مغازه های غیر واقعی؛ سود های واقعی

خبرگزاری شبستان:مغازه های مجازی غیر واقعی و ویژگی ناپدید شدن آنان در یک شب بازار کلاهبرداری را در شبکه های اجتماعی داغ کرده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، بسیاری از کاربران اینترنت از سرعت آن انتقاد دارند اما با این وجود، طبق گفته ی سخنگوی ناجا 46 میلیون کاربر ایرانی در فضای مجازی وجود دارد که  29 میلیون نفر از کاربران جوانان هستند.

با ظهور شبکه های اجتماعی و گسترش آن، خرید و فروش کالا  به صورت مجازی نیز رونق یافته است و اگر در گذشته به دلیل مصرف کمتر از فضای مجازی اعتماد کمتری نیز به  فروشگاه های مجازی می شد اما امروزه با افزایش کاربران گویا اعتماد به فضای مجازی نیز افزایش یافته است و کاربران ترجیح می دهند تا کالا های خود را از طریق صفحه های شبکه های اجتماعی تهیه کنند.

 

صفحه های زیادی را در شبکه های اجتماعی شاهدیم که به تبلیغ های کالاهای گوناگون از پوشاک گرفته تا وسایل خانه می پردازند، بر خی از مدیران این صفحات ادعا دارند در خارج از کشور زندگی می کنند و اجناس اورجینال با قیمت های بالا در اختیار مشتریان قرار می دهند، اجناسی که مشتریان آن تنها دلخوش تصاویر منتشر شده هستند.

درستی و نادرستی این مغازه های مجازی مشخص نیست چراکه آنان شعبه ای در دنیای واقعی ندارند و تنها افراد باید به صفحه های آنان در شبکه های اجتماعی اعتماد کنند، شبکه هایی که مدیر صفحه  می تواند در یک شب آن را غیر فعال کند و هیچ اثری از مغازه مجازی بر جای نگذارد.

برخی از صفحات تبلیغاتی کاربران زیادی را جذب خود کرده است و خیلی ها نیز از طریق گذاشتن پیام تمایل خود را برای خرید نشان می دهند اما باز کاربران از درستی و نادرستی آن  مطمئن نیستند با این حال برخی از افراد که جذب اجناس های رنگی و شیک فضای مجازی می شوند، خود را مجاب به اعتماد به این صفحات می کنند تا با پرداخت پول به صورت اینترنتی به جنس مورد علاقه خود برسند.

 

به دلیل مجازی بودن مغاره ها و ناپدید شدن آنان در یک شب بازار کلاهبرداری و سودجویی نیز داغ است و خیلی از شیادان با ساختن چندین صفحه اقدام به  فریب افراد می کنند و با انتشار تصاویر اجناس شیک کاربران را وسوسه به خرید می کنند و هنگامی که فرد اقدام به خرید و پرداخت پول از طریق اینترنت می کند  نه تنها به جنس مورد علاقه خود نمی رسد بلکه تازه متوجه می شود که فریب خورده است.

 

اعتماد به مغازه های مجازی در شبکه های اجتماعی آنقدر زیاد شده است که به گفته ی ، سردار سعید منتظرالمهدی 81 درصد جرائم در فضای مجازی در حوزه مالی و کلاهبرداری است.

 

با وجود هشدار هایی که پلیس فتا به کاربران می دهد اما نه تنها جرایم کاهش نیافته است بلکه 47 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

 

البته برخی از صفحات یا مغازه های مجازی را می توان فرصت برای اشتغال زایی افراد دانست، افرادی که شیاد نیستند، افراد با هزینه های کمتری نسبت به دنیای واقعی کالا های خود را از طریق فضای مجازی به فروش می رسانند اما  این روزها آنقدر مغازه های مجازی زیاده شده است که تشخیص فرشنده های واقعی از غیر واقعی سخت است، انتظار می رود  در این موارد تا سطح آگاهی مردم و نظارت افزایش یابد تا کمتر مردم متضرر شوند.

 

 

کد خبر 570744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha