به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، حسین مقدم کیا دبیر طرح ملی تلاوت پیش از ظهر امروز(31 مرداد) در دیدار با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه به ارائه گزارشی از اجرای این طرح در سطح ملی و استانی پرداخت.
وی گفت: طرح تلاوت به منظور کشف و پرورش استعدادهای قرآنی پسر از سنین 8 تا 14 سال در گستره ملی در حال برگزاری است.
مقدم کیا، با بیان اینکه این طرح براساس بیانات مقام معظم رهبری تدوین و هدفمندی شده است، ابراز کرد: طرح ملی تلاوت در سه دوره سه ساله نوشته شده و در شورای علمی کشور به تصویب رسیده و از سال 91 توسط موسسات مردمی در استان ها آغاز به کار کرده است.
وی صدای خوش برای تبلیغ و ترویج قرآن را یکی از اصول پایه این طرح برشمرد و بیان کرد: قرائت و تلاوت قرآن توأم با فراگیری آداب تلاوت و احکام قرآنی در دستور آموزش نوجوانان مخاطب این طرح قرار دارد.
دبیر طرح ملی تلاوت، از قرائت و مفاهیم قرآن به عنوان دو اصل در این طرح یاد کرد و افزود: سال گذشته سه ساله اول طرح را پشت سر گذاشتیم که به حمدالله خروجی بسیار خوبی داشته است.
مقدم کیا، ادامه داد: در آغاز سه ساله دوم طرح ملی تلاوت به منظور نشر هر چه بیشتر طرح و به کار گیری ظرفیت ها در استان ها، دیدارهایی را با مدیران و مسئولان دستگاه های مرتبط برگزار می کنیم تا ظرفیت های بومی را در این راستا به خدمت بگیریم.
وی خاطرنشان کرد: طرح تلاوت در 18 استان و 23 شهر در حال اجراست و تا کنون موفق به شناسایی 2 هزار و 400 نخبه قرآنی در نقاط مختلف کشور شده ایم.
این مقام مسئول، با اشاره به جایگاه ملی طرخ و حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از آن، اظهار کرد: نگاه به این طرح و نخبه پروری، ملی است لذا می طلبد با حمایت از موسسه مجری طرح در استان کرمانشاه زمینه گسترش فعالیت ها و شناخت نوجوانان مستعد و نخبه فراهم شود تا در آینده شاهد ظهور قاریان برجسته ملی و بین المللی از این استان باشیم.
گفتنی است، طرح ملی تلاوت از سال گذشته در دستور کار موسسه قرآنی بشری قرار گرفته و در حال حاضر ۱۲۰ نوجوان مستعد در حال فراگیری آموزش های لازم هستند.
نظر شما