به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجتالاسلام علیرضا نجفی، مدیرکل جامعهالقران الکریم کشور در آئین تجلیل از 110 حافظ و پژوشگر قرآنی جامعه القرآن عسگریه به فعالیت 800 مرکز جامعه القرآن در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: این مراکز در سه بخش خردسالان، خواهران و برادران در استانهای مختلف فعالیت دارند.
وی در ادامه با اشاره به ارائه خدمات آموزشی مفاهیم، معار، صوت، تجوید و تفسیر قرآن در در کنار حفظ قرآن در مراکز جامعهالقرآن کشور افزود: این در حالی است که مردم عادی جامعه القرآن را تنها به عنوان مرکز حفظ قرآن میشناسند.
مدیرکل جامعهالقرآن الکریم کشور با اشاره به اینکه موسسه قرانی متبوعش تنها موسسهای است که از صفر تا صد نیازهای آموزشی مورد نیازش را خودش تامین میکند، تصریح کرد: از این رو تدوین، انتشار، تهیه کلیپ و مولتی مدیا برای آموزش قرآن در خود موسسه تولید میشود.
وی همچنین به به خدمت گرفتن همه وسایط ارتباط جمعی برای آموزش قرآن در موسسه جامعه القرآن الکریم اشاره کرد و افزود: ما در حال حاضر آموزشهای غیر حضوری خود را از طریق همه شبکههای اجتماعی مورد استفاده در کشور ارائه میدهد.
حجتالاسلام نجفی به راهاندازی مرکز کشوری آموزشهای غیر حضوری قرآن اشاره کرد و گفت: این مرکز نه تنها در کشور بلکه در دیگر کشورهای جهان خدمات آموزشی یادگیری قرآن را ارائه میدهد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه مسئولان فرهنگی در خصوص تحقق فرمایشات بزرگان در حوزه فرهنگی آنگونه که باید عمل نکردهاند، خاطر نشان کرد: مسئولان نسبت به فرهنگسازی در حوزه خردسالان غفلت کردهاند و باید هر چه زودتر به راه اصلی خود بازگردند.
مدیرکل جامعهالقرآن الکریم کشور با بیان اینکه عموم مردم جامعه باید نسبت به تسهیلاتی که برای آنها در ازای حفظ قران کریم ارائه میشود، آگاهی یابند، افزود: باید توجه داشته باشیم که هر فرد با حفظ قرآن کریم به صورت کامل میتوانند مدرک کارشناسی دریافت کنند و همچنین پسران نیز میتوانند در صورت حفظ قرآن کریم محل خدمت سربازی را خودشان انتخاب کنند و همچنین دو ماه کسری خدمت دریافت کنند.
وی افزود: تحصیل رایگان در دانشگاهها نیز از دیگر مزایای حفظ قرآن است که البته بروکراسی اداری دارد اما قانون در این زمینه وجود دارد.
نظر شما