آغاز فعالیت تحصیلی بیش از ۶۰ طلبه جدید الورود خواهر در مدرسه علمیه الزهرا (س) لردگان

خبرگزاری شبستان: مدیر مدرسه علمیه خواهران لردگان از آغاز فعالیت تحصیلی بیش از ۶۰ طلبه جدید الورود خواهر در این مدرسه علمیه خبر داد و گفت: با آغاز سال تحصیلی جدید ۶۶ نفر در مقطع سیکل و دیپلم جذب مدرسه علمیه الزهرا (س) لردگان شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، قنبری، مدیر مدرسه علمیه خواهران لردگان، امروز (25 شهریور) در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید طلاب جدیدالورود این حوزه علمیه که با حضور امام جمعه و مسئولان شهرستان برگزار شد، به استقبال چشمگیر خواهران برای ورود به این حوزه علمیه در سال جدید اشاره کرد و افزود: با آغاز سال تحصیلی جدید 19 نفر در مقطع سیکل، 35 نفر در مقطع دیپلم به صورت حضوری و 12 نفر هم در مقطع دیپلم به صورت پاره وقت جذب مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) لردگان شدند.

 

وی با اشاره به اینکه مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) جزء مدارس با سابقه استان است، تصریح کرد: به حمدالله با پیگیری های امام جمعه شهرستان که مؤسس این حوزه علمیه هم هستند و با همکاری مدیریت حوزه علمیه خواهران استان ساختمان مناسبی در سال های گذشته برای تحصیل و خوابگاه طلاب این مدرسه احداث شده است که از این جهت جای نگرانی وجود ندارد.

 

قنبری با اشاره به اینکه فعالیت های مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) در پنج بخش آموزش، اخلاق و تهذیب، پرورشی، تربیتی و تبلیغ خلاصه می شود، ابراز کرد: با تلاش مجموعه مدیریتی این مدرسه برای رشد و پویایی طلاب در هر یک از این بخش ها برای سال تحصیلی جدید برنامه ریزی صورت گرفته است.

 

وی با تأکید بر اینکه کار تربیتی و اخلاقی اساس فعالیت های حوزه های علمیه خواهران است، اظهار کرد: علم آموزی به عنوان وظیفه ای طلبگی باید در بسترهای تربیتی اتفاق افتاده و از رنگ و بوی اخلاقی برخودار باشد.

 

مدیر مدرسه علمیه خواهران لردگان، توجه به ارتقاء گروه های علمی و تربیتی را یکی از راهکارهای سال جدید تحصیلی این مدرسه علمیه عنوان کرد و یادآور شد: از گروه های علمی انتظار می رود تا با طلاب ارتباط بیشتری برقرار نمایند؛ طلاب نیز باید ارتباط خود را با مدیران و دبیران آموزشی و پژوهشی گروه های علمی تعمیق نمایند تا انشالله در همه زمینه ها رشد و پویایی صورت گیرد.

 

این مقام مسئول با تأکید بر غنیمت شمردن دوران تحصیل و طلبگی، خاطرنشان کرد: این دوران، بستری ارزشمند و طلایی است و فرصتی جبران ناپذیر و دورانی در معرض خطر به شمار می رود، اگر قدر این دوران را که به سرعت طی می شود، ندانیم در خسران به سر می بریم.

 

وی بابیان اینکه باید پاسدار نعمت های الهی باشیم، تصریح کرد: همواره باید خود را میهمان سربازی اهل بیت (علیهم السلام) بدانیم و تلاش کنیم تا تابلوی ابتدایی این مسیر الهی که تفقه و آشنایی با معارف دینی است، عینیت پیدا کند.

 

قنبری احترام به اساتید، حضور به موقع در کلاس، توجه به نوع تعاملات اجتماعی و ... را از مهمترین محورهای ذی طلبگی عنوان کرد و افزود: تواضع، صدق و راستی و وفای به عهد، از مهمترین اصول ذی طلبگی است؛ باید سعی نماییم، اخلاقیات دینی در وجود ما نهادینه شود.

 

استاد حوزه علمیه، واگذاری بخشی از فعالیت های آموزشی به طلاب را از مهمترین رویکردهای مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) لردگان عنوان کرد و گفت: باید خود را برای رسیدن به هدف غایی طلبگی که همان تبیین معارف ناب الهی به جوامع بشری است، آماده نماییم و این از ضرورت ها است.

 

کد خبر 574043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha