به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، حجت الاسلام محمود نظری، دبير هفتمين اجلاس بين المللي دكترين جهاني دهه غدير امروز(20شهريور) در نشست خبري بمناسبت برگزاري اين اجلاسيه در مهرماه جاري به ميزباني تهران، با اشاره به اينكه تئوريسين دكترين دهه غدير آيت الله عبدالله نظري خادم الشريعه است، اظهار داشت: اين اجلاسيه به همت مردم و خيرين هر سال در يك استان از كشور برگزار مي شود.
وي با بيان اينكه اجلاسيه هفتم 10مهر ماه جاري در تهران برگزار خواهد شد، گفت: مقامات كشوري و لشكري، اساتيد دانشگاهي و حوزوي، اندیشمندان ايراني و بين المللي در اين اجلاسيه دعوت دارند.
حجت الاسلام نظري با اشاره به اينكه امسال اين اجلاسيه در چهار محور اصلی و 18 محور فرعی، فراخوان مقاله داشت، يادآورشد: شعار استراتژيك و راهبردي اقتصاد مقاومتي؛ اقدام و عمل از منويات رهبري(حفظه الله) يكي از محورهاي اين اجلاسيه بين المللي است.
وي خاطرنشان كرد: 200 مقاله از محققان و اندیشمندان کشورهای آمریکا، مصر، عراق، لبنان و الجزایر به دبیرخانه این اجلاسیه بین المللی رسيده است .
دبیر هفتمین اجلاس بین المللی دكترين جهاني دهه غدیر همچنین از دريافت 200 مقاله از محققان و پژوهشگران مسائل دینی جمهوري اسلامي ايران به این اجلاسیه خبر داد و گفت: پس از بررسی آثار و مقالات برتر علاوه بر ارائه به صورت سخنرانی در اجلاسیه به صورت کتاب چاپ می شود.
حجت الاسلام نظري از غدير به عنوان شناسنامه شيعه ياد كرد و برلزوم فرهنگ سازي دهه غدير به عنوان يك اصل غيرقابل انكار تاكيد كرد.
وي ادامه داد: غدير زبان گويا باشد براي تمدن ديني و ترويج آئين الهي كه در مذهب ما به عنوان مذهب تشيع وجود دارد چراكه جامعه امروز براي رسيدن به تعادل و تكامل بايد فرهنگ غدير را احيا نمايد.
حجت الاسلام نظري با بيان اينكه غدير ثبات خلافت و عاشورا استمرار امامت را رقم زد، گفت: امسال تلاش شده با توجه به اين مهم اجلاسيه دكترين دهه غدير در آستانه محرم حسيني برگزار شود.
وي با بيان اينكه دهه غدير دولتي نيست بلكه مردم نهاد است، افزود: غدير يك فرهنگ ديني نيست، غدير در زندگي روزمره انسان اثرگذار است.
حجت الاسلام نظري با تاكيد اينكه دولتي شدن دهه غدير از دوام و استمرار برنامه ها مي كاهد، از جانمايي المان دهه غدير و نامگذاري اتوبان ساري به نام غدير در آينده اي نزديك خبر داد.
وی گفت: همچنین ساخت مجموعه ای آموزشی و فرهنگی در مازندران با نام غدیر نیز در دستور کار قرار دارد .
به گزارش شبستان، نخستین اجلاس بين المللي دكترين جهاني دهه غدیر در سال 1386 با حضور اندیشمندان و محققان دینی 40 کشور جهان در ساری برگزار شد.
نظر شما