به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 11، اواخر دهه هشتاد بود که کار ساخت ایستگاه های بی آر تی پایتخت آغاز شد و چندی بعد اجرای طرح در خیابان ولی عصر (عج) که طولانیترین خیابان خاورمیانه است؛ در دستور کار قرار گرفت تا مسافرانی که از خط بی آر تی این مسیر استفاده میکنند؛ در گرمای تابستان و سرمای زمستان تا زمان رسیدن اتوبوس ها سرپناهی داشته باشند.
در این بین با وجود این که کار ساخت ایستگاه های بی آر تی موجود در منطقه 11 به روزهای پایانی خود نزدیک می شد؛ وجود یک درخت چنار کهن سال در مجاورت ایستگاه مولوی باعث شد تا برای مدت زمان طولانی پروژه تجهیز این ایستگاه ناتمام باقی بماند.
در این رابطه معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 11 تهران با اشاره به مشکلاتی که بر سر احداث ایستگاه مذکور وجود داشت؛ گفت: در واقع مشکل از آن جا ناشی میشد که این درخت قدیمی به صورت مورب و در بالای محل توقف اتوبوسها رشد کرده بود؛ به گونه ای که تنها راه برای ساخت سایه بان ایستگاه قطع این درخت عنوان می شد.
سجاد زارع صفت ادامه داد: این مشکل ادامه داشت تا این که سرانجام چندی پیش معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه دست به کار شد و طرحی ارائه کرد که درخت مذکور از قسمت میانی سایه بان ایستگاه عبور کند تا با ساخت آن؛ هم مسافران ایستگاه به آسایش نسبی برسند و هم این درخت قدیمی و ارزشمند همچنان به هم نشینی خود با تقاطع «مولوی» ادامه دهد.
به گفته زارع صفت، امروز که بیش از 90 سال از کاشت اولین درختان چنار در خیابان ولی عصر(عج) تهران میگذرد؛ گذر از ایستگاه بی آر تی «مولوی» و تماشای وضعیت جدید این درخت منظره جالبی برای عابران پیاده به وجود آورده است.منظرهای که در آن هم توسعه حمل و نقل عمومی رعایت شده و هم به محیط زیست به عنوان یکی از شاخصه های اصلی شهرسازی توجه مناسبی انجام شده است.
نظر شما