به گزاش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر ناطق نوری، متولی حوزه علمیه امام حسن مجتبی(ع) لواسان، صبح امروز چهارشنبه سوم شهریور ماه در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی این حوزه علمیه گفت: به دلیل آشنایی با منطقه در پیش از انقلاب می دانستم که علمای بزرگی در این منطقه زندگی کرده اند و مردم لواسانات نیز بسیار خداجو هستند، بر همین اساس تلاش کردیم در این منطقه مهم یک حوزه علمیه را تاسیس کنیم. ضمن اینکه نام این مرکز نیز به این دلیل به نام امام دوم شیعیان شد که امام حسن(ع) بسیار مظلوم است و به خاطر غریبی ایشان نام این مرکز را امام حسن مجتبی(ع) گذاشتیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: قرار بود یک شخصیت حقوقی تولیت مدرسه را بر عهده بگیرد، بر همین اساس بنا شد امام جمعه دائم تهران به عنوان تولیت معرفی شود و پس از اقدامات اولیه به مقام معظم رهبری مراجعه کردم و ایشان تمام کار را بر عهده بنده گذاشتند، امروز نیز ایشان به این مرکز همچنان لطف دارند.
الگوی ساخت مسجد آرامش بخش
حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری، خاطرنشان کرد: واقف این مرکز هنگام وقف تلاش داشت که یک مسجد نیز در کنار مرکز حوزوی ایجاد شود، بر همین اساس یک مسجد در کنار مدرسه علمیه افتتاح گردید.
متولی حوزه علمیه امام حسن مجتبی(ع) تاکید کرد: این مرکز از سهم امام و دستگاه های دولتی به هیچ وجه وجهی دریافت نکرده است و حتی از شهرداری ها دریافتی نداشته ایم. در تمام راهی که داشته ایم خیرین به ما کمک کرده اند، با همین کمک ها بسیاری از امکانات را برای حوزه ایجاد کردیم و مسجد را نیز یک پایگاه جامع برای منطقه ایجاد کرده ایم.
رییس اسبق مجلس شورای اسلامی در خصوص جایگاه بانوان، تصریح کرد: در مسجد جامع تلاش کرده ایم از نظر ساختاری مانند مدرسه عالی مطهری عمل کنیم و بانوان نیز بسیار راحت بتوانند در فعالیت های دینی شرکت کنند.
مسئول بازرسی دفتر رهبر انقلاب اظهار داشت: مانند برخی از مساجد تهران نخواستیم فضای اقتصادی در زیز مسجد ایجاد کنیم. بنده تلاش کردم به دلیل علاقه ای که به ورزش دارم، یک مرکز ورزشی بسیار خوب ایجاد کنیم تا طلاب در آن به فعالیت های ورزشی جهت پرورش جسمانی بپردازند. ضمن اینکه این فضا را به خارج از مرکز واگذار نمی کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری، گفت: برخی از مساجد مدرن ساخته می شوند، اما شبیه پاساژهای تجاری طراحی می شوند، به همین دلیل با الگوگیری از مدارس قدیمی و مرکز حوزوی فیضیه، این بنای آرامش بخش ایرانی اسلامی را احداث کردیم.
طلاب برای جامعه مفید باشند
متولی حوزه علمیه امام حسن مجتبی(ع)، خاطرنشان کرد: طلبه هایی که قدم در راه طلبگی گذاشته اند باید بدانند که در این راه باید به گفتار بزرگان دین عمل کنند و در نهایت برای جامعه خود مفید واقع شوند و اگر شد حتی یک نفر را اصلاح کنند.
وی تاکید کرد: یک روحانی می تواند دل ها را تغییر دهد، در گذشته افرادی بودند که بدکاران و قماربازان را تحت تاثیر قرار می دادند و آنها را به راه راست هدایت می کردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، یادآور شد: در زمان ساواک به من می گفتند تمام امکانات را در اختیار شما قرار می دهیم تا با شاه همکاری کنم، اما به دلیل سرپیچی از پیشنهادات آنها حتی من را خلع لباس کردند، اما بدون لباس نیز با رژیم شاه مبارزه کردم.
وی تصریح کرد: هیچ توقعی از طلاب و مردم این منطقه ندارم، تنها عاشق این هستم که از این مجموعه افراد صالحی بیرون بروند تا فهم جامعه خود را بالا ببرند. همیشه نیز در سخنانم گفته ام که دین شناسی بالاتر از دین داری است.
اهمیت حضور مدافعان حرم
حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری، بیان داشت: برخی می گویند که چرا مدافعان حرم به سوریه و منطقه می روند، متاسفانه این افرادی که این حرفها را می زنند فهم سیاسی ندارند، اگر امروز چند قدم جلوتر جلوی دشمن بایستیم قطعا در امنیت خواهیم بود.
وی گفت: سوریه پل ارتباطی ما با لبنان است و طرح آمریکایی ها این بود که با کنار زدن بشار اسد و محاصره سوریه بتوانند حزب الله لبنان و فلسطین را نیز نابود کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: نباید فلسطینی ها را اخوانی و سنی دید، آنها اولا مسلمان هستند و با رژیم صهیونیستی مبارزه می کنند.
نظر شما