رضا زیودار، کارشناس فرهنگی و اجتماعی لرستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، گفت: روش های دشمنی استکبار با اسلام همواره و روز به روز پیچیده تر می شود، این پیچیدگی به تحولات این کشورها در حوزه فناوری و تکنولوژی در حدود 40 سال گذشته مربوط است، در سال 1357 هنوز اینترنت، تلفن همراه و ماهوراه و برخی ویژگی های منحصر به آنها به شکل امروزی و با گستردگی کنونی و استفاده عمومی ایجاد نشده بود.
وی افزود: در آن زمان دولت آمریکا برای ارسال پیام به ایران باید از رادیو های موج کوتاه با افرادی بهره می گرفت که در حوزه رسانه و مطبوعات در داخل کشور فعال بودند، اما امروز تکنولوژی به صورت گسترده ای پیشرفت کرده است.
زیودار، اظهار داشت: امروز مردم ماهواره هایی را در اختیار دارند که بیش هزار کانال را نمایش می دهد و آنها از این ابزار بهره می جویند، که این ماهواره ها علاوه بر دنبال کردن اهداف سیاسی به دنبال تخریب اخلاق و فرهنگ جامعه نیز هستند.
وی ادامه داد: در آمریکا و کشورهای غربی شبکه ها و کانال های مختلف ماهواره ای وجود دارد که هیچ کدام از آن شبکه ها از نظر فشار اخلاقی، هیچ شباهتی با چیزی که در حال حاضر در ایران و دیگرکشورهای اسلامی که ماهواره قابل دریافت است این قبیل شبکه ها به صورت رایگان در اختیار بینندگان قرار می گیرد، ندارند.
زیودار با بیان اینکه درعرصه اینترنت هم همین ماجرا اتفاق افتاده است، ادامه داد: به این ترتیب که تعداد سایت های غیر اجتماعی به شدت بالاست و هم سایت های سیاسی ایجاد شده که به فعالیت در فضای مجازی مشغولند.
وی، اذعان داشت: پیشرفت تکنولوژی کمک کرده که دولت آمریکا و اسرائیل و برخی دولت های غربی که قبلا برای ارتباط با کشورها مشکل داشتند، امروز بتوانند برای حضور رسانه ای و تبلیغاتی در ایران و بسیاری از کشورهای مسلمان سد ها را بشکنند و حضور بیشتری داشته باشند، بنابراین می توان عناد ورزی آنها را از این دریچه نیز مورد توجه قرار داد.
زیودار، بخش عمده ای از بودجه ای که دولت امریکا رسما و علناً برای فعالیت های براندازانه در کشور های اسلامی هزینه می کند، صرف همین پروژه های می شود که در حوزه تکنولوژی و فناوری های جدید تعریف شده اند.
وی ادامه داد: مثلا کشورهای غربی در فتنه 88، از اینترنت استفاده های زیادی می کردند، اما مواردی که در بالا آمد ارتباط داشتن آنها با موضوع اسلام هراسی است.
زیودار، بیان کرد: موضوع اسلام هراسی و تبلیغات وسیع در این حوزه مساله ای نیست که بتوان به راحتی از کنار آن گذشت.
زیودار، بیان کرد: آغاز اسلام هراسی را می توان از همان شروع اسلام دید، در صدر اسلام و درهمان مکه و مدینه نیز مخالفین اسلام تهمت های را به اسلام و مسلمانان می زدند و فضایی را ایجاد می کردند که مسلمانان و چهره ها و اهدافشان را مخدوش کنند، آنها در ضدیت با اسلام جدی و شدید عمل می کردند و اینگونه برخوردها با دین الهی همواره تداوم داشته و دارد، همانطور که در جنگ های صلیبی هم شدت گرفته بود.
وی ادامه داد: در دوران معاصر جریان جدید اسلام هراسی با حضور صهیونیست ها در فلسطین بسیار قوت گرفت و همه پیش از تشکیل رژیم صهیونیستی و پس از آن صهیونیست ها متوجه بودند که زمین ها را اشغال کرده اند که متعلق به خودشان نیست و متعلق به مسلمانان است.
زیودار، بیان کرد: اشغالگران این را هم متوجه بودند که با توجه به اهمیتی که این منطقه و قدس شریف برای مسلمانان دارد، مسلمانان نمی توانند نسبت به اشغال آن بی توجه باشند، پس باید مقابله کنند.
وی افزود: صهیونیست ها با توجه به ضعف های آن زمان مسلمانان و جهان اسلام احساس کردند که قدرت این مقابله را دارند.
زیودار، اظهار داشت: سران بسیاری از کشورهای اسلامی کاملا با صهیونیست ها هماهنگ بودندو آنها به این نتیجه رسیدند که فقط ممکن است یک سری اعتراضات مردمی مطرح باشد که قابل سرکوب است و مشکل جدی برای آنها ایجاد نمی کند.
وی بیان کرد: البته این اتفاق نیفتاد، بلکه مردم فلسطین مقاومت کردند و با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، خون جدیدی در رگ های مقاومت و جهان اسلام جریان یافت.
زیودار، بیان کرد: صهیونیست ها از همان ابتدا با توجه به این که مسلمانان دشمن اصلی آنان بودند از ابزارهای مختلفی برای بد جلوه دادن چهره مسلمانان و اسلام استفاده کردند و امکانات بسیاری را برای این منظور به کار گرفتند.
وی بیان کرد: در این راستا اگر دقت شود، متوجه خواهید شد که خیلی از رسانه های مهم آمریکا در دست صهیونیست هاست، آنها از این اهرم ها برای ضربه زدن به مسلمانان و اسلام استفاده کرده و می کنند.
زیودار، ادامه داد: بنابراین باید تصریح کنیم که اسلام هراسی یک عقبه تاریخی دارد و البته با پیروزی انقلاب اسلامی این پروژه در دنیا دامنه و شدت بیشتری یافته است.
این کارشناس بیان کرد: اگر بخواهیم بدانیم که چه زمانی اسلام هراسی کمتر خواهد شد، باید انگیزه ای که اسلام هراسی را افزایش داده پیدا کرده و از بین ببریم، که این امر زمانی اتفاق می افتد که رژیم صهیونیستی نباشد.
زیودار، بیان کرد: در حال حاضر صهیونیست برای حفظ خود با مسلمانان ضدیت و برخورد می کند و اگر نباشد دیگر دلیل چندانی برای برخورد و هزینه های گزاف وجود ندارد.
وی ادامه داد: درخصوص شیوه های اسلام هراسی باید یادآورشویم که این دولت های مستکبر به شدت از رسانه ها و هالیود استفاده می کنند، در حوزه کتاب و مطبوعات نیز به شدت فعالند.
زیودار، اذعان داشت: هم اکنون در رسانه های آمریکا اگر کسی علیه چینی ها، یا سیاه پوستان، یهودی ها و یا دیگر نژاد ها اهانتی و یا اعتراضی داشته باشند، حتی از کار اخراج می شود، در حالی که تنها دینی که اهانت به آن جایز است و گروه اهانت کننده چه بسا تشویق هم می شود، اسلام است.
وی بیان کرد: با اینکه درآمریکا قوانینی علیه سخنرانی های نفرت انگیز داریم، مبنی براینکه سخن های نفرت آور نباید در رسانه ها پخش شود و با افراد مختلفی برخورد می کنند، اما این قانون در خصوص مسلمانان اجرایی نمی شود.
زیودار، ادامه داد: موضوع اسلام هراسی در آمریکا و غرب یک مثلث است، یک ضلع این مثلث رسانه ها هستند، یک ضلع دیگر دولت ها و ضلع سوم آن اشخاصی هستند که در اتاق های فکر این نوع برخوردها را توجیه می کنند.
وی افزود: حتی در این مجموعه آدم هایی هستند که خودشان مسلمان زاده اند، به هر حال باید توجه داشت که این وضعیت کاملا حساب شده است و سیستماتیک دنبال می شود.
کارشناس فرهنگی و اجتماعی لرستان، اظهار کرد: حرکت عظیمی که در این حوزه وجود دارد و بودجه های سنگینی مصرف می شود نشان می دهد که دولت آمریکا، رژیم صهیونیستی و ارگان های دولتی و بسیاری از نهاد های غیر دولتی در این حوزه شدیداً فعالند که البته حساسیت و دقت ویژه ما را می طلبد.
نظر شما