به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، مراسم افتتاحیه دومین سمینار آموزشی بینالمللی مبارزه با فساد و رسیدگی به شکایات مردمی با حضور کارشناسان و مدرسان آمبودزمان پارلمانی دانمارک، دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد و مدیران و بازرسان کل سازمان بازرسی کل کشور برگزار شد.
ناصر سراج در مراسم افتتاحیه این سمینار که در سازمان بازرسی برگزار شد، ضمن تبریک میلاد حضرت علی بن موسیالرضا(ع) و خیرمقدم به مدرسان و شرکت کنندگان در این سمینار گفت: امیدوارم بتوانیم از این جلسات نهایت استفاده را برده و در پایان سمینار با تجربیات بیشتری به محل کار رجوع کنیم. از آقای سورنسن رئیس آمبودزمان پارلمانی دانمارک به لحاظ همکاری در ارتباط با اعزام مجدد مدرس برای برگزاری دومین سمینار آموزشی مشترک برای آموزش و تبادل اطلاعات و همچنین از نماینده دفتر سازمان ملل متحد در تهران برای مقابله با موادمخدر و جرم برای همکاری در برگزاری این سمینار تشکر و قدردانی دارم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه با اشاره به ضرورت برگزاری سمینارهای آموزشی بینالمللی گفت: امیدوارم برگزاری سمینارهای آموزشی را ادامه داده و بتوانیم بازرسان را بهروز و به هنگام نگه داریم و با تجربیات روز جهانی آشنا شویم. در همین راستا امروز و فردا سمینار آموزشی مشترک با حضور مدرسان آمبودزمان پارلمانی دانمارک و دفتر سازمان ملل متحد داریم و همچنین شهریور آینده هیأتی از سازمان بازرسی کل کشور به کشور عراق اعزام خواهند شد تا با نهاد بازرسی و آمبودزمان این کشور تبادل تجربیات داشته باشیم.
وی با اشاره به افقهای ترسیم شده امور بینالملل سازمان بازرسی کل کشور برای سال 95 گفت: تقویت ارتباطات دوجانبه با موسسه آمبودزمان بینالمللی(IOI)، برقراری ارتباط دوجانبه با شفافیت بینالملل(TI)، بهره برداری از مرکز آموزش آکادمی آمبودزمانی در سازمان بازرسی کل کشور، تبادل کارشناس با نهادهای همتا و همکار خارجی در راستای اهداف مشترک، برگزاری سمینارهای آموزشی بینالمللی، استفاده از ظرفیتهای دیپلماسی قضایی جمهوری اسلامی ایران در گسترش ارتباطات بینالمللی معطوف به نظارت و بازرسی، رسیدگی به شکایات مردمی و مبارزه با فساد، حضور فعال در مجامع بینالمللی مرتبط با فعالیتهای آمبودزمانی، نظارت و بازرسی و مبارزه با فساد، تقویت و تثبیت جایگاه جمهوری اسلامی در انجمن آمبودزمان آسیایی(AOA) بهعنوان خزانه دار و عضو هیأت مدیره انجمن ازجمله این افقها است.
سراج ادامه داد: استحضار دارید کشور ما بیش از 37 سال تحت جنگ نرم، جنگ سخت و تحریمهای ظالمانه غرب قرار داشت. به لحاظ فشارهای بیش از حد در رابطه با مسائل تحریمها، بعضاً سوءاستفادههایی از اموال عمومی شده است که آسیبهای بسیاری برای کشور به دنبال داشته است. خوشبختانه امروز شرایط کشور خیلی بهبودیافته و روسای قوا مصمم هستند حتی از کوچکترین فساد همچشم پوشی نکنند و جلسات مشترکی بین روسای قوا برای مبارزه با حداقل فساد هم برگزار میشود و امیدوارم با این فضایی که ایجاد شده است، در آینده نزدیک جزو 10 کشور نخست پاک دنیا قرار گیریم.
نظر شما