لزوم بازنگری به نقش کتابخانه مساجد جهت تحقق اقتصاد مقاومتی

خبرگزاری شبستان: کتابخانه های مساجد در عرصه های مختلف نظیر تحقق اقتصاد مقاومتی، نقش آفرین هستند که باید بازنگری لازم به کارکردهای آنها، صورت گیرد.

خبرگزاری شبستان – مازندران

 

کتابخانه های مساجد در عرصه های مختلف عبادی، اجتماعی، فرهنگی و تحقق اقتصاد مقاومتی، نقش مهمی بر عهده دارند که می طلبد به این مراکز مهم در جامعه و تاثیرگذار در بین سنین مختلف به ویژه جوانان، بازنگری مجدد صورت گیرد.

 

مقام معظم رهبری(دامت برکاته)، محورهای مولفه های اقتصاد مقاومتی را فرهنگ کار، جهاد در کار، رعایت تقوا و احساس مسئولیت، بیان کردند و کتابداران کتابخانه های مساجد با راهکارهای کاربردی و قابل عمل باید به تحقق شعار اقتصادمقاومتی، عمل کنند.

 

 کتابخانه های مساجد، مکان هایی مردمی و  قسمتی از زندگی هر فرد را به بهترین صورت، رهنمون می سازند و با توجه به قرار داشتن در کنار مساجد با زندگی مردم، ارتباط صمیمانه وبی واسطه دارند.

 

ارتقاء قسمت های مختلف جامعه نظیر فرهنگ، هویت، تاریخ و ... حتی عمل به منویات رهبر(مد ظله العالی) در خصوص اقتصاد مقاومتی هر کشوری به افزایش مطالعات بستگی دارد و این مهم با کتابخانه های مساجد، امکان پذیر است که می طلبد به این مراکز و تجهیز آنها، عنایت ویژه صورت گیرد.

 

هر چه فرهنگ مطالعه در جامعه بیشتر باشد، نیاز به خوداتکایی و استفاده از تولیدات داخلی افزایش می یابد و این تنها نمونه اثرگذار برای فرهنگ سازی کتابخوانی است که با بکارگیری درس های آموخته شده ازآن، می توان به اقتصاد مقاومتی، جامه عمل پوشاند.

 

حجت الاسلام حسن روحانی، امام جمعه بابل، امروز ( یکم مهر) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: کتابخانه ها همیشه از گذشته های دور، نهادی موثر بر فرهنگ بشری بوده است.

 

وی اظهار کرد: مهم ترین نهادی که بر باور، اعتقاد، قلب و دانش جامعه بشری، تاثیر عمیق داشته است و هنوز ادامه دارد همین کتابخانه ها هستند چرا که فرهنگ و دانش گذشتگان را به آیندگان، انتقال می دهند.

 

حجت الاسلام روحانی بیان کرد: کتابخانه ها چه به صورت فردی و چه به صورت اجتماعی در کنار مساجد به عنوان مراکز کامل فرهنگی، شناخته شده اند.

 

وی با اشاره به اینکه کتابخانه ها یکی از اولین نهادهای فرهنگی در جامعه محسوب می شود، ابراز کرد: یکی از وظایف مسجد علاوه بر عبادت، آموزش است به طوریکه پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) از این مکان با تشکیل حلقه های آموزشی بر تعلیم  و دانش مسلمان، می افزود.

 

حجت الاسلام روحانی گفت: با تشکیل کتابخانه در کنار مسجد، مکمل های فرهنگی در جامعه، تجمیع و تکمیل می شوند و مصالح جامعه به سمت تعالی و رونق بیشتر، سوق می یابد.  

 

تولیت مدرسه های علمیه خاتم الانبیاء(صلی الله علیه و آله و سلم) و الزهرا(سلام الله علیها) شهرستان بابل اظهار کرد: کتابخانه ها در کنار مساجد، مومنین را علاوه بر عبادت به استفاده از کتاب ها و بهره گیری کامل از معنویت و دانش، رهنمون می سازد.

 

وی بیان کرد: مقام معظم رهبری(دامت برکاته) در منویات حکیمانه و مدبرانه به مسائل مختلف، تاکید دارند که اقتصاد مقاومتی یکی از آن سفارش ها به شمار می آید.

 

حجت الاسلام روحانی ابراز کرد: برای تحقق منویات معظم له نیاز به آموزش و ارائه راهکار است که جامعه را به سمت اقتصاد مقاومتی و پیاده نمودن آن مهم در جامعه، راهنمایی کند.

 

وی گفت: کتابخانه ها به ویژه کتابخانه مساجد از بهترین مکان ها برای تحقق منویات مقام معظم رهبری(دامت برکاته) محسوب می شوند که می طلبد به این نهادهای فرهنگی مهم در جامعه، عنایت بیشتر صورت گیرد.

گزارش: معصومه علیزاده

کد خبر 575434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha