حجت الاسلام سید لطف الله سپهر، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، بر اطلاع رسانی در خصوص جایگاه کانون های فرهنگی هنری و اعتماد متدینین به کانون ها تأکید کرد و به خبرنگار شبستان گفت: خیرین باید علاوه بر سرمایه گذاری در بخش سخت افزاری همچون ساخت مدرسه، مسجد، کتابخانه و... در بخش نرم افزاری همچون فعالیت های دینی و فرهنگی وارد شوند.
وی با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی در سطح مدیران، اعضا و ائمه جماعات کانون های فرهنگی هنری مساجد، افزود: امام جماعت و مدیران کانون ها باید خودشان نسبت به مسائلی مانند فرقه شناسی انحرافی هوشیار و آگاه بوده و اطلاعات کافی پیرامون معارف دینی داشته باشند تا بتوانند سیاست های ابلاغی دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری را برنامه ریزی و اجرا کنند.
مدیر کل ارشاد تصریح کرد: شناخت فرقه های انحرافی، جنگ نرم و راه های مبارزه با توطئه ها و آسیب های فرهنگی دشمن با برگزاری کلاس های آموزشی ویژه مدیران، اعضا، ائمه جماعات و فعالان فرهنگی کانون های مساجد و با حضور اساتید مجربی از حوزه و دانشگاه اهواز، قم و تهران اجرا و تبدیل به یک کارگاه آموزشی شد.
حجت الاسلام سپهر، فعالیت های دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان را مطلوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: این دبیرخانه به صورت ماهانه و گاهی هفتگی یک حرکت فرهنگی، هنری و آموزشی را در سطح استان برگزار می کند که از جمله فعالیت های بسیار خوب، ارزشمند و فاخر آن، اعزام روحانیون به قم و توجیه در جلسات آموزشی و تربیتی است.
وی اضافه کرد: جشنواره آواها و نغمه های آسمانی و شعر و ادبیات اسلامی به صورت مطلوبی برگزار شد و در این دو جشنواره توانستیم در مرحله کشوری به مقام های کشوری دست یابیم.
سپهر با ابراز رضایت مندی از عملکرد دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، یاد آور شد: در این راستا باید کانون های فرهنگی هنری از لحاظ مالی بیشتر تقویت شوند تا بتوانند فعالیت های بهتری را ارائه دهند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه برنامه های متنوعی در تقویم فرهنگی و هنری این اداره کل وجود دارد، برگزاری تئاتر استانی، هنرهای تجسمی، شعر و ادبیات، برپایی نمایشگاه بین المللی کتاب، کنگره شیخ شوشتری و... را از جمله این برنامه ها ذکر کرد.
پایان پیام/
نظر شما