احیای شرکت کاسپین پلیمر سپاهان با کمک بنیاد برکت

خبرگزاری شبستان:بنیاد برکت با مشارکت در تولید سالانه ۵۰۰ تن پلی پروپیلن انبساطی باعث شد تا شرکت کاسپین پلیمر سپاهان به عنوان یک شرکت دانش بنیان و مبتکر در زمینه تولید پروپیلن شناخته شود.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: بنای تأسیس بنیاد برکت، دستور مقام معظم رهبری خطاب به رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، دکتر مخبر، بوده است. بنیاد برکت در 20 آذر ماه سال 1386 توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تأسیس شد تا به عنوان مجموعه‌ای برای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و انجام امور عام‌المنفعه در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته فعالیت کند. این نهاد با تفأل بر قرآن کریم (آیه‌ 96 از سوره‌ مبارکه‌ اعراف) «برکت» نامیده شد تا از همان ابتدا پیام‌آور برکت و توسعه در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ کشور باشد.

 

بنیاد برکت که منابع مالی آن از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تأمین می‌شود، در بیش از هشت سال فعالیت مستمر خود دستاوردهایی در زمینه‌های گوناگون به ارمغان آورده است. بنیاد برکت به منظور توسعه و توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی در مناطق محروم آغاز به کار کرد، به همین دلیل وجود استراتژی مناسب و منحصر به فرد از همان ابتدا بر بنیان‌گذاران آن آشکار بود. به همین منظور و پس از مطالعات اقتصادیِ بیش از 80 مدل مشابه در جهان، الگوی فعالیت این بنیاد تدوین شد؛ الگویی که مطالعه‌ی آن نشان می‌دهد نه کم‌نظیر، که در سطح جهان بی‌نظیر است.

 

هم اکنون بنیاد برکت در حوزه‌های وسیعی در جهت خدمت به محرومین و نقاط کم‌تر توسعه‌یافته فعالیت دارد که مواردی از قبیل توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی، توسعه‌ فضاهای آموزشی از طریق تأسیس مدارس برکت، انجام امور زیربنایی، ساخت مراکز فرهنگی- مذهبی، توسعه‌ی خدمات بیمه‌ای، مالی و حمایتی، توسعه‌ی محصولات راهبردی دارویی با تأکید بر فناوری‌های نوین، ساخت بیمارستان و افزایش دسترسی آحاد جامعه به‌ویژه هم‌وطنان ساکن مناطق محروم به خدمات بهداشتی و درمانی را شامل می‌شود.

 

بنابراین گزارش،  بنیاد برکت در بخش‌های مختلفی همچون صنعتی و کشاورزی، انجام طرح‌های عمرانی و زیربنایی فعالیت می کند و در حال حاضر بنیاد برکت با بررسی طرح پلی پروپیلن انبساطی و مشارکت 49 درصدی با حجم سرمایه گذاری 90 میلیارد ریال، چرخ های تولید در شرکت کاسپین پلیمرسپاهان اصفهان را دوباره به حرکت درآورد و سبب شد ایران در ردیف 20 کشور برتر تولید کننده این محصول قرار بگیرد.

 

این گزارش می افزاید: احمد مختار، مدیرعامل شرکت کاسپین پلیمر اصفهان در این رابطه به ایرنا گفته است: "این شرکت به عنوان اولین شرکت تولیدکننده پلی پروپیلن یا EPP در ایران با تولید سالانه 500 تن محصول و با توان عرضه با یک سوم قیمت وارداتی، واردات این محصول به کشور را به صفر رساند . شرکت کاسپین پلیمر سپاهان در سال 84 به منظور تولید قطعات پلیمری خاص و فوم های فشرده با کاربرد در صنایع خودروسازی، هواپیماسازی، تجهیزات رادیویی، ساختمان سازی و بسته بندی با مدرن ترین دستگاه های دنیا آغاز به کار کرد، اما به دلیل تحریم های اقتصادی فعالیت این شرکت با رکود مواجه شد.

 

خط تولید در سال 93 به طور کامل متوقف شده بود، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با مشارکت در تولید سالانه 500 تن پلی پروپیلن انبساطی باعث شد تا شرکت کاسپین پلیمر سپاهان به عنوان یک شرکت دانش بنیان و مبتکر در زمینه تولید پروپیلن شناخته شود. با آغاز مشارکت بنیاد برکت، تولید شرکت کاسپین پلیمر سپاهان از اواخر سال 94 مجدد آغاز شده است و این شرکت توانایی تولید روزانه هزار قطعه و سالانه حدود 100 تن قطعات پلیمری خاص و فوم های فشرده را دارد."

 

یادآور می شود: بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تاکنون در 265 طرح توانمندسازی اقتصادی در 31 استان کشور با حجم کل سرمایه گذاری 47 هزار و 400 میلیارد ریال مشارکت داشته است. براساس این مشارکت، بنیاد برکت برای 165 هزار و 775 نفر فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده است.

کد خبر 570917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha