ابه گزارش خبرنگار شبستان، سیدحسین هاشمی، استاندار تهران امروز در نشست خبری با بیان اینکه جمع آوری معتادان متجاهر تهران کار بسیار سختی است، گفت: هم به لحاظ منابع و هم به لحاظ نگهداری جا و مکان در این زمینه مشکل داریم، برای اولین بار برای جمع آوری معتادا ن متجاهر یک هماهنگی بسیار خوب بین دستگاه های ذیربط مانند شهرداری تهران، سازمان بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی، وزارت بهداشت و درمان، نیروی انتظامی و استانداری تهران صورت گرفت و ما موفق شدیم شش هزار معتاد متجاهر را جمع آوری کنیم تا به امروز 8500 ظرفیت برای جمع آوری معتادان ایجاد شده است اگر معتادان متجاهر شهرستانی را خارج کنیم وضعیت بهتر خواهد شد چون 50 درصد از معتادان متجاهر مربوط به استان های دیگر است.
وی با بیان اینکه درآمد ماهیانه متکدیان 3، 7 و 20 میلیون تومان می باشد، تصریح کرد: در مورد متکدیان هم تیم های زیادی جمع آوری کردیم که مافیا دارند. اگر مردم مانند شهر تبریز به گداها پول ندهند، مشکل حل می شود امروز حتی گدای میانماری و پاکستانی هم در تهران داریم.
هاشمی از صدور کارت ملی برای معتادان شهر تهران خبر داد و افزود: من به سازمان ثبت احوال دستور دادم تا برای معتادان متجاهر شهر تهران شناسنامه صادر کنند تا این افراد به راحتی شناسایی شوند.
استاندار تهران با بیان اینکه در شرق استان تهران سالی 50 میلیون مترمکعب کمبود آب داشتیم که با انتقال آب از سد ماملو بخشی از این مشکل برطرف شد، خاطرنشان کرد: بسیاری از شهرستان های استان تهران مشکل آب شرب داشتند که با روی کار آمدن دولت یازدهم این موضوع در اولویت بررسی قرار گرفت. امروز ما هیچ گونه مشکل کیفیت آب شرب در تهران نداریم.
وی با اشاره به حل معضل ترافیک در تهران اذعان کرد: کمربند دوم تصویب و کمربند سوم هم در دستور کار قرار گرفته تا بار ترافیکی تهران کاهش یابد، این دو طرح قطعا در کیفیت هوای تهران تاثیر خواهد داشت و کمربند سوم در فروردین سال 96 به بهره برداری می رسد که پیمانکار کار قرارگاه خاتم الانبیا می باشد.
وی با اشاره به مشکلات مسکن مهر گفت: مردم از مسکن مهر فیروزکوه یا صفادشت استقبال نکردند در پردیس هم در دل کوه مسکن مهر ایجاد شده که اگر بخواهیم هزینه کنیم از ساخت خود مسکن بیشتر می شود و اصلا به این فکر نبودند که گاز و آب و برق چگونه باید منتقل شود.
استاندار تهران ادامه داد: با این حال دولت با این موضوع دست و پنجه نرم می کند و با کلی مشکلات در حال حل مشکلات مردم است به عنوان مثال مدرسه، مسجد و حتی ایستگاه اتوبوس هم ندارد اما گفتیم تا وقتی انرژی مسکن مهر تامین نشود وارد سایر خدمات نشویم که امیدواریم تا پایان سال بخش زیادی از این مشکلات برطرف شود. پیشنهاد من این است که 5 میلیون به وام مسکن افزوده شود که دولت تصویب کرد.
وی با اشاره به راه اندازی شبکه استانی تهران افزود: با توجه به اینکه ائمه جماعات، نیروی انتظامی و سایر مسئولان استان تهران درخواست کردند شبکه 5 استان برگردد موفق نشدیم ولی امروز خوشحالیم که این شبکه به تهران برگشت و طی جلسه ای که با دکتر علی عسگری داشتیم قرار شد برنامه های پربازدید تهران دوباره بازگردد چون این یک مسئله مهمی بود که تهران با وجود 13 میلیون جمعیت شبکه ای نداشت.
استاندار تهران از اجرای 4 هزار و 256 طرح با اعتبار 11 هزار میلیارد تومان در استان تهران خبر داد و گفت: در سال جاری نیز 642 طرح در استان تهران افتتاح شده است که اعتباری بالغ بر 1545 میلیارد تومان اجرایی خواهد شد. همچنین پروژه ای نیز بالغ بر 1850 میلیارد تومان هزینه طرح ریزی شده است که امیدواریم بخش عمده ای از آن امسال و بخش دیگر هم سال آینده اجرایی شود.
وی با اشاره به مشکلات دادگستری استان تهران گفت: در سفر استانی رییس قوه قضاییه 1060 میلیارد تومان اعتبار برای تامین مشکلات دستگاه قضایی در تهران اختصاص یافت.
وی با اشاره به برنامه های دولت در حوزه بهداشت و سلامت اظهار کرد: امسال چند بیمارستان افتتاح خواهد شد، نگرانی های حوزه سلامت و بهداشت اطراف استان تهران کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه تهران در 9 محصول کشاورزی رتبه نخست کشور را دارد، اظهار کرد: در این مدت 600 هزار تن تولیدات کشاورزی در استان تهران افزایش یافته و 8 هزار و 266 مورد تغییر کاربری جلوگیری شده است.
وی با بیان اینکه برای جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز استان تهران رتبه نخست را داشته است، گفت: در بخش صنعت و معدن در استان تهران نزدیک به 12 هزار هکتار زمین پیش بینی شده تا شهرک های صنعتی ایجاد و صنایع به این شهرک ها منتقل شود. همچنین 695 واحد صنعتی با سرمایه 3 هزار میلیارد تومان ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه در محدوده 120 کیلومتری استان تهران ایجاد صنایع ممنوع است، اظهار کرد: باید صنایع را در استان تهران نوسازی کنیم و برای ایجاد صنایع غذایی در استان تهران اجازه تاسیس داده شود و نباید بیش از این صنایع آلوده کننده در استان تهران ایجاد شود.
وی با بیان اینکه از آغاز دولت یازدهم 425 هزار اشتغال جدید در تهران ایجاد شده است، افزود: از این میزان بخش صنعت 35 درصد، خدمات 63 درصد و کشاورزی 15 درصد را به خود اختصاص داده است.
استاندار تهران با اشاره به آبرسانی در تهران خاطرنشان کرد: آبفای روستایی سرعت زیادی به خود گرفته و تصفیه آب شرب روستایی در حال پیشرفت است.
هاشمی با بیان اینکه ماهانه دولت 700 میلیارد تومان یارانه پرداخت می کند، گفت: من موافق پرداخت صددرصدی یارانه به نیازمندان هستم ولی خانواده های مرفه نباید یارانه دریافت کنند. این نکته را باید گفت: تهرانی ها سالی حدود هشت هزار میلیارد تومان یارانه می گیرند در حالی که بودجه عمرانی تهران سالی 500 میلیارد تومان است اما دولت باید یارانه افرادی که نیازمند نیستند را برای عمران همان استان هزینه کنند.
وی ادامه داد: به عنوان مثال سه هزار میلیارد تومان سالانه از محل یارانه به تهران اختصاص یابد مشکلات پایتخت بعد از چند سال برطرف می شود، معتقدیم به افراد نیازمند حتی بیشتر کمک شود اما چرا باید به افرادی که نیازمند نیستند یارانه تعلق بگیرد.
هاشمی با اشاره به سرمایه گذاری های خارجی پس از برجام گفت: این بخش جزو برنامه های مهم دولت است. جذب سرمایه گذاری های خارجی هنوز در حد انتظار نیست ولی خروجی و مذاکرات مثبت بوده، 4 هزار میلیارد دلار جذب سرمایه گذاری بعد از برجام در استان تهران شده است.
وی با اشاره به ایجاد ستاد مدیریت بحران در استان تهران خاطرنشان کرد: 2 مکان قطعی شده یکی جنوب حرم امام، دیگری جنوب فرودگاه امام که زمین آن تایید شده و به دنبال این هستیم منابع تامین شده و ستاد بحران ملی ایجاد شود.
نظر شما