به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، فرید محبی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 24 شهریور ) در نشست مجمع خیرین سلامت این استان ضمن ارائه گزارشی از عملکرد کمیته امداد استان در عرصه سلامت، اظهار داشت: شرایط فقر حاکم بر استان یک شرایط خاصی است که باعث شده ۱۴ درصد جمعیت استان یعنی حدود 93 هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد استان باشند.
وی با اشاره به اینکه ما در استان از ظرفیت داخلی قوی در راستای کمک به نیازمندان برخوردار نیستیم و منابع دولتی نیز محدود است، گفت: میزان کمک های مردمی در استان ضعیف بوده؛ به طوری که نزدیک به ۷۰ درصد حامیان و خیرین خارج از استان و تنها 30 درصد حامیان ما درون استانی هستند.
محبی، به مشکلات عدیده بیماران خاص و لزوم بهره گیری از ظرفیت سازمان های مردم نهاد اشاره و تصریح کرد: کمیته امداد استان هم اکنون با ۱۱ موسسه خیریه برون استانی به صورت عقد تفاهم نامه عملیاتی تعاملات سازنده و کارامدی دارد و با استفاده از ظرفیت این موسسه ها کمک های مثمرثمری به نیازمندان تحت حمایت صورت گرفته است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به اینکه 900 بیمار صعب العلاج تحت حمایت کمیته امداد استان هستند، گفت: تامین هزینه های درمانی این بیماران صعب العلاج بدون کمک خیرین و بسیج همگانی بسیار سخت است.
وی با تاکید بر داشتن روحیه جهادی و امدادی در حل مسائل و مشکلات و تعامل هر چه بیشتر کمیته امداد و مجمع خیرین سلامت، گفت: کمیته امداد استان آمادگی هرگونه همکاری با سمن های سلامت و موسسات خیریه را در راستای خدمت رسانی به مردم نیازمند این استان دارد.
سالار جوکار، مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست، گفت: کمیته امداد نزدیک به چهار دهه است که دستگیری از محرومین در تمام زمینه ها به خصوص سلامت را در کارنامه خود دارد و تعداد بسیاری نیز بیمار صعب الاعلاج و خاص تحت پوشش دارند.
جوکار با تاکید بر نقش تعاملات در پیشبرد اهداف این مجمع، گفت: کمیته امداد و مجمع خیرین سلامت استان با توجه به نقش موازی که دارند، می توانند در زمینه جلب مشارکت های مردمی و توسعه برنامه ها و اهداف خود، تعاملات سازنده ای داشته باشند.
نظر شما