به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، چاپ و انتشار٣٧ عنوان از آثار و نسخ خطی ارزندۀ دانشمندان و متفکران حوزۀ فرهنگ اسلام و ایران در ٤٨ مجلد،چاپ و انتشار ٣ نشریۀ پژوهشی و تخصصی و ضمائم آن در حوزۀ نسخه های خطی، متن شناسی و نسخه شناسی، ایران شناسی، تاریخ علم اسلام و ایران را می توان از دیگر دستاوردها برشمرد.
همچنین بنا بر این گزارش همکاری در ثبت جهانی ٣ اثر بسیار مهم و ارزشمند ایران در حافظۀ جهانی یونسکو: مسالک و ممالک، عرفات العاشقین و عرصات العارفین، جامع التواریخ. (شایان ذکر است از میان آثار پیشنهاد شده به دبیرخانۀ کمیتۀ ملی حافظۀ جهانی برای ثبت، ١٥ اثر را مرکز پژوهشی میراث مکتوب پیشنهاد داده است)، چاپ و انتشار نزدیک به ٢٠ عنوان کتاب با مؤسسات و مراکز بین المللی مانند مؤسسه مطالعات اسماعیلیه لندن، مؤسسۀ مطالعات اسلامی دانشگاه آزاد برلین، مرکز ملی پژوهشهای علمی فرانسه... و قرارداد همکاری با انتشارات بریل، با بیش از ٣٣٠ سال سابقۀ فعالیت علمی در اروپا، برای ترجمۀ برخی آثار نفیس منتشر شده در میراث مکتوب به عنوان دیگر دستاوردهای این مرکز در سه ستال گذشته عنوان شده است.
تهیه و دریافت بیش از ٥٥٠ نسخۀ خطی و مجموعۀ نفیس و ارزشمند از کتابخانه ها و فراهم آوردن امکان دسترسی به همهه نشریات و بیش از ١٥٠ عنوان از کتابهای مرکز پژوهشی میراث مکتوب با «نرم افزار کتابخانۀ میراث مکتوب» که در هفتۀ دولت رونمایی خواهد شد از دیگر دستاوردهای این مرکز می باشد.
نظر شما