به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، بررسی انتخابات شورای شهر، اقدام علیه منافقین امنیت ملت راتضمین کرد، دیدگاه نمایندگان احزاب درباره عملکرد دولت برخی از سرتیترهای اخبار حوزه احزاب در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:
حضور چهره های مشهور در شوراها مشکلی از کلانشهرها حل نمی کند
کمال الدین سجادی سخنگوی جبهه پیروان در گفت و گو با خبرنگار حوزه احزاب در مورد نواقص و خلاهای قانون انتخابات در انتخابات شورای اسلامی شهرها و ریاست جمهوری گفت: انتخابات شورای شهر و ریاست جمهوری دو انتخابات مهم هستند که با رأی مردم نتایج آن مشخص می شود که البته انتخابات شورای شهر برای مردم در دسترس تر بوده است.
وی اظهار کرد: متاسفانه شاهدیم که تعداد اعضای شورای شهر در استان تهران 10 نفر تقلیل یافته است البته شاید این امر مطلوب باشد اما تعداد زیاد به لحاظ مسایل اقتصادی و پرداخت حقوق تبعاتی را دربر داشته باشد و همین تعداد عنوان شده در مصوبه مجلس پاسخگوی وظایف شورا باشد.
سجادی تصریح کرد: شوراهای شهر فقط در انتخاب شهردار و برخی از امور عمرانی نظارت و دخالت دارند و امیدواریم افراد واجد شرایط وارد عرصه انتخابات شوراها شوند و افرادی که کار آنها ارتباطی به شهر و شهرداری ندارد به صرف اینکه چهره مشهوری هستند وارد شورا نشوند.
سجادی خاطرنشان کرد: باید نهادهای نظارتی در مورد ورود چهره های مشهور که شاید نیازی به حضور آنها نباشد دقت بیشتری داشته باشند.
تلاش می کنیم افراد واجد شرایط به لحاظ تجربه وارد شوراها شوند
وی تصریح کرد: جبهه خط امام و رهبری معتقدند باید جبهه اصولگرایان برای اینکه رأی مناسبی داشته باشند و بتوانند موفق شوند با یکدیگر ائتلاف داشته باشند و جبهه اصولگرایان 18 حزب و گروه سیاسی را تشکیل می دهد و ما تلاش می کنیم کمک کار وحدت تشکل های اصولگرایان باشیم تا شخصیت های حقیقی و حقوقی و افرادی که واجد شرایط هستند به لحاظ تجربه، دانش و شناخت شهر و برنامه های شهری به عنوان کاندیدا معرفی شوند.
سجادی افزود: باید مجموعه ای از اصولگرایان فهرستی تنظیم کنند تا همه اصولگرایان از این لیست حمایت کنند، نظر ما در انتخابات پیش رو در درجه اول ائتلاف و وحدت اصولگرایان است و ارایه لیستی که بتوان از آن حمایت کرد.
وی در مورد اختصاص میزان رأی نسبی به شورای شهر به هر کاندیدا و اکثریت مطلق آرا در انتخابات ریاست جمهوری و سایر خلاهای قانونی انتخابات تصریح کرد: قوانین مربوط به انتخابات و ریاست جمهوری و شورای شهر قطعا دارای نقایصی است و این نقایص خود را در طول سال های اجرایی نشان می دهد و باید یک گروه قوی از احزاب و حقوقدان ها نسبت به اصلاح آن اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: در انتخابات شوراها سوال های زیادی مطرح می شود به طور مثال آیا شورای شهر به حضور ورزشکاران نیاز دارند و اساس ورزشکاران در ورزش استان مورد نظر چه کاری را انجام دادند و آیا نباید افرادی در زمینه مدیریت شهری جامعه شناس و یا کارشناس عمران وارد شورای شهر شوند.
سجادی افزود: افرادی که جامعه شناس و یا متخصص فرهنگی هستند می توانند با برنامه هایی که ارایه می دهند در حل مشکلات شهری موثر واقع شوند. ورود افراد مشهور و ارایه نظراتی که مرجع کارشناسی ندارد نمی تواند مشکلاتی را از کلانشهرها حل کند اما مردم در انتخاب خود باید هوشیارتر و آگاه تر باشند و صرفا به جهت شهرت فرد وی را انتخاب نکنند.
وی گفت: باید در نظر بگیریم هر نهاد نظارتی که اقدام به تعیین صلاحیت کاندیدا می کند به اهلیت و تخصص کاندیدا توجه کند تا بداند که به لحاظ تخصص، سواد و تجربه آیا می تواند در جایگاه شناخت شهری موثر واقع شود.
سجادی یادآور شد: ممکن است در رقابت دو لیست از جامعه هنرپیشگان و یا ورزشکاران در رقابت با لیست جامعه شناس و اساتید فرهنگی گوی سبقت را بربایند اما آیا واقعا باید ببینیم جامعه هنری و یا ورزشی می تواند گره ای از مشکلات شهری باز کند.
وی گفت: باید مردم دقت لازم را در انتخاب کاندیدای مورد نظر داشته باشند تا هر کسی به صرف اینکه نامش در مجلات ورزشی و یا هنری شناخته شده است رأی نیاورد و وارد شورای شهر نشود.
برگزاری مراسم استقبال و معارفه اعضای جدید جامعه روحانیت مبارز
حجت الاسلام حسین ابراهیمی، عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان در مورد افزایش اعضای جامعه روحانیت مبارز گفت: جامعه روحانیت مبارز در طول تاریخ انقلاب محوریت داشته است و با هماهنگی جامعه مدرسین نقشآفرین بودهاند و امروز نیز باید این نقشآفرینی را استمرار دهند.
وی با اشاره به فوت و شهادت برخی از اعضای جامعه روحانیت مبارز تصریح کرد: با توجه به این موضوع اعضای جامعه روحانیت کاهش یافته است به همین جهت باید اعضای جامعه روحانیت افزایش یافته و به حدنصاب برسد.
حجت الاسلام ابراهیمی افزود: هر عضوی که به جامعه روحانیت اضافه می شود دارای توان و استعدادی است که می تواند آن را در این جامعه به کار بگیرد به همین جهت تلاش شد از بهترین افراد و موثرترین آنها و شخصیتهایی که بیشترین اثر را میتوانند داشته باشند دعوت شود و عضویت آنها در جامعه روحانیت با رای گیری پذیرفته شد.
وی گفت: معتقدیم حضور اعضای جدید می تواند جامعه روحانیت را تقویت کند و گستره فعالیت این جامعه را افزایش دهد و وقتی تشکلی از داخل به استحکام لازم رسید توان بیرونی این جامعه نیز افزایش مییابد به همین جهت اعضایی به جامعه روحانیت مبارز اضافه شدهاند که فردا در جلسهای معارفه و استقبال از اعضای جدید رسماً به جامعه روحانیت مبارز میپیوندند.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: قدوم یکایک اعضای جدید جامعه روحانیت را مبارک می دانیم و معتقدیم وجود یکایک افراد برای جامعه روحانیت مبارز قدرت، قوت و نیرویی خواهد بود و توان جامعه روحانیت را افزایش خواهد داد و هدف این است که ما بتوانیم جامعه روحانیت مبارز را توانمندتر از گذشته در صحنه کشور داشته باشیم.
گفتنی است اعضای جدید جامعه روحانیت مبارز عبارتند از: حجج الاسلام سید جمالالدین دینپرور مدیر بنیاد بینالمللی نهجالبلاغه، محمدتقی رهبر امام جمعه اصفهان، منتظری دادستان کل کشور، محمدیعراقی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری و آیات آلهاشم امامجمعه تبریز، محسن قمی نماینده استان تهران در مجلس خبرگان رهبری بهعنوان اعضای جدید به این جامعه پیوستند.
کاهش تعداد اعضای شوراها به ضرر شهرها نیست
شهاب الدین بی مقدار، نماینده تبریز و عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس در گفت و گو با خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان در مورد کاهش اعضای شورای شهر گفت: کاهش اعضای شورای شهر در مجلس نهم به تصویب رسید. تعداد زیاد اعضای شورا تصمیم گیری در شوراها را با سختی مواجه می کرد.
وی اظهار کرد: به نظر می آید کم شدن تعداد اعضای شوراها خیلی به ضرر شهرها نباشد و وظایف و تکالیف شوراها سریع تر به نتیجه برسد.
بی مقدار خاطرنشان کرد: هرچه تعداد اعضای شورای شهر در کلانشهرها بیشتر بوده کیفیت کار شورا پایین تر آمده است و به همین جهت مجلس تصمیم به کاهش تعداد اعضای شورای شهر گرفت.
نماینده مردم تبریز در مورد وظایف شوراها اظهار کرد: قانون شوراها تقریبا کامل است و در حال حاضر بحث واگذاری اداره کلانشهرها به شهردارها مطرح است که البته هنوز در این رابطه بحث جدی در کمیسیون شوراها انجام نشده است.
وی گفت: شورای عالی استانها و شورای شهر به دنبال آن است که درآمد پایدار شهرداری را هرچه زودتر تعریف کنند و این موضوع را به صورت لایحه در مجلس ارایه دهند. در صورت ارایه این لایحه شوراها اختیارات بیشتری در اداره شهرها خواهند داشت.
بی مقدار یادآور شد: در برنامه ششم در کمیسیون شوراها در بخشی که مربوط به بودجه و واریز آن به خزانه مطرح شده بود تا عوارض و درآمد ارزش های افزوده شماره گذاری و جرایم رانندگی تحت نظر شورای برنامه ریزی استان ها قرار گیرد که این ماده در کمیسیون شوراها مورد تایید قرار نگرفت و همین امر موجب حمایت از شوراها و شهرداری ها شد.
نماینده مردم تبریز با بیان اینکه بایدبتوانیم لوازم و ابزار قانونی برای اداره شهرها توسط شوراها ایجاد کنیم اظهار کرد: شهردار توسط شورا و یا مردم انتخاب می شود باید بتواند در نظارت بر نهادها و دستگاه های خدمت رسان موفق بوده و هزینه این دستگاه ها را برای خود مردم خرج کند در حقیقت اگر عوارض و مالیاتی از مردم کسب می شود شهرداری ها باید بتوانند با اختیارات کامل این بودجه را برای مردم هزینه کنند.
امريكا و صهيونيستها از قدرت حزبالله لبنان مي ترسند
حضرت آيت الله جنتي در ديدار جمعي از جوانان عضو حزب الله لبنان با تبيين قدرت الهامبخش انقلاب اسلامي ايران به ديگر كشورها و نهضت هاي اسلامي در جهان افزود: پيشتر همه باور كرده بودند كه قدرت نظامي صهيونيست ها به حدي است كه همه كشورهاي اسلامي نمي توانند بر آنان پيروز شوند اما حزب الله لبنان به مدد الهي توانست از نظر نظامي و سياسي اين رژيم اشغالگر را شكست دهد.
وي گفت: حزب الله در مقابل مؤمنين نرم و خاشع و در مقابل كفار و صهيونيست ها پايدار و سرافراز است و با جهاد در راه خدا از سرزنش ملامت كنندگان نمي هراسد.
حضرت آيت الله جنتي با تبيين نقش انقلاب اسلامي ايران در احياي اسلام افزود: پيش از انقلاب اسلامي، اسلام در انزوا بود و همه به مسلمانان با نگاه تحقير مي نگريستند. اسلام را سبب عقب ماندگي مي دانستند و علما منزوي بودند.
وي گفت: پيش از انقلاب دين از سياست جدا دانسته مي شد. بسياري از علما باور كرده بودند كه بايد به بحث و امور عبادي بپردازند و وارد مسائل سياسي نمي شدند و در مقابل ظلم و فساد حاكم و قدرت شاهنشاهي اعتراض نمي كردند.
رئيس مجلس خبرگان افزود: رهبري با ايجاد باور در ملت ايران و مسلمانان جهان عزت و قدرت آنان را احيا و اثبات كرد ما مي توانيم مانند صدر اسلام با ايجاد حكومت در مقابل دشمنان بايستيم.
آيت الله جنتي گفت: امام خميني (ره) قرآن را احيا كرد و با ترويج تبعيت از آيات جهاد به مسلمانان در جهان عزت داد.
وي افزود: پيش از انقلاب آيات جهاد در قرآن كريم فراموش شده بود اما امام با احياي آيات جهاد به همگان آموخت اسلام با سستي، خوشگذراني، اشرافيت و بي تفاوتي سازگار نيست.
رئيس مجلس خبرگان با اشاره به تاثير الهام آفرين انقلاب اسلامي ايران گفت: انقلاب خودبهخود به همه جا صادر و امام محبوب مردم آزاديخواه و ظلم ستيز در دنيا شد.
آيت الله جنتي افزود: انقلاب اسلامي ايران اكنون به كشورهاي مختلف جهان اسلام مانند عراق، لبنان ، فلسطين و ديگر كشورها صادر شده است.
وي گفت: پيش از انقلاب اسلامي ايران رژيم صهيونيستي در بسياري از كشورهاي اسلامي به ويژه فلسطين و لبنان حاكم بود اما انقلاب اسلامي عزت و قدرت را به آنان بازگرداند.
آيت الله جنتي دينداري اسلامي در يمن، بحرين و كشورهاي شمال افريقا را ناشي از بركت اسلام، امام و الهام گرفتن از انقلاب اسلامي دانست.
در اين ديدار شماري از جوانان حزب الله لبنان در اين مراسم با تبريك انتخاب آيت الله جنتي به رياست مجلس خبرگان رهبري پرسش هايي مطرح كردند كه آيت الله جنتي به آن پاسخ داد.
اين گروه از جوانان عضو حزب الله لبنان كه امروز با رئيس مجلس خبرگان رهبري ديدار كردند دانش آموختگان دانشكده رضوان لبنان هستند.
اقدام علیه منافقین امنیت ملت راتضمین کرد
محمد نبی حبیبی، دبیر کل حزب موتلفه در پایان نشست دبیران سخن میگفت، افزود: منافقین هزاران نفر از ملت ایران را شهید کردهاند آنها علما و فقها و عارفان این سرزمین را در محراب عبادت به شهادت رساندند. آنها در سالهای دفاع مقدس ستون پنجم حزب بودند و در شهادت رزمندگان اسلام و شکنجه اسرا در اردوگاههای صدام مشارکت داشتند.
حبیبی تصریح کرد: با پذیرش قطعنامه ۵۹۸ منافقین فکر کردند ملت ایران بی دفاع است با عملیات باصطلاح «فروغ جاویدان» به ایران حمله کردند که در تنگه مرصاد گرفتار رزمندگان اسلام شدند، همزمان با این حمله منافقین که در زندان بودند شورش کردند. به این امید که به آنها بپیوندند. بخشی از این منافقین به جرم «بغی» و «محاربه» اعدام شدند. حال که مابقی منافقین در لیبرتی در حال احتضار هستند بی بی سی و غرب به فکر احیای آنها افتادهاند.
وی در مورد اظهارات یکی از اصلاحطلبان به نقل از بی بی سی گفت: این نوع افراد بدانند در وصیتنامه شهید لاجوردی منافقین جدید و پیوند آنها با منافقین قدیم بخوبی تبیین شده است. این نوع اظهارات سندی برای صحت مطالب وصیتنامه شهید لاجوردی است.
وی با گرامیداشت شهادت شهید باهنر و رجایی گفت: ترور رئیس جمهور و نخست وزیر وقت شهیدان رجایی و باهنر کارنامه جنایات منافقین را تکمیل کرد . منافقین در حقیقت همان داعشیهای دهه ۶۰ بودند. امروز جنایات داعش در عراق و سوریه از روی نسخه منافقین در حال تکرار است.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در مورد بررسی تصویبنامه دولت در مورد قراردادهای نفتی بیان داشت: به نظر مؤتلفه دولت اگر این قراردادها را که زیر سؤال رفتهاندرا برای اطلاع و اطمینان ملت منتشر نماید یا حداقل در اختیار نمایندگان مجلس قرار دهد به نفع دولت است و نیز نمایندگان مجلس میتوانند بر مبنای حق نظارت مجلس بر همه امور قراردادهای نفتی را قبل از انعقاد و پس از آن بررسی کنند و به ملت گزارش دهند گفته میشود مطالبی مصوبه دولت هست که حاکمیت ملی ما لطمه میزند.
حبیبی همچنین اظهار داشت: ۳۵۰ هیئت خارجی پس از برجام به تهران آمدهاند. تا کنون آبی از طرف آنها گرم نشده است. در این مدت معلوم شده همه فروشندهاند نه خریدار و نمیتوانند مشکل رکود را حل کنند. انبارهای ما مملو از کالاست. این کالاها یا باید در داخل فروش رود یا صادر شود دولت فکری برای به جریان افتادن کارگاههای تولیدی از طریق تسهیل در فروش تولیدات آنها بکند تا گام اول برای برون رفت از رکود برداشته شود.
وی با اشاره به هفته دولت تاکید کرد: هفته دولت در پیش است دولت بهتر است کارنامهای از کارکرد سه ساله خود به طور شفاف به مردم ارائه دهد و بگوید این کارکرد چه تناسبی با شعارهایی که قبل از انتخابات و روزهای نخستین بعد از انتخابات مطرح کرد، دارد، زیرا هفته دولت فرصتی برای بازخوانی مطالبات مردم و رهبری از دولت است.
حبیبی با اشاره به فیشهای نجومی گفت: قرار بود کسانی که بی پروا به بیتالمال مسلمین تعرض کردند محاکمه، مجازات شوند و پولها به بیتالمال برگردد. تا کنون که بیش از سه ماه از این ماجرا میگذرد دولت هیچ فردی را که خود مدعی است تعداد آنها حداقل ۴۰ نفر و حداکثر ۳۰۰ نفر هستند به مردم معرفی نکردهاند.
وی افزود: دیوان محاسبات که وظیفه کلیدی در صیانت از بیتالمال مسلمین دارد هنوز حکمی که مبتنی بر خروجی فرایند رسیدگی حقوقی به این موضوع باشد ارائه نداده است. دولت و مجلس باید خود را مخاطب اصلی خطبههای رهبری در روز عید فطر بدانند. دولت و مجلس باید خود را مخاطب اصلی مردمی بدانند که در نماز جمعههای سراسر کشور فریاد مرگ بر غارتگران بیتالمال سردادند.
وی در پاسخ به سؤالی در مورد وحشت غرب از همکاریهای ایران و روسیه در مبارزه با تروریسم گفت: همکاریهای ایران و روسیه در منطقه یک همکاری راهبردی است.
روسیه امروز با روسیه کورباچف و یلتسین متفاوت است. با سفر پوتین به تهران و ملاقات با رهبری ایران و روسیه وارد یک دوران تازهای از روابط راهبردی شدند که آثار و نتایج آنها بخصوص در مبارزه با تروریسم را در منطقه شاهدیم. غرب از این روابط راهبردی وحشت دارد. آمریکا دیگر در منطقه کانون اصلی قدرت نیست. متغیرهای قدرت به سرعت خود را نشان میدهد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در پایان اظهار داشت: دولت باید در برابر منتقدان صبوری کند و پاسخگو باشد من شنیدم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نامه مشفقانهای به رئیس جمهور دادهاند و نقد دلسوزانه خود را در مورد کارکرد دولت مطرح کردهاند. متأسفانه تا کنون دولت پاسخی به آنها نداده است. این سکوت و بی اعتنایی به روابط دولت به علما و مراجع آسیب میزند.
کاهش تعداد اعضای شورای شهر دلیل علمی ندارد
عبدالرضا هاشم زایی، نماینده مجلس شورای اسلامی در تهران در گفت و گو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری شبستان در مورد انتخابات شوراها و کاهش اعضای شورای شهر و تصویب این موضوع در مجلس گفت: بنده از مخالفان تصویب این موضوع بودم زیرا در تهران بزرگ با توجه به وسعت جمعیتی و جغرافیایی کاهش اعضای شورای شهر امر مطلوبی نبود.
نماینده مردم تهران اظهار کرد: در حال حاضر نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه تهران 30 نفر هستند که برای ارتباطات مردمی وقت لازم و کافی ندارند و اگر قرار باشد هر نماینده در چند منطقه ارتباط مردمی داشته باشد به امور دیگر در مجلس نمی رسد زیرا نمایندگان مجلس اقدامات دیگری نیز باید در برنامه کاری خود داشته باشند.
اگر نظارت بر سایر امور شهری باید به شوراها واگذار شود باید تعداد اعضای شورای شهر افزوده می شد
نماینده مردم تهران تصریح کرد: شورای اسلامی شهرها فقط بر نظارت شهرداری ها اقدام می کند و اگر قرار است سایر امور شهری را نیز بر عهده بگیرد باید تعداد اعضای شورای شهر افزوده می شد، نمی دانم کسانی که این طرح را تصویب کردند چه انگیزه ای داشتند و بنده با تصویب این امر مخالف بودم.
هاشم زایی اظهار کرد: تصویب کاهش تعداد اعضای شورای شهر در مجلس گذشته صورت گرفته است و به نظر من این موضوع بیشتر دلایل سیاسی داشته و دلایل منطقی و علمی برای آن وجود ندارد زیرا شهری که تراکم جمعیتی آن بالغ بر 10 میلیون نفر است و بسیاری از حاشیه نشینی های کنار شهر را نیز شامل می شود و روز به روز به تعداد جمعیت افزوده می شود، کم کردن تعداد اعضای شورای شهر دلیل قانع کننده ای ندارد.
نماینده مردم تهران در مورد قوانین شوراها افزود: ما باید بر روی مدیریت یکپارچه شهری مانند سایر کشورهای دنیا کار کنیم، شورای شهر و مجلس اقدامات اجرایی ندارند و فقط کار قانونگذاری و نظارت بر عهده این نوع نهاد است اما چون مدیریت یکپارچه شهری وجود ندارد در نهایت نظارت شورای اسلامی شهر نیز بر بسیاری از سازمان های خدمات رسان وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: بنده معتقدم در کلان شهرهایی مانند تهران باید خدمات، پلیس، مخابرات، بیمارستان ها، برق و گاز باید زیر نظر شهردار قرار گیرد به طور مثال در شهر پاریس نظارت بر تمام امور خدماتی در شهر بر عهده شهردار است. در شهرهای اروپایی نیز دولت و رییس جمهور وجود دارند اما سازمان ها و ارگان هایی که به مردم خدمات می دهند به طور مثال پلیس زیر نظر شهردار خدمات رسانی می کند.
گروه های سیاسی می توانند با ایفای نقش دولت در سایه، دولت و مجلس را یاری کنند
سیدابوالقاسم رئوفیان، دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین در گفت و گو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری شبستان در مورد نقش احزاب و گروههای سیاسی در حمایت احزاب از دولت گفت:ما معتقدیم احزاب و گروه های سیاسی می توانند ایفاگر نقش دولت در سایه و هم به عنوان پارلمان در سایه دولت و مجلس را برای هرچه بهتر انجام شدن وظایف محوله کمک کنند.
رئوفیان اظهار کرد: احزاب و تشکل های سیاسی حامیان و منتقد دولت اند و نه تابع دولت ، ما اعتقاد نداریم که احزاب تابع دولت باشند بلکه احزاب باید دولت را حمایت بکنند اما انتقاد سازنده و مشفقانه نیز داشته باشند تا بتوانند در قالب دولت در سایه به دولت یاری رسانده و هم به عنوان پارلمان در سایه به مجلس شورای اسلامی کمک کنند.
وی گفت: منظور از پارلمان در سایه پارلمان جناحی نیست زیرا معنی واقعی پارلمان، جناحی نیست و به معنای خانه ملت است و عصاره فضیلت ملت است و صرف نظر از رویکردهای جناحی و حزبی کسانی که وارد مجلس می شوند نماینده مردم هستند و نه نماینده فلان حزب و گروه یا طیف سیاسی.
رئوفیان تصریح کرد: البته ممکن است به لحاظ حمایتی که جناحی سیاسی کرده است به مجلس راه یافته باشند اما به معنای سیاسی فکر کردن نیست بلکه باید در مجلس شورای اسلامی به نفع ملت فکر کنند.
وی اظهار کرد: پارلمان در سایه می تواند به فراکسیون های تخصصی مجلس کمک کند مانند دعوتی که حزب ایران زمین از برخی از نمایندگان انجام داده و نام آنها در فهرست حمایتی مجلس دهم حزب ایران زمین وجود داشته است. این افراد کسانی هستند که هم اصلاح طلب و هم اصولگرا را تشکیل می دهند و ما به عنوان پارلمان در سایه نقشی را که خود پارلمان واقعی بر عهده دارد، ایفا می کنیم یعنی احزاب می توانند در موافقت و مخالفت با طرح ها و لوایح و پیشنهادها و نطق های پیش از دستور در فکر دغدغه های نظام و قوانین مفید به نفع ملت باشند.
نظر شما