سید علی هاشمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند، اظهارداشت: برنامههای فرهنگی که در سطح زندانهای استان انجام میشود در چند موضوع امورات تربیتی و فرهنگی که شامل آموزش، هنر و نمازهای دقیق و سر وقت که به صورت جماعت و 5 وعده توسط 25 تن از روحانیون اجرا میشود، است.
وی با اشاره به اینکه اکنون هفت مرکز اصلاحی و تربیتی در سطح استان داریم، افزود: در همه این 7 مرکز نماز صبح به جماعت برگزار میشود که در این خصوص امسال جزو دستگاههای برتر شدیم.
معاون سلامت و اصلاح و تربیت زندانهای خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در مقوله حرفه آموزی در سطح کشور جزو سه استان برتر هستیم، گفت: اشتغال و حرفه آموزشی با توجه به تفاهم نامههایی که با فنی و حرفه ای و صنایع دستی و گردشگری امضا کردیم؛ با این آموزشها در جهت آموزش زندانیان گام موثری برداشته میشود و گواهی نامه ای در پایان به آنها داده میشود که بعد از آزادی هم به کار آنها بیایید.
هاشمی با بیان اینکه در ورودی به زندانها هم سلامت جسم آنها کنترل و درمان میشود و هم از نظر روحی و روانی به آنها توجه میشود، افزود: در زندان در زمینه اشتغال و حرفه آموزشی زندانیان هم اقدامات موثری در حال انجام است.
وی گفت: بعد از آزادی هم به زندانی توجه میشود که بازگشت مجدد به زندان نداشته باشد.
معاون سلامت و اصلاح و تربیت زندانهای خراسان جنوبی با بیان اینکه اکنون 3152 نفر زندانی در مراکز اصلاح و تربیت استان داریم، گفت: بیش از 80 درصد از اینها بدلیل مواد مخدر در زندان هستند.
وی دومین جرم زندانیان در استان را سرقت عنوان کرد و گفت: خراسان جنوبی از نظر امنیتی حرف اول را می زند لذا 54 درصد زندانیان استان غیر بومی و از استانهای همجوار هستند.
نظر شما