ناصر مقدم، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در گفتگوی اختصاصی خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان اظهار کرد: جمعیت مستعد و با استعداد در سراسر میهمن عزیزمان پراکنده هستند.
وی با اشاره به اینکه استعداد، شهری و روستایی نمیشناسد و بسیاری از بزرگان کشورمان روستازاده هستند و از امکانات به ظاهر فراوان مراکز استانها برخودار نبودند، ادامه داد: علیرغم این کمبودها، تلاشهای فراوانی که انجام دادند موجب شده است تا این گروه در ردیف مفاخر کشور قرار گیرند.
مقدم بر شناسایی این استعدادها تاکید کرد و گفت: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد یکی از مراکز مهم در راستای شناسایی و شکوفایی این استعدادها می باشد از اینرو کانونهای روستایی این بستر را فراهم کرده اند تا جوانان روستایی بتوانند از امکانات موجود در آن بهرهمند شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان به عنوان متولی فرهنگی در استان به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز در کانونهای روستایی تاکید کرد و تصریح کرد: کتاب و نرم افزارهای به روز برای بهرهمندی جوانان روستایی در اختیار آنان قرار میگیرد.
به گفته مقدم، اگر کانونهای مساجد به امکانات روز مجهز شوند، جوانان به سمت کانونها سرازیر شده و با عشق و علاقه در کانونها فعالیت میکنند.
این مقام مسوول به نخستین کنگره فرهنگ و هنر روستا و عشایر که به همت ستاد عالی کانونهای مساجد برگزار می شود، اشاره کرد و یادآور شد: این کنگره طرح خوبی در راستای شناسایی استعدادهای جوانان روستایی در رشتههای فرهنگی، هنری و قرآنی است.
وی یکی دیگر از مزیتهای برگزاری این کنگره را تعامل و ارتباط نخبگان روستایی استانها با یکدیگر اعلام کرد و ادامه داد: ایجاد رقابت سالم و تبدیل استعدادهای بالقوه به بالفعل از دیگر مزایای این طرح است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با تقدیر از عملکرد حجت الاسلام سلیمانی دبیر ستاد عالی کانونهای مساجد کشور در اجرای چنین طرحهایی خاطرنشان کرد: امید میرود با حضور نخبگان روستایی استان زنجان زمینه برای استعدادیابی و رشد خلاقیت این جوانان فراهم شود.
نظر شما