به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، حسین صلح جو بیان کرد: مسجد سنگر و پایگاه است و درکنار اینکه مرکزی برای پاسخگویی به مطالبات مردمی است، یکی از مهمترین کارکردهای مساجد پیوند بین نسل امروز و فرداست و درکنار این، پایگاه سیاست و جایگاه عبادت است.
وی ادامه داد: انسان در زندگی نیازمند ارتباط با پروردگار خود و اجتماعی است که در آن زندگی میکند، مسجد به عنوان پایگاه دینی و اجتماعی، موجب گردآمدن آحاد مردم در کنار یکدیگر می شود و به اتحاد آنان منجر خواهد شد.
رئیس کمیسیون پیگیری و نظارت شورای اسلامی شهر قزوین اضافه کرد: امروزه محلاتی که مساجد پررونقی دارند مردم محلات آنها گرفتار مفاسدی همچون اعتیاد، بزهکاری و گسست اجتماعی نخواهند شد، چراکه مسجد پررونق، جنبههای مثبت یک محله همچون صفا، امنیت، آرامش و تعالی را تقویت می کند، به همین خاطر اثرات و تبعات نیکوی مسجد برای مسلمانان ماندگار است.
وی تأکید کرد: دشمن توطئه و برنامه ریزی مفصلی را برای دوری مردم از مساجد و پایگاه ها به انجام می رساند، جوانان باید مسجد را نقطه امید و پایگاه خود بدانند و امام جماعت و فرمانده پایگاه زمینه حضور اقشار مختلف و به ویژه جوانان و نوجوانان را در مسجد فراهم کنند و با تقویت این پایگاه مستحکم نقشه های دشمنان را ازبین ببرند.
صلح جو گفت: پایگاه اجتماعی مسجد و بسیج مساجد باید هرروز ارتباط قوی تری داشته باشند و بسیج مساجد پیوندی مستحکم با بسیج اقشار داشته باشد.
وی با اشاره به مصوبات و سیاست گذاری های شورای شهر قزوین در توسعه و رونق مساجد بیان کرد: پارلمان محلی قزوین با مصوباتی که برای ایجاد زیرساخت های فرهنگی داشته، به گسترش مسجد در مناطق تازه توسعه یافته اقدام کرده و حدود 23 قطعه زمین واگذار کرده است.
این عضو شورا خاطرنشان کرد: پایگاه مذهبی، هیئت مذهبی و یا کانون فرهنگی که در مساجد ایجاد می شود، هرکدام از آنها با برنامه های مهمی که تدوین می کنند، افرادی را به خود جذب کرده و آنان را از ناهنجاری های اجتماعی دور کرده و عبادت و بندگی و مقابله با شیطان را بیشتر از گذشته دربین آنان رواج می دهند.
نظر شما