بیش از 15 میلیارد ریال نذورات به مسجد حسینیه اعظم زنجان اهدا شد

رییس هیئت امنای مسجد حسینیه اعظم زنجان از اهدای بیش از 15 میلیارد ریال نذورات نقدی و پول احشام در محرم امسال از سوی مردم به این مسجد(دومین قربانگاه جهان) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مسجد حسینیه اعظم زنجان دومین قربانگاه جهان بعد از منا در عربستان است که همه‌ساله مردم و عاشقان ابا عبدالله الحسین (ع) احشام مختلفی را نذر آن می‌کنند که نشان از عشق و ارادت مردم به این مسجد است.

 

محمدجواد غم‌پرور، رییس هیئت امنای مسجد حسینیه اعظم زنجان با اشاره به اینکه تعداد قربانی‌های این مسجد در ایام محرم امسال به بیش از 9 هزار و 73 رأس رسید، به خبرنگار شبستان گفت: امسال بیش از سه هزار و 294 گوسفند به صورت زنده تحویل این مسجد شد و یک هزار و 367 گوسفند نیز در روز هشتم محرم به صورت ذبح شده به این مسجد اهدا و پول چهار هزار و 411 رأس گوسفند نیز به این مسجد اهدا شد.

 

وی افزود: علاوه بر اینها امسال بیش از 311 فقره طلاجات به وزن یک کیلو و 658 کیلوگرم به مسجد حسینیه اعظم زنجان از سوی مردم اهدا شده است.

 

وی نذورات مردمی اهدایی به مسجد حسینیه اعظم زنجان را در جمع بیش از 15 میلیارد و 796 میلیون ریال عنوان کرد که شامل نذورات نقدی و پول احشام بوده است و افزود: این نذورات در سال 88 بالغ بر 17 میلیارد ریال بوده است.

 

رییس هیئت امنای مسجد حسینیه اعظم زنجان با بیان اینکه امسال با تشکیل واحد اسکان به 311 نفر میهمان از استان‌های دیگر در این مسجد اسکان داده شده است، اظهار کرد: از میان گوشت‌های ذبح شده بیش از 45 هزار بسته گوشت متبرک میان مناطق محروم و مردم پخش شد.

 

وی از ایجاد مهد کودک فرشته‌های حسینی جنب مسجد امسال برای اولین بار خبر داد و تصریح کرد: بیش از دو هزار کودک سه تا هفت سال در این مهد کودک نگهداری می شوند و برنامه‌های ویژه‌ای برای آنها تدارک دیده شد تا والدین آنها بهتر از مراسم عزاداری فیض ببرند.

 

رییس هیئت امنای مسجد حسینیه اعظم زنجان همچنین از فعالیت دو هزار و 500 نفر خادم افتخاری در ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین (ع) در این مسجد خبر داد و گفت: در مراسم تاسوعای حسینی که در این مسجد و در خیابان‌های اطراف برگزار شد بیش از 350 هزار نفر شرکت داشتند.

 

وی وسعت مسجد حسینیه اعظم زنجان را 14 هزار مترمربع عنوان و خاطرنشان کرد: بیش از 750 متر مربع از این مسجد اختصاص به دارالشفا دارد و کتابخانه این مسجد با وسعت یک هزار متر با بیش از 28 هزار جلد کتاب و صندوق قرض‌الحسنه، مهمانسرا، خادم سرا، سفره خانه حسینیه، فروشگاه محصولات فرهنگی حسینیه اعظم و محل پذیرایی از زایران از دیگر بخش‌های این مسجد را تشکیل می‌دهد.

 

وی برگزاری برنامه‌های مختلف در مناسبت‌های اعیاد و میلاد و شهادت ائمه در طول سال، برگزاری دعای توسل، دعای ندبه، زیارت عاشورا و قرائت قرآن را از دیگر برنامه‌های این مسجد در طول سال عنوان کرد.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 5732

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha