سفر اربعین بازگشت انسان ها به خوبی هاست

خبرگزاری شبستان :غلامی با بیان اینکه نه فرهنگی هستم و نه سیاسی، گفت: تعابیری که از بهشت می کنند را در فاصله نجف تا کربلا دیدم زیرا در این فاصله همه چیزهای مادی از ارزش می افتد.

به گزارش خبرنگار شبستان، بیست و ششمین نشست کبوتران دوردست عصر دیروز با عنوان صبرا و شتیلا در سالن سلمان هراتی حوزه هنری برگزار شد.

 

محمود غلامی، تهیه کننده مستند پرچم در این نشست گفت: من نه سیاسی هستم و نه فرهنگی بیشتر کارم تهیه و تولید است، تعابیری که از بهشت می کنند را در فاصله نجف تا کربلا دیدم در بهشت همه آدم ها خوب اند و پول ارزشی ندارد در فاصله نجف تا کربلا نیز همه چیزهای مادی از ارزش می افتد.

 

غلامی اظهار داشت: علیرغم نگاه سیاسی که به اربعین می شود اربعین سیاسی نیست. پیاده روی اربعین به سیاست مربوط نیست. از پیامبر اکرم (ص) فقط چند نفر به طور عملی تربیت یافتند، حضرت فاطمه (س)، حضرت علی (ع) و امام حسن (ع) و امام حسین (ع). 1400 سال پیش امام حسین (ع) شهید شدند متاسفانه ما از کنار این قضیه ساده رد می شویم.

 

وی با اشاره به سفر خود در اربعین یادآور شد: این سفر بسیار برایم عجیب بود، بسیاری از افراد پیاده کیلومترها راه می رفتند و در خیابان ها می خوابیدند. این پیاده روی فقط به خاطر دیدن بارگاه حضرت سیدالشهدا (ع) نیست پیاده روی اربعین بازگشت آدم ها به خوبی های خود است. سفر اربعین بازگشت انسان ها به خوبی هاست مردم می خواهند خود را در این سفر پیدا کنند.

 

گفتنی است، عصر دیروز در نشست «كبوتران مسجد دوردست» با عنوان «اندوه صبرا و شتیلا» به موضوع بحث برانگیز نسل كشی فلسطینیان ساكن اردوگاه صبرا و شتیلا توسط نیروهای اسرائیلی و نیروهای موسوم به «فالانژ» لبنان در سال 1982 پرداخته شد . و در مورد مستند پرچم نیز بحث و گفتگو شددر تاریخ 16سپتامبر 1982 یعنی 33سال پیش، نظامیان رژیم صهیونیستی به فرماندهی آریل شارون، وزیر دفاع وقت این رژیم با حضور نیروهای «فالانژ» لبنان كه مزدوران رژیم صهیونیستی بودند، با حمله به اردوگاه‌های فلسطینی صبرا و شتیلا در جنوب بیروت، كشتار هولناكی را رقم زدند.

بهانه این حمله ترور بشیر جمیل، رهبر حزب فالانژ لبنان، بود. شارون در آن زمان مدعی شده ‌بود كه سازمان آزادی‌بخش فلسطین تعدادی از نیروهایش را در این دو اردوگاه نگه می‌دارد. نظامیان رژیم صهیونیستی با این ادعا و به بهانه انتقام ترور جمیل، طی 3روز این دو اردوگاه را كه محل پناه گرفتن آوارگان فلسطینی با خانواده‌هایشان بود زیر حمله گرفتند. در این حملات 3روزه بین ۷۰۰ تا ۳۵۰۰ نفر از ساكنان اردوگاه كشته شدند.

 

 

کد خبر 574489

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha