اعتصاب غذا تنها ابزار اسرای فلسطینی برای ابراز خشم

خبرگزاری شبستان: بسیاری از فلسطینیان بر این باورند که قضیه «فلسطین»، در سایه بی مبالاتی پادشاهان عرب، تاریک ترین مراحل خود را سپری می کند.

به گزارش خبر گزاری شبستان؛ "روسیا الیوم" در مقاله ای به قلم "یافا ستیتی" نوشت: بسیاری از فلسطینیان بر این باورند که  قضیه «فلسطین»، در سایه بی مبالاتی کشورهای عربی و فشارهای رژیم صهیونیستی، تاریک ترین مراحل خود را سپری می کند، به ویژه اینکه اسباب تنش و تشدید در حال حاضربه طور مداوم برقرار است.

با این حال، موضوع  اعتصاب غذای «بلال کاید» اسیر فلسطینی در اعتصاب غذا،  در واقع به گونه ای انگیزه پاسخ ملت خشمگین فلسطین است، زیرا او از هفتاد روز پیش که اعلام اعتصاب غذا کرده با لحظات بسیار سخت زندگی خود مواجه است.  در حال حاضر به تخت بیمارستان «برزلای» بسته شده و در انتظار تصمیم دادگاه است که تا روز پنج شنبه به تعویق افتاد. 

به همین دلیل تحرک مردمی در حمایت  از استقامت «بلال» در پاسخ به  سیاست بازداشت اداری افزایش می یابد . «عیسی قراقع» رئیس امور اسرا معتقد است که اقدام «اسرائیل»  در مورد اسرای اعتصاب کننده، در حقیقت تلاش برای کشتار آنها از طریق رها کردن آنان در ادامه اعتصاب غذائی بدون عمل به هیچ یک از خواسته هایشان است. وی در مورد وخامت اوضاع جسمانی «بلال» که هر لحظه منجر به مرگ او خواهد شد، هشدار داد. 
پرونده زندانیان، به ویژه بازداشت شدگان اداری، یکی از پرونده های اصلی است که زندگی فلسطینیان را دچار اختلال کرده و  شانس صلح را کاهش می دهد.

 با توجه به نتایج یک نظرسنجی مشترک اسرائیلی و فلسطینی که توسط مرکز فلسطینی تحقیقات سیاسی و مؤسسه دموکراسی اسرائیل با حمایت مالی اروپا انجام شد، کاهش سطح اعتماد بین طرفین و تعداد حامیان راه حل دو دولت به چشم می خورد.

«عصام بکر»، هماهنگ کننده نیروهای ملی فلسطین، تاکید کرد که افراط گرایی بیش از حدی در جامعه اسرائیلی وجود داشته و موانعی بر سر راه فرصت های صلح وجود دارد. این موضوع به وضوح به سقوط راهکار حل دو دولت در قبال سیاست اسرائیل برای تحمیل یک راه حل واحد و  خطر جدی رشد پدیده نژادپرستی و افراط گرایی اشاره دارد.

خیابان های «فلسطین» شاهد کاهش اعتماد به راهکار حل دو دولت به دلیل اقدامات اسرائیل و تحمیل واقعیت شهرک سازی است که منجر به رشد سرخوردگی و ناامیدی در میان فلسطینی ها شده است.

در این نظر سنجی، که از دو هزار فلسطینی و اسرائیلی به عمل آمده است، نشان می دهد 51% فلسطینیان و 59% اسرائیلی ها از راهکار حل دو دولت حمایت می کنند.  شرکت کنندگان در پاسخ به سوالی در مورد جزئیات راه حل برای توافق پایدار که هر دو کشور به مرزهای سال 1967 همراه با تبادل اراضی باز گردند و بازگشت محدود پناهندگان و تقسیم قدس صورت گیرد، فقط 39% فلسطینیان و 46% اسرائیلی ها با آن موافق بودند. 

در مقابل بسیاری از فلسطینی ها و اسرائیلی ها با سازش دائمی مخالف هستند، آنها ممکن است دیدگاه های خود را نسبت به توافق در صورت تضمین کامل امنیت اعراب و اسرائیل تغییر  دهند. نظر سنجی نشان می دهد که طرفین به یکدیگر اعتماد ندارند.

فلسطینی ها، طرف اسرائیلی را مسئول وخامت اوضاع و رسیدن به یک حالت شبه بی اعتمادی نسبت به راه حل صلح آمیز به دلیل عملکرد شدید و فریب های سیاسی می دانند. آنها تاکید می کنند که اقدامات «تلاویو» از ادعاهای دروغین او در ارتباط با آمادگی خود برای صلح فاصله بسیاری دارد.

کد خبر 568775

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha