استان زنجان به آزادراههای زنجان-قزوین و زنجان-تبریزاختصاص دارد.
محمد امینی رییس اداره مدیریت راههای اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان زنجان با اعلام این خبر افزود: با توجه به آمار موجود، تعداد تردد در آزادراههاي استان زنجان که شامل مسیر رفت و برگشت آزادراه زنجان-قزوین و آزادراه زنجان-تبریز میشود جمعا 5.766.977 تردد است که حدود 52 % از کل تردد در محورهای استان ميباشد.
امینی با اشاره به میانگین سرعت متوسط درکل محورهای استان تصریح کرد: ميانگين سرعت متوسط در كل محورهاي استان برابر با 82 كيلومتر بر ساعت بوده است، محورهاي آزادراه قزوین-زنجان و آزادراه زنجان-تبریز(ماهنشان– سرچم) با سرعت متوسط 97 و 95 كيلومتر بر ساعت داراي بيشترين سرعت متوسط در محورهاي مواصلاتي استان بودهاند. همچنین محورهای دندی-زنجان و سلطانیه – زنجان با سرعت متوسط 51 و 48 كيلومتر بر ساعت کمترین سرعت متوسط را داشتهاند.
وی اظهارداشت: از کل ترددهای صورت گرفته در جادههای استان در شهریور ماه گذشته از دیدگاه آماری 9% با تخلف سرعت غیرمجاز، 1% سبقت غیرمجاز و 12 % با فاصله طولی غیرمجاز همراه بوده است.
رییس اداره مدیریت راههای اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان زنجان ساعت ااوج ترافيك در مجموع محورهاي استان را بين ساعات 17 الي 20 اعلام کرد و خاطرنشان ساخت : اوج تخلف سرعت غيرمجاز نيز در ساعات بعد از نیمه شب تا 5 صبح اتفاق ميافتد و كنترل موثر محورهاي مواصلاتي در ساعات اوج ترافيك و ساعات اوج تخلف می تواند سبب كاهش ريسك وقوع تصادفات در محورهاي مواصلاتي استان شود.
امینی یادآورشد: در شهریور ماه گذشته روز جمعه 26 شهریور بيشترين ترافيك روزانه در جادههای استان با حدود 420.000 وسيله نقليه ثبت شد و کمترین تردد نیز در تاریخ دوشنبه 1 شهریور با حدود 317.000 جابجایی در جادههای استان بود.
قطع یارانه سوخت ناوگان فاقد بیمه شخص ثالث از امروز
معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان زنجان از قطع یارانه سوخت ناوگان عمومی فاقد بیمه شخص ثالث از امروز خبر داد.
محمد رضا آقاخانی معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان زنجان با اعلام این خبر بیان کرد: طرح تخصیص سوخت بر اساس پیمایش به ناوگان حمل و نقل عمومی کشور بر اساس مصوبه هیئت وزیران از اول مهر سال 94 آغاز شد و تاکنون عملکرد بسیار خوبی داشته است.
وی افزود: در چند ماه گذشته به خودروهای ناوگان حمل و نقل عمومی کشور که از گازوئیل یارانهای استفاده میکنند هشدارهای بیمهای در جایگاههای سوخت داده شده است.
معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان تصریح کرد: با توجه به اطلاعرسانی در چند ماه اخیر، این عده از امروز اول مهرماه نمیتوانند از سوخت یارانهای استفاده نمایند.
آقاخانی با بیان اینکه مالکان این خودروها میتوانند در نخستین فرصت بیمه نامه شخص ثالث را تهیه و با مراجعه به دفاتر پلیس + 10 کارت سوخت خود را از فهرست خاکستری خارج کنند تا بتوانند از سوخت یارانهای استفاده کنند، یادآورشد:خودروهایی هم که بیمه معتبر دارند اما با این پیغام مواجه میشوند، می توانند با مراجعه و ارائه مدارک به دفاتر پلیس + 10 از فهرست خاکستری خارج شوندهمچنین خودروهای حمل و نقل عمومی کشور نیز در هنگام سوختگیری که با پیغام هشدار بیمه ای مواجه می شوند ، مالکان آنها یک ماه مهلت دارند بیمه نامه معتبر شخص ثالث تهیه و بعد از مراجعه به مراکز پلیس + 10 ، اطلاعات بیمه خود را اصلاح نمایند.
این مقام مسئول با اشاره به صرفه جویی در مصرف گازوئیل با اجرای طرح تخصیص سوخت بر اساس پیمایش به ناوگان حمل و نقل عمومی کشور گفت: از زمان اجرای این طرح در یکسال گذشته تاکنون به طور متوسط روزانه 8 میلیون لیتر در مصرف سوخت بخش حمل ونقل عمومی صرفه جویی شده است.
نظر شما