به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، عبدالحسین رحیمی، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران در دویست و هشتاد و هفتمین جلسه شورای شهر با اشاره به گزارش عملکرد این سازمان گفت: برای ورود به برخی موضوعات باید تابوها شکسته شود.
رحیمی با اشاره به مشکلات و دغدغه های میادین میوه و تره بار در 35 سال اخیر خاطرنشان کرد: تحویل بار اضافی، کیفیت محصول نامرغوب و برخورد نامناسب از مهمترین مسایل موجود در سازمان میادین بوده است.
وی اظهار داشت: در هیچ جای دنیا نداریم که شهروندی وجهی را باید دریافت کالا پرداخت کند اما حق انتخاب آن را نداشته باشد.
رحیمی در ادامه در پاسخ به اظهارات اعضای شورای شهر درباره میوه های قاچاق گفت: حتی یک کیلوگرم میوه قاچاق در مراکز میوه و تره بار شهرداری تهران عرضه نمی شود.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با بیان اینکه فروش میوه های قاچاق در مراکز میادین میوه و تره بار شهرداری غیرقانونی است، خاطرنشان کرد: عملا هم نمی توانیم میوه های قاچاق را در این میادین عرضه کنیم چرا که قیمت گذاری در این میادین حداقل بین 20 تا 40 درصد پایین تر از قیمت بازار است.
رحیمی به احداث 3 میدان میوه و تره بار در شهر تهران اشاره کرد و گفت: با پیگیری هایی که معاونت خدمات شهرداری تهران انجام داده است مکان هایی را برای ایجاد میادین میوه و تره بار در تهران شناسایی کرده ایم که تا پایان برنامه سه مرکز جدید میوه و تره بار در تهران راه اندازی می شود.
رحیمی درباره فروش محصولات تراریخته نیز گفت: از مخالفان سرسخت محصولات تراریخته هستیم و این محصولات نباید به کشور ما وارد شود.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تصریح کرد: با توجه به اینکه محصولات تراریخته باعث ایجاد تغییرات ژنتیکی می شود بنابراین این نوع محصولات در مراکز میوه و تره بار شهرداری تهران فروخته نمی شود.
وی درباره فروش غیر حضوری اقلام مراکز میوه و تره بار گفت: این طرح را به دلیل سلیقه ای بودن انتخاب میوه ها نتوانستیم اجرایی کنیم اما در بخش محصولات بسته بندی شده نظیر عرضه دام می توانیم از این طرح استفاده کنیم.
رحیمی با بیان اینکه به ندرت در بازارهای میوه و تره بار ضایعات میوه باقی می ماند، خاطرنشان کرد: ضایعات میوه به نحو دیگری استفاده می شود مثلا به صورت کنسرو مورد استفاده مجدد قرار می گیرد.
نظر شما