به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان سی امین سفر استانی خود را به استان کهگیلویه و بویر احمد انجام داد.
اعضای هیات دولت تدبیر و امید به ریاست حسن روحانی صبح روز گذشته وارد فرودگاه یاسوج شدند.
رییس جمهوری در سفر به استان کهگیلویه و بویر احمد در دیدار با مردم و مسئولان این استان نکات مهمی را درمورد برجام، رفع تحریم ها، اقتصاد مقاومتی، اشتغال جوانان و افزایش رشد اقتصادی کشور بیان کرد.
رییس قوه مجریه در این سفر دو روزه ضمن دیدار با مردم، عشایر، روستاییان، علما، ایثارگران و برگزیدگان و حضور در جلسات مختلف از جمله شورای اداری، سرمایه گذاری و توسعه این استان به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداخت که مهم ترین محورهای سخنان وی به شرح زیر است:
هدف نهایی طراحان تحریم هسته ای برچیده شدن غنی سازی در ایران بود؛ ناکام شدند. برجام کار بزرگ مردم ما بود نه طرف های مذاکره کننده. فروش نفت به میزان و طرف دلخواه، حق ملت و از نتایج برجام است.
در قطعنامه های قبل ایران را تهدید می دانستند؛ در 2231 گفتند باید با ایران همکاری کرد. مردم نگذاشتند تحریم های غلط و تحمیلی ادامه یابد. افرایش محسوس صادرات بر واردات غیر نفتی افتخار حزب و دولت نیست، افتخار ملت است.برجام خدمات بزرگی به سلامت مردم کرد. به برجام خوشبین و به آمریکا بدبین هستیم.دستاوردهای دولت نتیجه حضور مردم و رهنمودهای رهبری بوده است. ماموریت اصلی مذاکره کنندگان رفع مبانی تحریم، مانند پی.ام.دی بود.فرو ریختن یکباره 6 قطعنامه فصل هفتمی علیه کشور در شورای امنیت اقدامی بی سابقه بود. عشایر غیور و مردمان سرزمین دنا همواره مدافع استقلال ایران بوده اند. به رغم سختی ها و فشارها با همراهی مردم قدم به قدم پیش رفته ایم. رشد اقتصادی سه ماهه اول سال به 4.4 رسید. هدف دولت، تحقق رشد 5 درصدی در سال 95 است. برای رونق نیازمند حرکت، فرصت و تعامل اقتصادی هستیم. بدون رشد اقتصادی اشتغال ایجاد نمی شود. همکاری های چند جانبه منطقه ای، بهبود جایگاه کشور و برای اقتصاد فرصت آفرین است. مردم پیام رهبر انقلاب برای همدلی و همراهی ملت و دولت را محقق کرده اند. با اتحاد، اطاعت از رهبری و حمایت از دولت به دنیا ثابت کردید کسی قادر به تحمیل و تحریم ایران نیست. برخلاف اراده دشمنان، امروز هر چه بخواهیم نفت صادر می کنیم. شاید رفع تحریم بر خلاف منافع عده ای باشد اما ملت مسرور است. حل مشکل اشتغال جوانان شدنی است؛ 7500 بنگاه اقتصادی تا پایان سال فعال خواهد شد. پس از برجام تا کنون 5 میلیارد دلار سرمایه گذاری قطعی داشته ایم. 82 قرارداد صنعتی با خارج امضا و اجرای 29 قرارداد آغاز شده است. دولت تمام توان خود را برای تکمیل سد تنگه سرخ به کار می گیرد. کشاورزی باید احیا و گردشگران راهی استان شوند. کهگیلویه و بویر احمد می تواند قطب گیاهان دارویی ایران باشد. تحولات بزرگی در بهره وری آب و گازرسانی در راه است. اصل این که نقد دولت و رییس جمهوری آزادانه و حتی گاهی فراتر از مرز اخلاق انجام می شود، موجب افتخار است.
بیان اشکال ها نباید باعث نادیده گرفتن تلاش خدمتگزاران شود. اتهام زنی و حرمت شکنی؛ خروج از اخلاق و اعتدال در شان پیروان ائمه (ع) نیست. وزرا مسئول نظارت بر اجرای اقتصاد مقاومتی در استان ها می شوند. اعتماد متقابل دولت و مردم بزرگترین سرمایه کشور است. اینکه در المپیک هم رستم و سهراب طلا گرفتند، افتخار ایران و مردم ایران است. هدف سفرهای استانی کاهش و برطرف کردن مشکلات است. سود تسهیلات بانک ها باید متناسب شود. دولت مصمم به تسویه بدهی خود به پیمانکاران است؛ مجلس با تصویب سریعتر لایحه یاری کند. ملت و رهبر قوی داریم؛ کسی حق ندارد بذر یاس بپاشد. اقتصاد مقاومتی، اقتصاد مقتدر است. جهان به نقش موثر ایران در ثبات منطقه اذعان دارد. وظیفه دولت تلاش برای تحقق خواسته های عشایر و روستاییان است. اولویت طرح تحول سلامت و بیمه سلامت با روستاییان بود. طرح تحول سلامت را با قوت و تا نقطه مطلوب مردم ادامه می دهیم. توسعه جاده های روستایی ادامه می یابد. آبرسانی، تحصیل فرزندان و وام کم بهره برای روستاییان و عشایر در اولویت دولت است. قدم بزرگ دولت زیر پوشش بردن 95 درصد مردم کشور از خدمات گاز است. دستاوردهای دولت نتیجه حضور مردم و رهنمودهای رهبری بوده است.
علاوه براین، مسعود سلطانی فر، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از همراهان رئیس جمهور در این سفر هم در مهمترین سخنان خود گفت: یک هزار و 750 طرح زیرساخت های گردشگری کشور با مشارکت بخش خصوصی درحال اجراست. 820 طرح از این تعداد، هتل های یک تا پنج ستاره است.
حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهوری هم در این سفر که به گچساران رفته بود، در مهمترین بخش اظهاراتش گفت: با تصویب بودجه 95 در سال جاری و با پشتیبانی همه جانبه دولت گام های مهمی در زمینه اقتصاد مقاومتی و توسعه پایدار کشور برداشته شود. دولت تدبیر و امید تاکنون با ارائه لوایح و قوانین متعدد به مجلس برای رفع موانع و لغو برخی از قوانین دست و پاگیر گام های بلندی برداشته است.
محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت هم در شورای اداری کهگیلویه وبویراحمد، بودجه جاری و عمرانی این استان در سال 95 را سه هزار و 270 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: از این میزان یک هزار و 230 میلیارد ریال عمرانی و مابقی آن جاری است. علاوه بر یک هزار و 230 میلیارد ریال اعتبار عمرانی از محل دو درصد نفت و گاز طبیعی 550 میلیارد ریال اعتبار عمرانی امسال به این استان اختصاص خواهد یافت.
مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهوری هم که به گچساران رفته بود، در نشست شورای اداری گچساران با بیان اینکه رشد اقتصادی در ایران از حدود منفی هفت درصد در سال 92 به بیش از چهار درصد در چهار ماه نخست سال 95 رسید، افزود: این امر به دلیل امنیت سرمایه گذاری در ایران پس از توافق برجام بوده است.
وی بیان کرد: براساس سند چشم انداز توسعه که در سال 84 تصویب شد، قرار بود سالیانه هشت درصد رشد اقتصادی در کشور ایجاد شود، اما با وجود درآمد 700 میلیارد دلاری دولت در سال های 84 تا 92 اما رشد اقتصادی کشور به حدود منفی هفت درصد رسید.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی وزیر اطلاعات هم در این سفر در جمع مردم شهرستان کهگیلویه در گلزار شهدای شهر دهدشت، اظهار داشت: امروز ناامنی در دیگر کشورها زیاد شده است.
وی با اشاره به تلاش دشمنان برای ناامن کردن کشور گفت: اما به لطف الهی، امام زمان(عج)، رهبر معظم انقلاب و تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) همه دسیسه ها برای ناامنی کشور از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) کشف و خنثی می شود.
سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت هم از دیگر همراهان رئیس جمهور در سفر به کهگیلیویه و بویر احمد بود که در شورای اداری شهرستان دنا، شرایط منطقه و جهان، تحریم های گسترده و وضعیت خزانه را از جمله مشکلات پیش روی دولت تدبیر و امید برشمرد و اظهار داشت: قطعا اگر سازوکارها بهتر و فراهم تر بود موفقیت های بیشتری خصوصا در بحث اشتغال و معیشت مردم رقم خورده بود.
وی ادامه داد: یکی از موفقیت ها و اقدامات بزرگ دولت رفع تحریم ها بود البته نه اینکه فکر کنیم با رفع تحریم ها همه مشکلات حل شده و نه اینکه آنرا ناچیز بشماریم.
نظر شما