به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان در پیامی به مناسبت روز جهانی مساجد، این روز را فرصتی برای ارج نهادن به جایگاه رفیع مسجد به عنوان کانون وحدت، اقتدار و نماد هویت امت اسلام دانست.
متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وَ أَنَّ الْمَسَاجِدَ لِلَّهِ فَلَا تَدْعُواْ مَعَ اللَّهِ أَحَدًا (جن – آیه 18)
و اين كه مساجد از آن خداست، پس هيچ كس را با خدا نخوانيد .
رژیم صهيونيستی در سال 1348 هجری شمسی، مسجدالاقصی قبله اول مسلمین را به آتش کشيد٬ و موجی از اعتراض در کشورهای اسلامی شکل گرفت و این جنایت رژیم متجاوز، آتش خشم و انزجار مسلمانان جهان را نسبت به این غده سرطانی شعله ور ساخت و چهره زشت آنان را برملاتر از همیشه نمود و بنابر درخواست جمهوری اسلامی ايران، این روز از سوی سازمان كنفرانس اسلامی به عنوان روز جهانی مسجد نامگذاری شد.
31 مردادماه یاد آور حادثه ای است که از یک سو بیانگر عمق دشمنی صهیونیسم جهانی نسبت به مساجد، اسلام عزیز و پیروان این مکتب حیات بخش است و از سوی دیگر فرصتی است برای ارج نهادن به جایگاه رفیع مسجد به عنوان کانون وحدت، اقتدار و نماد هویت امت اسلام.
مسجد همواره محل گردهمایی مسلمانان و تجلی گاه پرشکوه انسجام و یکپارچگی ملت مسلمان است.
مسجد٬ حافظ سلامت دین و جامعه است و نمایش وحدت و همدلی نمازگزاران٬ بقای اسلام را تضمين می کند.
حضور نمازگزاران در مساجد٬ اميد دشمنان اسلام را به نا اميدی تبدیل خواهد کرد .
در صدر اسلام نيز حضور مردم مسلمان هنگام نماز در مسجد٬ نشانه قدرت اسلام بود و توان مردمی٬ اجتماعی٬ سياسی و نظامی مسلمانان را اثبات
می کرد.اهمیت پایگاه مسجد در ساختار و شاکله جامعه اسلامى به اندازهاى است که در زمان حضور پیامبر اکرم(ص) در مدینه، خود اداره مسجدالنبى(ص) را به عهده گرفتند.
در حال حاضر نیز جریان پلید تکفيری نیز به نيابت از رژیم صهيونيستی در هر کجا که قدم نحس خود را می گذارد اعم از یمن٬ سوریه و... به تخریب مساجد میپردازد و مساجد شيعيان و اهل سنت هم برای آنها تفاوتی ندارد. به یاد آوریم، رژیم صهيونيستی نیز در باریکه غزه که فضای بسيار محدودی است٬ در جنگ اخیر 200 مسجد را در کمتر از دو ماه تخریب کرد.
و به راحتی می توان نتیجه گرفت، خط مشترک داعش و رژيم صهيونيستی در تخريب مساجد است، لذا کاملا روشن است که دشمن از مسجد هراس دارد؛ چراکه مسجد پایگاه بيدارگری،خيزش عمومی، بسيج مردمی، پايگاه انسجام و يكپارچگی مسلمانان است. اگر گذری به انقلاب اسلامی خودمان داشته باشيم٬ متوجه خواهيم شد.
در مساجد است كه افراد نمازگزار همچون قطرههای آب به يكديگر میپيوندند تا دريايی از اتحاد را به نمايش درآورند، همه در كنار يكديگر در برابر پروردگار يكتا رو به سوی يك قبله میكنند و لب به حمد و ثنای آن يگانه نازنين میگشايند و هماهنگ با يكديگر سرود توحيد را زمزمه میكنند.
امام راحل (ره) بارها بر اهمیت اجتماع و حضور فعال در مساجد تأکید داشته و آن را موجب تقویت اسلام و نظام می دانستند و مساجد را مرکز جنبشها و حرکتهاى اسلامى معرفى کرده و فرمودند: «مسجد در اسلام و در صدر اسلام همیشه مرکز جنبش و حرکتهاى اسلامى بوده... از مسجد تبلیغات اسلامى شروع مىشده است، از مسجد حرکت قواى اسلامى براى سرکوبى کفار و وارد کردن آنها در زیر بیرق اسلام بوده است.
همچنین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مسجد را مظهر آمیختگی دنیا و آخرت و پیوستگی فرد و جامعه در دیدگاه و اندیشه مکتب اسلام می دانند.
دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجداستان اصفهان به نمایندگی از کلیه اعضای کانون ها، ضمن گرامیداشت روز جهانی مسجد و آرزوی شکوه و عظمت بیش از پیش برای مساجد اسلام در سراسر جهان خصوصا ایران اسلامی، از همه مسئولان و دست اندرکاران مصرانه می خواهد که برای ارتقای کمی و کیفی وضعیت مساجد درتحقق مسجد طراز اسلامی بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنه ای(مدظله العالی) از هیچ کوششی دریغ نورزند.
انشاء الله مساجد را پایگاه جهاد و حرکت های انقلابی خود ساخته و در پرتو برکات این کانون الهی و مردمی به اهداف اسلامی خود برسیم.
نظر شما